Mi a SEO Audit?


Technikai SEO szolgáltatásaim közül az egyik leghasznosabb a SEO – keresőoptimalizálási audit


SEO audit és elemzés

SEO Audit 2023


Csapatunk a webhely auditjával kezdi meg a feltérképezési hibákat, a webhelyhibákat, a hibás hivatkozásokat és oldalakat, valamint minden egyéb technikai problémát. Az audit befejezése után rövid és hosszú távú hatékony megoldásokat állítunk össze az online rangsorolás és az általános látogatói élmény növelése érdekében. Az audit egy jó első lépés ahhoz, hogy megértse webhelye erősségeit és gyengeségeit.

Google büntetés eltávolítása


A Google büntetés oka lehet a black hat SEO vagy a Google algoritmus megváltoztatása. SEO szakértőink segítenek felépülni a Google-büntetésből. Részletes elemzést végzünk a kulcsszósűrűségről, a tartalomról és a linkprofilokról, hogy biztosítsuk a szankciók eltávolítását, valamint a webhely és a helyezések visszaállítását.

A webhely sebessége! A legfontosabb SEO faktor Page speed test 100-nak kell lennie lásd: welovesport.hu


A webhely és az oldal sebessége befolyásolhatja a rangsorolását és az ügyfelek online élményét. SEO szakértőink optimalizálják webhelye betöltési sebességét, hogy webhelye gyorsabban betöltődjön és jobban reagáljon. Tömöríthetjük a képeket, eltávolíthatjuk az összes felugró ablakot, csökkenthetjük a java szkriptek és HTML-fájlok méretét, javíthatjuk a szerver válaszidejét és még sok minden mást.

Mindig a versenytársaknál legyél jobb egy kicsit és jó lesz a SEO organikus bevétel…..

Ha téged is érdekel hogy wordpress oldalad hogyan tudna gyorsabb lenni mint a versenytársaidé kérj ajánlatot: online@profitonline.hu , 06303572045

Weboldal migráció
Amikor új webhelyre költözik, sok minden elromolhat. A migráció kényes folyamat, ezért SEO csapatunk tervezési és SEO szempontok figyelembevételével a megfelelő módon hajtja végre a webhely-migrációkat. SEO-barát webhely-migrációt végzünk, amely magában foglalja a belső hivatkozások frissítését, az URL-ek megváltoztatását, a forgalom és a rangsor figyelését és még sok minden mást. Csapatunk gondoskodik arról, hogy minimális hatást gyakoroljon webhelye organikus keresési teljesítményére.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s