Hogy néz ki a facebook adatlapom mások számára?

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan néz ki az adatlapod mások számára, erre használhatod a számítógépen elérhető „Megtekintés mint” funkciót.

Screen Shot 2017-05-25 at 22.02.36

– Ehhez nyisd meg az adatlapodat, majd válaszd a Megtekintés mint lehetőséget.

– Kipróbálhatod, hogy az adatlapod hogyan jelenik meg a nyilvánosság, illetve adott ismerőseid számára.

– Ha szeretnéd megnézni, hogyan néz ki az adatlapod egy adott ismerős számára, kattints a Megtekintés adott személyként hivatkozásra, és írd be egy ismerősöd nevét.

– Az adatlapod az automatikus frissítés után előnézetként megjeleníti, hogy mit látna ez az ismerősöd, ha felkeresné az adatlapodat.

– Ha szeretnéd megadni, hogy az adatlapod „Idővonal” területén ki láthatja a dolgaidat, nyisd meg a beállításaidat, és válaszd az Idővonal és megjelölés pontot.

– „Megadhatod, hogy az emberek mit láthatnak az idővonaladon, ha valaki más bejegyzésében vagy megjelölve.

– Azt is megváltoztathatod, hogy ki láthatja, amit mások a te idővonaladon osztanak meg.

– Ha esetleg valami olyat teszel közzé az idővonaladon, amellyel kapcsolatban nem szeretnéd, ha bárki újra látná, bármikor törölheted a korábbi bejegyzéseket.

Ismerős törlése és letiltása
– Ha szeretnéd megakadályozni, hogy valaki zavarhasson téged, törölheted az ismerőseid közül, vagy le is tilthatod az illetőt. Akit törölsz az ismerőseid közül, illetve letiltasz, nem kap értesítést.

– Ha valakit letiltasz, attól kezdve nem lesztek ismerősök, és nem tud:megnézni az adatlapodon közzétett dolgokat (kivéve, ha nyilvánosan osztasz meg valamit),megjelölni téged,meghívni téged eseményekre vagy csoportokba,beszélgetést kezdeményezni veled.

– Előfordulhat, hogy valakit letiltottál, de ő továbbra is láthat dolgokat, például ha valaki más bejegyzését kedveled vagy hozzászólsz, vagy ha valamit megosztasz egy olyan csoportban, amelyben mindketten benne vagytok.