Google Frissítés SpamBrain


A Google 2022. decemberi linkspam-frissítést adott ki


Ez a frissítés a következő néhány hétben elérhető, míg a hasznos tartalmak még mindig elérhetők.


Barry Schwartz
Amikor már azt hitted, hogy a Google Keresés frissítései elkészültek a 2022 évre, a Google kiadott egy 2022. decemberi linkspam-frissítést. Ennek a Google-algoritmus-frissítésnek a bevezetése körülbelül két hétig tart, és globális frissítés.

Amit a Google mondott.

A Google ezt írta:

„Mai frissítésünk, amelyet 2022. decemberi linkspam-frissítésnek nevezünk, körülbelül két hetet vesz igénybe a teljes bevezetéshez. A besorolás módosulhat, mivel a spam jellegű linkeket semlegesítjük, és az ilyen természetellenes linkek által átadott hitelek elvesznek. Ez a bevezetés minden nyelvre hatással lesz.”

SpamBrain a linkekhez. Ez kihasználja azt, amit a Google SpamBrain-nek nevez, a Google hivatkozott rá a 2018-as Google spamjelentésben, különösen a spamtrendek részben, ahol a Google a „gépi tanulási rendszereiről” beszél a keresési spamészlelés javítása érdekében.

A Google hozzátette, hogy a SpamBrain nem csak „közvetlenül észleli a spamet, hanem most már mind a linkeket vásárló, mind a kimenő linkek továbbítására használt webhelyeket észleli”.

A hasznos tartalomrendszer még mindig elérhető. A Google még mindig a 2022. decemberi hasznos tartalomrendszer bevezetésén dolgozik, miközben ez a spam-frissítés bevezetés alatt áll.

Miért érdekel ez minket?

Ismétlem, ha a következő két hét során a Google rangsorolásának csökkenését tapasztalja, az valószínűleg ezzel az új linkspam-frissítéssel kapcsolatos. Győződjön meg róla, hogy a linkek természetesek, és kövesse a Google webmesteri irányelveit. Dolgozzon webhelye fejlesztésén, hogy idővel természetesen új linkeket vonzzon.

Ahogy a Google a linkek korábbi spam-frissítései kapcsán írta: „A webhelytulajdonosoknak gondoskodniuk kell arról, hogy a bejövő és kimenő linkekkel kapcsolatos legjobb gyakorlatokat kövessék. A jó minőségű tartalom előállítására és a felhasználói élmény javítására való összpontosítás mindig nyer a linkek manipulálásával szemben. A megfelelően címkézett linkekkel növelje webhelye ismertségét, és szerezzen bevételt a megfelelően címkézett társult linkekkel.”

Tartalom marketingre van szükséged keress bátran mert újságíróink és PR csapatunk komoly tapasztalattal rendelkezik ezen területen. http://www.profitonline.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s