Facebook hirdetési méretek 2023


Pro tipp: Hanáld a Canva.com képszerkesztőt

https://www.canva.com/learn/how-to-photo-collages-social-media-print/ egy ingyenesen használható grafikai tervezőeszköz. Használatával közösségimédia-bejegyzéseket, prezentációkat, plakátokat, videókat, logókat és sok egyébb kreatívot tud pár perc alatt létrehozni.

Profilkép
Győződjön meg róla, hogy barátai, családtagjai, rajongói vagy ügyfelei felismerik Facebook-profilját egy kép, például a portré vagy az embléma feltöltésével. Miután feltöltött egy képet, a Facebook négyzetre vágja azt, de bármikor kiválaszthatja, hogy a kép melyik részét vágja le. A Facebook-profilfotók a számítógépeken 180 x 180, a legtöbb okostelefonon pedig 128 x 128 pixeles felbontásban jelennek meg.

Borítókép
A Facebook borítóképei bannereknek tűnnek a Facebook idővonalának tetején. A legtöbb számítógépen 820 x 312 pixeles, a legtöbb okostelefonon pedig 640 x 360 pixeles felbontásban jelennek meg.

Rendezvényborítók
A Facebook-események borítói eltérnek egy normál oldal borítóképétől. Ha eseményt tervez, feltétlenül 1200 képpont széles és 628 képpont magas képet töltsön fel.

Képes bejegyzések
Ha egyetlen képet tölt fel az idővonalra, a legjobb, ha egy négyzet alakú képhez vagy egy 3:2-es képarányú fotóhoz ragaszkodik, mert a Facebook automatikusan miniatűrre méretezi a képet.

Facebook hirdetések
Ha a Facebookot egy vállalkozás vagy szervezet népszerűsítésére használja, és olyan szélesebb közönséget szeretne elérni, amelyet egyébként nem tudna elérni, a fizetett hirdetések elhelyezése a Facebookon a legjobb megoldás. A Facebook-hirdetések lehetnek egyképes hirdetések, körhintahirdetések (amelyek legfeljebb 10 kép vagy videó megjelenítését teszik lehetővé, és különböző weboldalakra hivatkozhatnak) vagy videohirdetések.

A képalapú hirdetések esetében, legyenek azok egyképesek vagy körhinta, a fényképeket 1,91:1 arányban tartsa 1200 pixel széles és 628 képpont magas ajánlott mérettel. Vegye figyelembe, hogy hirdetését jóváhagyásra el kell küldenie a Facebooknak. Az olyan dolgok, mint például a túl sok szöveg a képen, kizárhatják a hirdetést. Használja a Facebook praktikus képszöveg-ellenőrző eszközét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy hirdetése megfelel a szabványoknak.

GRAPHIC SIZE Profile Picture 400 × 400 px

Cover Photo1,125 × 633 px

Image Post1,200 × 630 px

Shared Link Images1,200 × 630 px

Tab Images113 × 74 px

Event Image1,920 × 1,005 px

Facebook Ad (Carousel)1,080 × 1,080 px

Facebook Ad (Single Image)1,200 × 628 px

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s