A dropshiping webáruházak titka


Több mint 35 legjobb online értékesíthető dropshipping termék 2022-ben

A legjobb dropshipping termékek
A dropshipping az egyik legmenőbb és legjövedelmezőbb online vállalkozás, 2022-ben

Könnyű és szinte ingyenes egy nyereséges dropshipping vállalkozás létrehozása.

Csak létre kell hoznia egy e-kereskedelmi üzletet, be kell szereznie a termékeket egy e-kereskedelmi piacról webhelyéhez, és el kell kezdenie reklámozni azokat a közösségi médiában és a keresőmotorokban.

A trükkös rész azonban az, hogy megtaláljuk a legjobban jövedelmező termékeket a dropship számára.

Ideális megoldás olyan réseket találni, amelyekben alacsony a verseny és nagy a keresési mennyiség, amikor dropshipping üzleti ötleteket agyal. Vagy meglovagolhatja a trendhullámot, és olyan termékeket vásárolhat, amelyeket egy bizonyos ideig meleg süteményként árulnak.

Ebben a cikkben 35+ legjobb dropshipping terméket osztunk meg veled, amelyek megnyerhetik a dropshipping játékot.

Mindkettőről listát készítettünk, és mindent elmondunk róluk. Mielőtt azonban rátérnénk egy gyilkos dropshipping termék kiválasztására, ismerkedjünk meg azzal, hogy melyek a legjobb dropshipping termékek a legtöbbet.

Milyen típusú dropshipping termékek kelnek el többet?
A dropshipping többnyire impulzusvásárláson alapul. Egy terméket a közösségi médiában reklámoz, általában Facebook- vagy Instagram-hirdetéseken keresztül, és valaki megvásárolja, ha tetszik neki a termék. Valójában bármi eladható, ha megfelelően van megjelenítve.

Sikeres dropshipping = Impulzus vásárlás + vásárlási erő + felkapott termék

Csak vonzóvá kell tennie a hirdetését, és alacsonyan tartania az árat.

A vonzó hirdetés olyan horog, amely a termék megvásárlására csábítja a közönséget. Amint felkeltette érdeklődésüket, megmondja nekik az árat. Az árnak ideális esetben alacsonynak kell lennie, hogy azonnal eladják őket.

Arra gondol, hogy mit adjon el? A legkeresettebb dropshipping terméktípusok közül néhány:

A leghasznosabb termékek 10 dollár alatti kell hogy legyen.

PL: húshőmérő, pirospaprika-spray-kulcstartók, mikrohullámú sütőtisztító, konyhai mosogatórongyok, tisztítóeszközök, törlőkendők, kefék stb.
Olyan termékek, amelyeket máshol nehéz megtalálni. Ön automatikusan legyőzi a versenytársakat, ha olyan egyedi termékeket ad el, amelyeket mások általában nem.
Életjavító termékek, például légtisztítók stb. Az ilyen termékek prémium áron mennek, ha kiváló minőségű termékeket kínál.
Ezen termékvadászat-stratégiák követése jobban segít megtalálni azokat a terméktípusokat, amelyek a nagyszerű dropshipping vállalkozások számára megfelelőek.

Szeretné kihagyni az elméletet? Egyenesen a legjobb dropshipping termékek listájához

Mit válasszunk a dropshippinghez: rést vagy trendeket? ^
Használja mindkettőt.

Kezdők számára a legjobb módja annak, ha több terméket tesztelnek egyszerre. De ne feledje, nem mindig a legjobb stratégia a forró termékek eladása.

Tehát tartsa meg az egyensúlyt a felkapott termékek és rések között. Később, ha elkezdi az értékesítést, a vásárló visszajelzései alapján újra megtekintheti az eladni kívánt termékeket.

Legfelkapottabb dropshipping rések


Tekintse meg a 2022-es legjövedelmezőbb dropshipping rések listáját. Ezeket a réseket használhatja arra, hogy a következő szintre emelje dropshipping üzletét. Egyszerűen keressen egy rést a listán, válassza ki a megfelelő termékeket, majd értékesítse azokat a célközönség számára.

 1. Női ruházat
  Az egyik legfelkapottabb és legjövedelmezőbb dropshipping rés a női ruházat.

A pólóktól a hivatalos ruhákig bármit eladhat, mindezt alacsony áron.

Válasszon egy adott témát a márka meghatározásához, és olyan egyedi termékkínálattal rendelkezzen, amely megkülönbözteti dropshipping üzletét a többitől. Hatalmas célközönség van ennek a kategóriának.

Az Amazonon ebben a résben eladott több mint 100 000 termék közül a legtöbb a télre és az ünnepi szezonra vonatkozik. A trend nagyobb valószínűséggel emelkedik, ezért felvettük ezt a rést a 2022-es legfelkapottabb dropshipping rések listáján.

2. Babatermékek
Több mint 50 000 találat található a „babatermékek” kifejezésre az Amazonon.

Ebből a résből 2022-ben a legkeresettebb termékek közé tartoznak az újszülöttek takarói, babahordozók, pelenkázó hátizsákok, újszülött fotózási kellékek és mini porlasztók.

 1. Eszközök
  Ez a felkapott és nyereséges dropshipping rés több mint 100 000 keresési eredményt kínál az Amazonon, és nagy az érdeklődés az interneten.

Ahhoz, hogy profitáljon ebből a résből, célozza meg a fiatalabb vásárlókat, és értékesítsen speciális eszközkészleteket az otthoni, munkahelyi vagy az autók útközbeni elhasználódási problémáinak megoldására.

Néhány legkeresettebb termék az AliExpress e résében: elektromos csavarhúzó készletek, praktikus műanyag hegesztők, villanyszerelő olló és még sok más, amit felfedezhet.

 1. Autótartozékok
  Ha autótartozékokat keres az Amazonon, több mint 100 000 értékesített termék listáját kapja meg.

Ráadásul a statisztikák azt mutatják, hogy az amerikaiaknak fejenként legalább egy autójuk van. Ez azt mutatja, hogy az autótartozékok soha nem mennek ki a divatból.

Eladhat például autómatricákat, egyedi lökhárítómatricákat, mobiltelefon-tartókat vagy akár segédkábeleket, hogy hasznot húzzon ebből a 2022-ben felkapott dropshipping-résből.

Google Trends Worldwide 2022-től AutótartozékokGoogle Trends Worldwide 2022-től: Autótartozékok

 1. Szépségápolási termékek
  Ki ne szeretne szépnek látszani?

Több mint 100 000 terméket fog látni, ha ezt a rést keresi az Amazonon. Ez önmagában is jelzi az ebben a résben lévő termékek iránti nagy keresletet.

A hajnövesztő illóolajok, a hialuronsavas arcszérum, a sminkecsetek stb. körülbelül 2500-12000 eladást jelentenek csak az AliExpressen. Mindez azt mutatja, hogy nagy lehetőségek rejlenek egy dropshipping üzlet beindításában ebben a résben.

Javasoljuk, hogy ásson mélyebbre ezekben a résekben, hogy megtalálja azt, amit a vásárlók előszeretettel vásárolnak az alrésekben is.

Hogyan találhatunk nyertes dropshipping termékeket?


Ha szeretné egyszerűbbé tenni termékválasztási folyamatát, akkor van egy ellenőrző listánk a lépésekből, amelyek segítenek megtalálni a legjobb dropshipping termékeket 2022-ben.

Keresse meg az Amazonon, az AliExpressen vagy az Etsy-n az üzletéhez kiválasztott rést
Határozza meg, mely termékek a legkelendőbbek az egyes rések alatt az eladott cikkek számának alapján
Ellenőrizze újra ezeknek a termékeknek a népszerűségét a Google Trends szolgáltatásban
Válassza ki azokat, amelyekre nagy a kereslet, és máris készen áll a terméklista az üzletébe

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s