TikTok Influencer Marketing Ügynökség


TikTok Influencer Marketing Ügynökség NACHO DIGITAL
Teljes körű szolgáltatást nyújtó TikTok Influencer Marketing Ügynökségünk a legnagyobb márkákkal dolgozik, és segít globális befolyásoló marketingkampányok végrehajtásában, lenyűgöző ROI-val és eredményekkel.

TIKTOK

Miért a TikTok?
A TikTok jelenleg az első számú legtöbbet letöltött alkalmazás az Apple App Store-ban. Vírusos és trendi videóinak köszönhetően a TikTok az egyik legjobb közösségi média csatorna az Influencer Marketing számára. A TikTokon található rövid videókat egy fiatalabb generáció generálja az Instagramhoz vagy a YouTube-hoz képest.

Célcsoport beállítása
Célunk a célközönség pontos meghatározása a jelenlegi és potenciális ügyfélbázis azonosításával. Ez az információ lehetővé teszi számunkra, hogy az Ön vállalkozását összehozzuk a releváns TikTok befolyásolókkal.

Kreativitás
Fontos, hogy a TikTok Influencer tevékenység sikeressége érdekében ne hagyatkozzunk kizárólag a következő befolyásolókra. Segítünk a tartalommarketing tevékenység felépítésében és végrehajtásában, hogy felkeltsük a felhasználó figyelmét.

TikTok influencereink divatos, szórakoztató és vírusos videókat készítenek, amelyek felkeltik a terméked vagy szolgáltatásod ismertségét. Nyomon követünk minden lájkot, a kommentek, megosztások és kattintások teljes számát, és minden kampány végén egy kiterjedt jelentést készítünk Önnek.

Hozzon Önnek egy szilárd megtérülést (ROI-t)
Számos marketingszakember számára kihívást jelent az influencer marketing kampány pontos ROI kiszámítása. Eszközeinknek és szakértelmünknek köszönhetően minden tevékenységünkhöz kiterjedt jelentéseket, elemzéseket és mérőszámokat biztosítunk. Például, ha fő célja az e-kereskedelmi forgalom növelése, nyomon követjük az összes látogatást, kattintást és az egyéni promóciós kód használatát. Ügyfeleink egy lebontást kapnak, amely bemutatja, hogy hány felhasználót ért el, hányan kötöttek le tevékenységet, hányan váltak leadekké, és végső soron hány felhasználó vásárolta meg terméküket!

Tiktok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s