Spórolás LED lámpával


A megemelkedett energiaáraknak köszönhetően sokkal jobban odafigyelünk arra, milyen elektromos berendezéseket vásárolunk, igyekszünk csökkenteni azok használati idejét, de valójában ezeken felül is sokat tehetünk az energiafogyasztásunk csökkentése érdekében.

Egy otthon vagy egy iroda minden helyiségében lámpatestek, izzók világítanak, hogy megkönnyítsék az életünket, azonban a leggyakrabban ennek az alapvető kiegészítőnek a modernizálásáról felejtkeznek el sokan. Pedig a lakásban lévő lámpatestek cseréjével jelentős energiát takaríthatunk meg, nem beszélve arról, hogy a legtöbb elavult lámpa nem képes olyan fényerővel és olyan színtartományban világítani, ami számunkra ideális lenne. A legjobb, amit tehetünk, hogy otthonunkban a régi, elavult lámpatesteket modern, LED lámpatestekre cseréljük, így nem kell folyamatosan aggódni például az izzók cseréje miatt sem.

Miért jobb egy LED lámpatest, mint a hagyományos lámpák?

Az Insolite webshopjában olyan LED lámpákat találhatsz, amelyek rendkívül energiatakarékosak, ráadásként a napfényhez leginkább hasonló, 3000-4000 Kelvin színhőmérsékletűek, amelynek köszönhetően sötétedés után is tökéletesen látunk az általuk megvilágított helyiségben. Nincs szükség kiegészítő lámpákra, vagy kisebb falikaros lámpákra ahhoz, hogy este is jól lássunk olvasni, írni, rajzolni vagy éppen készülődni a másnapi meetingre. Fontos megemlítenünk, hogy a LED lámpák nem érzékenyek a fel-, és lekapcsolgatásra, mint a hagyományos izzók, ezzel is megnövelve az élettartamukat, ami egy újabb érv a LED lámpák mellett.
 

Led lámpák

Az Insolite modern lámpatesteinek és csillárjainak többsége 24W teljesítményű LED fényforrással rendelkezik, amely a gyakorlatban megfelel egy kb. 130W – os hagyományos izzó teljesítményének. A futurista, rendkívül modern formatervezésű LED lámpák kimondottan minőségi anyagokból készülnek, így garantálva a hosszú élettartamot és a magas minőséget. Az Insolite webshopban olyan lámpatesteket is megtalálsz, amelyek rádiófrekvenciás távirányítóval kényelmesen kezelhetőek, így az éppen aktuális napszaknak megfelelően kiválaszthatod a megfelelő fényerősséget vagy éppen a hangulatodhoz legjobban passzoló színhőmérsékletet is.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s