Triller a Tiktok legnagyobb versenytársa


triller

Miért Triller? https://triller.co/
A Triller jelenleg az egyik legerősebb amerikai TikTok-versenytárs. A Triller egy szórakoztató alkalmazás alkotók, művészek és befolyásolók számára. Egy közösségi videós közösség, ahol a felhasználók megmutathatják képességeiket a rövid formátumú videóknak köszönhetően. Felhasználók milliói készítettek Triller-videókat, köztük Justin Bieber, Chance the Rapper, Rita Ora, Kevin Hart és mások.

Néhány Triller partner: Universal Music Group, Spotify, Sony Music Nashville, Columbia Records, Warner Bros Records, Def Jam Recordings

triller

Célközönség
Célunk a célközönség pontos meghatározása a jelenlegi és potenciális ügyfélbázis azonosításával. Ez az információ lehetővé teszi számunkra, hogy az Ön vállalkozását a megfelelő Triller befolyásolókkal találjuk meg.

Az utolsó lépés az lenne, hogy a kreativitásra és a tartalomra összpontosítsunk! Támogatjuk Önt az összes influencer marketing tevékenység strukturálásában és végrehajtásában, hogy felkeltsük a felhasználó figyelmét a Trilleren.

Triller alkotóink és befolyásolóink ​​vírusvideókat készítenek trendi dalok és népszerű kihívások felhasználásával, amelyek felkeltik a terméked vagy szolgáltatásod ismertségét. Minden kampánymutatót nyomon követünk, és minden kampány végén átfogó jelentést készítünk Önnek.

triller
triller

Triller: Social Videos & Clips 12+

Short Film Maker | Edit Music

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s