Google újdonságok a Google Cégedben


A Google hozzáadott egy új részt a termékekhez a Google vállalkozásprofil irányelveihez.

A szakasz a következőt írja: „Ha kiskereskedelmi vállalkozást üzemeltet, megmutathatja a közeli vásárlóknak, hogy mit árul azáltal, hogy ingyenesen hozzáadja az üzletben lévő termékeket a vállalkozásprofiljához”.

Itt megtekintheti azokat az irányelveket, amelyek a következőket mondják:

Kétféleképpen adhat hozzá bolti termékeket vállalkozásprofiljához:

Manuálisan töltse fel termékeit a Termékszerkesztővel.
Egyszerűen adja hozzá termékeit a Pointy segítségével.


Mindkét módszernek meg kell felelnie a következő irányelveknek:

A Product Editor vagy a Pointy segítségével beküldött termékeknek meg kell felelniük a Shopping-hirdetésekre vonatkozó irányelveknek.
Nem engedélyezzük a szabályozott termékekhez és szolgáltatásokhoz kapcsolódó tartalmakat, beleértve az alkoholt, dohánytermékeket, szerencsejátékokat, pénzügyi szolgáltatásokat, gyógyszereket és nem jóváhagyott étrend-kiegészítőket, illetve egészségügyi/orvosi eszközöket.
A Google irányelveit sértő termékek beküldése a teljes termékkatalógus eltávolítását vonhatja maga után, beleértve a nem sértő termékeket is.

Google cégem újdonságok

Miért adják hozzá a hagyományos üzletek termékeiket a Google-hoz a Pointy segítségével?

icons

Nincs plusz munka

A Pointy automatikusan megkeresi a termékeinek megfelelő fényképeket és leírásokat, így nincs szükség kézi adatbevitelre. A Pointy a szkennelés során frissíti a termékeit, így nem kell extra munkát végeznie.

icons

Bevonzza az ügyfeleket az üzletbe

Ha hozzáadja termékeit a Google-hoz a Pointy segítségével, akkor megjelenhet, amikor a közeli ügyfelek az Ön által szállított termékekre keresnek a Google-on, és az Ön hagyományos boltjába irányíthatja őket vásárlás céljából.

icons

Mérhető eredmények

Hozzáférhet egy kiskereskedői irányítópulthoz, ahol láthatja, hogy hány terméke van a Google-on, és hány ember találta meg őket.

icons

Barátságos support

Házon belüli támogatási csapatunk áll rendelkezésére, hogy segítsen a legtöbbet kihozni a Pointy szolgáltatásból, amely elérhető e-mailben vagy telefonon.

A Termékszerkesztő és a Termékkatalógus

A Termékszerkesztő lehetővé teszi a kiskereskedők számára, hogy kialakítsák a jelenlétüket mobileszközökön és számítógépen, bemutassák termékeiket, valamint erősítsék az ügyfelekkel való interakciókat. Az ügyfelek a vállalkozás adatlapjának Termékek lapján (mobilon) vagy Termékáttekintés moduljában (számítógépen) az üzlet termékeinek jobban megválogatott bemutatóját láthatják.

A Termékszerkesztőn keresztül hozzáadott elemek megjelennek a vállalkozásprofilban a Google Keresés mobil- és számítógépes verziójában is.

Google cégem seo
Google Céges sikerstory

Kik használhatják?

A Termékszerkesztő a kis és közepes méretű egyéni vállalkozások számára készült. Néhány ágazat kivételével minden vállalkozáskategória bemutathatja a Termékszerkesztő segítségével termékeit a potenciális ügyfelek számára. A Termékszerkesztő nem befolyásolja a Népszerű fogások funkciók használatát.

Az étkeztetési ágazatban működő vállalkozások bemutathatják a termékeiket: felvehetik őket a népszerű fogások közé, illetve használhatják az Étlapszerkesztőt.

A nagyobb láncok adatokat adhatnak meg az értékesített termékekről és azok rendelkezésre állásáról Helyi Készlethirdetések révén.

Hogyan működik?

Fontos: A nemrégiben szerkesztett termékek és kategóriák először a Termékkatalógusban jelennek meg. Egy adott termék bemutatásához végezz kisebb frissítést az érintett tételen, hogy a katalógus tetejére kerüljön.

Annak érdekében, hogy minden olyan ügyfél láthassa a termékeket, aki számítógépen vagy mobileszközön keresést végez, vedd fel a termékeket a Cégprofil-kezelő Termékek lapján.

A kiskereskedők a Termékszerkesztővel tölthetnek fel termékeket a Cégprofilba. Az általad kínált termékekkel kapcsolatos további információért az ügyfelek rákattinthatnak az adott termékekre a Termékkatalógusban, illetve a „Termékbejegyzésekből” válogatásban. Az ügyfelek kapcsolatba is léphetnek a vállalkozással.

Ha harmadik fél által kínált menüt vagy szolgáltatáslistát használsz, akkor elemek termékkatalógushoz való hozzáadásakor a menü, illetve szolgáltatáslista törlődik. A menüt vagy szolgáltatáslistát újra létrehozhatod a Cégprofil-kezelőben, a Menü- vagy Szolgáltatásszerkesztő segítségével. 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s