Google Adwords igazolás


A személyazonosság-igazolás elvégzése

A Google a felhasználók kényelme érdekében lefordítja a Súgót, de a fordítás nem változtathatja meg az irányelvek tartalmát. Irányelveink betartatásakor a hivatalos, angol nyelvű változatukat vesszük figyelembe. Ha más nyelven szeretné megtekinteni ezt a cikket, használja az oldal alján található nyelvválasztó legördülő menüt.

A ADS hirdetők személyazonosság igazolása 

hirdetői személyazonosság-igazolási programba beválasztott hirdetők számára e-mailben és a fiókon belüli értesítésben küldjük el az utasításokat, melynek kézhezvétele után 30 napjuk lesz „A cégéről” szakasz kitöltésére. A szakasz kitöltése után további olyan lépéseket fog látni, melyeket el kell végezni az igazolási program keretében. A következő lépéseket a fiók szerkezete, a számlázási beállítás, valamint annak alapján szabjuk személyre, hogy Ön szervezet vagy magánszemély nevében hirdet. Az üzleti tevékenységei igazolására is szükség lehet.

CSAK ADMIN végezheti el :

  • A személyazonosság igazolását csak a Google Ads-fiók és/vagy a hirdetésekért fizető fizetési profil adminisztrátora végezheti el. Az alábbi felsorolásban láthatja, hogy az egyes ügyféltípusok esetén ki végezheti el az igazolást.
  • Ennek az igazolásnak és minden más esetlegesen szükséges igazolásnak – többek között az üzleti tevékenységek esetlegesen megkövetelt igazolásának – a befejezésére a folyamat megkezdésétől számított 30 nap áll rendelkezésre. 
  • Ha nem fejezi be az igazolást 30 napon belül, felfüggesztjük a fiókját.
  • A szervezet megadott hivatalos neve és működési helye az Ön által futtatott hirdetésekkel megjelenő nyilatkozatban lesz látható. Az átláthatóságra irányuló erőfeszítései részeként a Google nyilvánosságra hoz információkat az Ön Google Ads-fiókjaival és hirdetési kampányaival kapcsolatban. További információ a hirdetők átláthatóságáról és a nyilatkozatokról.

A hirdető nevére vonatkozó követelmények:

A hirdető neve a hirdető hivatalos neve, amelyet a Google a hirdető igazolására szolgáló program keretében ellenőriz.

A hirdető neve megjelenik „A hirdetőről” című nyilatkozatban. További információ.

Az alábbiak nem engedélyezettek:

 Pontatlan nevek, illetve olyan kereskedelmi, márka- és terméknevek, amelyek nem egyeznek meg a hirdető hivatalos nevével. A hirdető igazolás során megadott nevének meg kell egyeznie a hirdető hivatalos nevével, valamint az igazolás során benyújtott regisztrációs dokumentumokon szereplő névvel. Ügynökségek esetén a névnek az Ön által képviselt hirdető hivatalos nevének kell lennie.

 Nagybetűs írásmód, reklámcélú kifejezések és domainnevek, kivéve ha a hivatalos név részét képezik.

 Speciális karakterek, például emojik, nyitvatartás, termékre vagy szolgáltatásra vonatkozó információk, valamint telefonszámok.

MOSTANTÓL Jelenteni lehet a hirdetőket ha valamilyen sértő hibát talál valaki:

Ugyanazon vállalatnak több hirdetése jelenik meg! Ez lesz a leggyakoribb hiba! Sok vállalkozó ezt nem tartja be.

Panasz egy céghez tartozó több hirdetés megjelenéséről

Nem engedélyezzük, hogy a partnerek több fiókból származó azonos vagy hasonló tartalmat hirdessenek ugyanazon vagy hasonló lekérdezéseken. Amennyiben ilyen irányelvsértést észlel, kérjük, töltse ki ezt az űrlapot. Bár személyesen nem tudunk válaszolni visszajelzésére, el fogjuk juttatni észrevételeit a megfelelő munkatársainkhoz, és ha szükséges, megtesszük a megfelelő lépéseket.

A személyazonosság igazolásának lépései

„A cégéről” szakasz első kérdéseire adott válaszok határozzák meg, hogy milyen további lépésekre lesz szükség a személyazonosság-igazoláshoz. A szükséges lépések a Hirdető igazolása oldal „Az Ön állapota” részében jelennek meg.

A részletes utasítások megtekintéséhez válasszon egyet az alábbi lehetőségek közül. Ha nem tudja, melyik vonatkozik Önre, itt megtudhatja, hogyan ellenőrizheti a fizetési beállításokat.

Saját magam vagy a szervezetem igazolása [Hirdetőként saját magamat vagy a saját szervezetemet képviselem]

Ügynökségének igazolása [Olyan ügynökséget vagy harmadik felet képviselek, amely egy szervezet vagy magánszemély nevében hirdet] 

Ügyfelének igazolása [Olyan ügynökséget vagy harmadik felet képviselek, amely egy szervezet vagy magánszemély nevében hirdet]

A felhasználók egy része jogosult lehet a személyazonosság-igazolás önkéntes és tömeges elvégzésére. Ha Ön jogosult erre, akkor értesíteni fogjuk a Google Ads-fiókjában a személyazonosság-igazolási lépés során.

Megjegyzés

Azoknak a hirdetőknek a hirdetéseiben, akik már elvégezték a személyazonosság igazolását, a Google Ads által automatikusan létrehozott nyilatkozatban megjelenik az igazolási folyamat során megadott név (vagy az Ön által képviselt szervezet neve) és hely. További információ a hirdetői átláthatóságról és a nyilatkozatokról.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s