Eladás Videó segítségével


Videó Hirdetések Google ads

Növelje az eladásokat, a leadeket és az internetes forgalmat a Videó segítségével
Hivatalos ellenőrzőlista az online konverziók YouTube-hirdetésekkel történő növeléséhez.
A legjobb gyakorlatok:
Akár egy terméket fedeznek fel, akár vásárolnak, az emberek a digitális platformokhoz, például a YouTube-hoz fordulnak vásárlási inspirációért. Egy Google tanulmány kimutatta, hogy a YouTube-nézők kétszer nagyobb valószínűséggel mennek el boltba vagy online vásárolni valamit, miután megláttak valamit a YouTube-on, mint a versenytársak átlaga, és a nézők 70%-a állítja, hogy vásárolt olyan terméket, amelyet a YouTube-on talált.1 Kövesse ezeket a bevált módszereket a hatékony közvetlen válaszú kampányokhoz a YouTube-on.

 1. Könnyítse meg a nézők számára, hogy lépéseket tegyenek a videódból
  A videós akciókampányok segítségével megkönnyítheti a nézők számára, hogy kapcsolatba lépjenek vállalkozásával a YouTube-on és azon kívül.

Miért? A videós akciókampányok automatikusan skálázzák a videohirdetéseket szembetűnő cselekvésre ösztönzőkkel a YouTube-on és partnereiben, így egyszerű és költséghatékonyabb módot kínálnak a konverziók növelésére.

Videós Tipp
Kísérletezzen kreatív variációkkal. Próbáljon ki több mint 5 változatot különböző CTA-k és címsorok használatával, vagy adjon belsőlink-bővítményeket videohirdetéseihez, hogy még hasznosabbá és használhatóbbá tegye őket.

Ha termékeit videóhirdetései mellett szeretné bemutatni, adjon hozzá termék feedet videós akciókampányához, és több mint 60%-kal több konverziót érjen el alacsonyabb költséggel.

Esettanulmány: Levis

LEVI Strauss

A Levi Strauss & Co. termékfeedeket használt videohirdetéseiben, hogy több ügyfelet érjen el, és növelje az értékesítést, ami 8:1 arányú hirdetési kiadások megtérülését (ROAS) eredményezte.

Ha még nincs videója, létrehozhat egyet közvetlenül a Google Ads szolgáltatásban, és felhasználhatja videós akciókampányaiban.


Miért? A választható videohirdetés-sablonok katalógusával meglévő kép- és szövegtartalmait YouTube számára készült videó hirdetésekké alakíthatja. Válasszon sablont termékkatalógusa bemutatására, promóció megosztására, ajánlatának ismertetésére vagy alkalmazásának népszerűsítésére.

 1. Állítsa fel magát a mérhető sikerre
  Engedélyezze a Google Ads konverziókövetését webhelyén.
  Miért? Ez elengedhetetlen annak megértéséhez, hogy az emberek hogyan lépnek kapcsolatba a hirdetéssel, és hogyan néz ki a konverzióhoz vezető út.

Videó Tipp
A kívánt konverziós eseményre való optimalizálás mellett adjon hozzá olyan műveleteket is, mint például a webhely látogatása, az űrlap kitöltése vagy a „kosárba helyezés”, hogy jobban megértse az ügyfél útját.

 1. Érje el azokat a közönségeket, amelyek a legnagyobb valószínűséggel konvertálnak a YouTube-on
  Használjon egyéni közönségeket, ügyfélegyezést vagy hasonló közönségeket, hogy elérje azokat a fogyasztókat, akik már érdeklődnek az Ön terméke iránt, vagy aktívan kutatnak a Google-on. Bővítse elérését az optimalizált célzás engedélyezésével, hogy automatikusan megtalálja azokat az új közönségszegmenseket, amelyeket esetleg kihagyott.
  Miért? Ezek a közönségstratégiák azokra összpontosítanak, akik a legnagyobb valószínűséggel hajtanak végre konverziót, így Ön hatékony konverziót érhet el. Ezenkívül az optimalizált célzást használó hirdetők átlagosan 20%-kal több konverziót értek el az automatizált közönségek között, mint a kézi közönségek között.

Ismerje meg az adatszegmenseket, hogy több minősített érdeklődőt érhessen el.
Miért? Ez segít elérni azokat az embereket, akik már kapcsolatba léptek a hirdetéseivel, és elérheti őket a vásárlási csatorna különböző szakaszaiban.

 1. Állítsa be ajánlattételi stratégiáját a kampánycéljától függően
  Válassza ki a megfelelő Intelligens ajánlattételt a videós akciókampányhoz.
  Miért? Az intelligens ajánlattételi stratégiák, például a konverziók maximalizálása és a cél-CPA gépi tanulást használnak a konverziók optimalizálásához a kampánycélok alapján.

Tipp
Ha tudja, mi legyen a CPA, kezdje azt CPA-ajánlattétellel, amelynek napi költségkerete legalább 15-szöröse a videó CPA-jának. Megtekintheti az ajánlattételi útmutató modult is, amely a kampány beállítása során jelenik meg az ajánlattételi stratégia optimalizálása érdekében. Ha a lehető legtöbb konverziót szeretné elérni, kezdje a Konverziók maximalizálásával, és állítsa be napi költségkeretét a videó várható CPA-jának tízszeresére.

 1. Mérje meg kampánya hatását és mértékét a cselekvésen túl
  Használjon hálózatokon átívelő jelentéseket és adatközpontú hozzárendelést, hogy megértse a YouTube szerepét az ügyfelek útján. Ezek a jelentések segíthetnek javítani a CPA-t vagy a költségkeret-beállítást azáltal, hogy jóváírják a Google-kampányok támogatását a Keresés, a Shopping és a YouTube szolgáltatásban.
  Bővítse felfelé a marketingcsatornát Discovery-hirdetésekkel, ha képekkel rendelkezik, vagy videóelérési kampányokkal, ha videó első stratégiája van.
  Miért? Az ügyfelek a vásárlási út több pontján is jelen vannak a YouTube-on, és a kampányok kibővítése segíthet további eredmények elérésében. Valójában azoknak a hirdetőknek több mint 80%-a, akik a videó-akciókampányokat Discovery-hirdetésekkel egészítik ki, az eredeti CPA-jukon vagy az alatti konverziókat lát.

Videós Tipp
Szerezzen jobb betekintést a jelentésekből, ha videókampányát ugyanabban a Google Ads-fiókban hozza létre, mint a Keresési és Display-kampányokat.

Kampányai optimalizálásához ellenőrizze optimalizálási pontszámát, és ismerje meg, milyen változtatásokkal javíthatja kampánya teljesítményét.

Kezdje el a videós kampányokat, és legyen minél több konverziója.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s