Az egyik legjobb Kozmetikai cég 30 éves lett


Gondoskodás.

Ez volt a HighCare jubileumi konferenciájának központi eleme, és ez a cég elmúlt 30 évének is a mottója.

Családias hangulatban telt a High Care® Cosmetics 30. éves Jubileumi Konferenciája.

A hazai cégvezetők, Lavotha Ildikó és Lavotha Péter 30 évvel ezelőtt egyébként éppen egy Beauty, azaz az első Beauty kiállításon találkozott a Weyergans High Care® Cosmetics cégalapító tulajdonosával, Dr. Rudolf Weyergansszal, aki szintén részt vett a konferencián. Segítségével visszarepülhettünk a múltba, és megnézhettük, hogyan született meg a gondolat, hogyan jöttek a fejlesztések és hogyan bővült nemzetközi szinten is az 1981-ben alapított németországi cég.  Emellett beavatta a résztvevőket egy kicsit a jövőbe is, hiszen – ahogyan azt már a cég életében megszokhattunk -, rendszeresen forradalmi újításokkal állnak elő. Nem lesz ez másként idén sem.

Ildikó a rendezény elején elárulta, hogy hezitált, nem volt biztos abban, hogy ebben a mai világban, a koronavírus-járványból épp, hogy csak felállva, egy háború szomszédságában kell-e ünnepelni. De mikor, ha nem most? Minden érv amellett szólt, hogy bizony kell, és ez a rendezvényen be is igazolódott.

S hogy a 30 év alatt mennyit változott a világ?

Tökéletesen szemléltette Dr. Papp-Váry Árpád, a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) Üzleti Karának dékánja, a Magyar Marketing Szövetség alelnöke Gondoskodom, tehát vagyok, – marketing megoldások az offline és online térben című előadásában. 

De szerencsére arról is megbizonyosodhattunk, hogy azért nem minden változik, hiszen például a HighCAre Styler cream 1985-ös megjelenése óta a mai napig jelen van a piacon, mint a cég számos egyéb terméke, persze többször megújulva, de ugyanabban a minőségben.

Hogy mennyire sokoldalú, mégis összefüggő kezeléseket tudnak végezni, azt Kesjár Edit kozmetikus mester, nemzetközi TOP tréner Full Body test és anti-aging kezelési lehetőségek, – 30 év tapasztalata egy kezelésben című összegzése bizonyította. 

☀️Indul a High Care® Nyár!☀️

💙20-30 % születésnapi kedvezmény!

💙Június 9-10-11-én szolgáltatásainkat, narancsbőr elleni kúráinkat, nyári hidratáló, bőrfeltöltő kezeléseinket, akciós termékeinket keresd a kozmetikánkban!
Foglalj időben időpontot. Várunk szeretettel! 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s