Hogyan elégíts ki egy nőt?


Magyarósi Csaba bemutatja nektek a csodás appot amit arra fejlesztettek hogy megtanuld hogyan elégíts ki egy nőt ott lent 🙂 18 év kor altt takarodj az oldalról…köszi

Nincs pirulás, nincs szégyen
Az oldal szétveri a női szexualitást körülvevő tabukat, és soha nem látott komolysággal kezeli a női orgazmust: őszintén és szégyen nélkül kezelik a nők körében tapasztalható bonyodalmakat.

7900 Ft-ért kapsz 12 punci szimulátort és 60 videót hogyan kell kielégíteni egy fincsi puncit.
2018-ban tudósaink 1000 résztvevővel fejeztek be egy tanulmányt, hogy összehasonlítsák hozzáállásukat, hiedelmeiket és viselkedésüket az OMGyes használata előtt és 4 héttel azután. A résztvevők mind angolul beszélők, 18-84 évesek, az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Ausztráliában éltek. Volt köztük egyedülálló és párkapcsolatban élő nő, férfi, aki partneri kapcsolatban áll a nőkkel, valamint olyan párok, akik együtt használják az oldalt. Érdekes módon jelentős pozitív hullámzó hatásokat találtunk az OMGyes használatának az élet nem szexuális részeibe történő felhasználásakor, mint például az önbizalom, az optimizmus, az empátia és a beszéd és ötletek megosztása a munkahelyi, iskolai, szociális, családi és párkapcsolati helyzetekben. Az Indiana Egyetemi Orvostudományi Egyetem, az UC Davis és a Willamette Egyetem kutatói még elemzik ezeket az adatokat, és várhatóan még idén közzéteszik a lapot.
https://www.omgyes.com/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s