Melyik a legjobb kollagén ital? – Most kiderül!


A LEGJOBB KOLLAGÉN ITAL, – BŐRRE, CSONTRA, ÍZÜLETRE

Mit tud a High Care folyékony kollagénje, – a Collamin Liquid?

–  A  „leggazdagabb” összetevőket tartalmazza, hiszen 20 féle hidrolizált aminosav van a High Care folyékony kollagénjében, olyan aminosavak, amelyek nélkülözhetetlenek az egészséges bőr, csontok, kötőszövet és ízület számára. Ezeket az aminosavakat nagyon nehéz a normál táplálkozással a szervezetbe megfelelő mennyiségbe bejuttatni. A fogyókúrák után, az életkor előre haladtával egyre nehezebben tudjuk pótolni. A High Care folyékony kollagénjében  mindezt magas dózisban találjuk meg.

–  Az aminosavak szervezetünkbe történő beépüléséhez a B-vitaminoknak is fontos szerepe van: B1, B6, B12.   A High Care folyékony kollagénjének hatékony hasznosulását a vitaminokon túl, az igen értékes Folsav biztosítja. 

–  Nagyon finom íze van. A kellemes vadcseresznye íz is hozzájárult ahhoz, hogy a High Care legkedveltebb terméke lett a folyékony kollagén itala.

–  A gazdaságosság is a High Care folyékony kollagénje mellett szól, hiszen 1000 ml (1 liter) másfél hónapig elegendő mennyiséget biztosít, normál adagolás mellett.

Hogyan a legjobb fogyasztani a folyékony kollagént?

–  Javasolt napi fogyasztása: 30 ml/nap. A termékhez adott kis mérő „kupakkal” pontosan tudjuk adagolni. 

–  Idősebb korban, a napi adag akár duplájára is emelhető, hiszen a folyékony kollagén hatékonyan hozzájárul a csontritkulás megelőzéséhez.

Igényel-e különleges tárolást a High Care folyékony kollagénje?

–  Nyáron nagy melegben a hűtőben történő tárolása megnöveli élvezeti értékét és akár vízzel felhígítva is fogyasztható. Savanykás íze miatt kellemesen üdít.

–  A kiváló minőség mellé kedvező ár is társul, így méltán lehet a High Care folyékony kollagénje a legjobb kollagén a piacon.

–  Eredeti német termék. A High Care Cosmetics Hungária Kft. 29 éve forgalmazza a német Weyergans High Care cég termékeit, amelyek a bizonyítottan kiváló eredményt elérő termékek minősítéssel rendelkeznek.

Aktív összetevők:

20féle Hydrolizált aminosav (Alanine, Arginine, Asparagines acid, Cysteine, Glutamic acid, Glycine, Histidine, Hydrosylysine, 
Hydroxiproline, Isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine, Phenylalanine, Proline, Serine, Threonine, Tryptophan, Tyrosine, Valine)

– Vitamin B
–  Niacin (NE)
–  Vitamin B6
–  Folie acid
–  Vitamin B12

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s