Google Cégem SEO


A Google térkép regisztráció a legfontosabb SEO szempontból is!

A Google Cégem egy Google fiók biztosítja az Ön vállalkozásának nyilvános identitását és jelenlétét a Google rendszerében. Az ellenőrzött céges adatokat tartalmazó profil online névjegykártyaként szolgál. Az új vállakozások nem beazonosíthatóak, esetleg téves adatokkal rendelkeznek a Google rendszerben, és nem használják a lehetőségükre álló prezentációs eszközöket. Ezt a problémát segítünk megoldani, és bebiztosítjuk Ön helyett vállalkozása optimalizálását a Google céges nyilvántartásban egyszeri 30.000 Ft + ÁFA költségért.

 

Íme 5 ok, amiért vállalkozása szüksége van Google Cégem -profilra:

Javítsa keresési rangsorát és vállalkozása láthatóságát
Növelje ügyfélszolgálatát és elkötelezettségét
Növelje az értékesítést és a forgalmat
Érjen el szélesebb közönséget
Javítsa keresési rangsorát és vállalkozása láthatóságát a Lokális keresésekben


Amikor egy leendő ügyfél kapcsolódó kulcsszavak segítségével keres vállalkozása által kínált termékeket és szolgáltatásokat, először a Google hirdetéseket, majd a Google helyi 3 csomagját, majd az organikus eredményeket fogja látni.

A Google Cégem -profil létrehozásával nagyobb eséllyel juthat el a legjobb 3 helyi találathoz, a Google Térképhez és a helyi keresőhöz, ami viszont nagyobb láthatóságot és potenciális potenciált eredményez.

Növeli az ügyfélszolgálatot és az elkötelezettséget
Amint azt korábban említettük, a Google Cégem -profillal gyorsabban tud válaszolni a termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos megjegyzésekre, kérdésekre, és reagálhat a negatív vagy pozitív visszajelzésekre. Ezenkívül az ügyfelek nagyobb valószínűséggel vásárolnak olyan vállalkozásokkal, amelyekkel könnyen felvehetik a kapcsolatot, így az Ön megosztott információival megkönnyíti számukra, hogy felhívjanak, hogy kérdéseket tegyenek fel vagy panaszt tegyenek.

Növelje az értékesítést és a forgalmat
Mivel a helyi keresések az esetek 28% -ában vásárlást eredményeznek, nem baj, hogy a Google Cégem -fiók birtoklása pozitívan befolyásolhatja webhelye forgalmát. Természetesen, amikor az emberek olyan termékeket vagy szolgáltatásokat keresnek, amelyeket az Ön vállalkozása kínál, és megjelenik a vállalkozásprofilja, akkor valószínűleg a webhelyére kattintanak, hogy többet megtudjanak rólad. A hatékony céloldal és a CTA -k révén nagyobb valószínűséggel érnek el célt.

Segít a szélesebb közönség elérésében
A naprakész Google Cégem-profillal szélesebb közönséget vonzhat és vonzhat, ezt a teljesítményt nehéz lenne elérni hirdetések megjelenítése nélkül.

Létrehozza márkáját üzleti hatóságként
A felülvizsgálatok eredményeként pozitív hatással van vállalkozása vonzereje a leendő ügyfelekre. Például egy 4,7 csillagos értékelés azt mutatja, hogy vállalkozása nagyszerű abban, amit csinál, és így az emberek nagyobb valószínűséggel vásárolnak Öntől.

Mi a Google Cégem?

A Google Cégem olyan ingyenes eszköz, amellyel kezelheted, hogy a helyi vállalkozásod hogyan jelenjen meg a Google termékeiben, például a Keresés vagy a Térkép szolgáltatásban. Ha a vállalkozás adott helyen vagy meghatározott szolgáltatási területen szolgál ki ügyfeleket, akkor a Google Cégem segíthet, hogy az emberek könnyebben megtaláljanak. A Google rendszerében tájékozódó felhasználók sokkal gyakrabban tartják megbízhatónak az ellenőrzött vállalkozásokat.

Képzeld magad egy potenciális ügyfél helyébe. Tegyük fel, hogy az illető három háztömbnyire lakik az üzletedtől, és éppen olyan szolgáltatást keres, amelyben a te vállalkozásod a legjobb a környéken – előfordulhat, hogy látta a kirakatot, netán a barátjától hallott a cégről. Mit talál, ha rákeres a vállalkozásra a Google rendszerében?

Ha a vállalkozás szerepel a Google Cégemben, az ügyfelek felfedezhetik az általad kínált termékeket és szolgáltatásokat, kapcsolatba léphetnek veled, illetve megtudhatják, hogy hol található a cég telephelye.

Mindez ráadásul teljesen ingyenes. 

Nagyon Fontos hogy a kulcsszót használd a leírásban! Fogászat szót mind a 3 hely használja!

SEO szolgáltatásaink: Google Térkép SEO, SEO Audit, Keresőoptimalizálás oldalon belül, Keresőoptimalizálás oldalon kívül Link építés, Content felépítése, UX Webergonómia ügyfélbarát oldal kialakítása

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s