Google digitális megoldásai 2021 ősz


Google

Szerezz Google oklevelet online marketing területen itt: https://learndigital.withgoogle.com/digitalworkshop-hu/f2f

  • Ismerd meg a digitális marketing alapjait és adj lendületet vállalkozásodnak vagy karrierednek. A program végén megszerzett oklevél nagyban növelheti elismertségedet kollégáid, vezetőid, vagy versenytársaid szemében. A Digital Workshop segít a fejlődésben! Lépj a tettek mezejére, válassz témáink közül és kezdd el még ma az online videós tanfolyamot: 
    Elkezdem a tanfolyamot

Ismerd meg a Google egyik legkedveltebb módszertanát a Design Thinking-et!

  • Egy kiscsoportos foglalkozás keretében, játékos tanulással ismerhetitek meg hogyan helyezzük az ügyfelet a termékfejlesztés, marketing vagy a kiszolgálási folyamatok középpontjába. Végigjárjuk, hogyan érdemes feltérképezni az ügyféligényeket, hogyan tudunk kreatív megoldásokat szállítani és tesztelni. A foglalkozás fél napot vesz igénybe. Itt választhatsz időpontot (később lesznek további dátumok): 
    Design Thinking foglalkozások

A második félévben új előadásokkal is készültünk, amiből kiemelünk néhány nagyon izgalmas témát:

  • Webshop rendszerek – Milyen lépéseket érdemes átgondolni ha webes értékesítési csatornát szeretnénk indítani vagy újraindítani? Megadjuk azokat a lépéseket, amelyeket a tervezéshez érdemes követni, továbbá megmutatjuk az építéshez szükséges funkciókat és platformokat.
  • SEO ellenőrzés lépései – a webináriumon azt vizsgáljuk, hogy milyen eszközök segíthetnek kulcsszavakat kiválasztani és elhelyezni az online világban, hogy a felhasználó biztosan rátaláljon weboldaladra vagytartalmaidra.
  • B2B konverzió – Megmutatjuk, milyen módszerekkel, stratégiákkal lehet megtalálni a döntéshozókat és eljuttatni hozzájuk üzenetünket vagy ajánlatunkat. 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s