Elias a Robot


Elias Robot a TOP 3 európai távoktatási megoldás között.

A Curious Technologies Ltd által kifejlesztett Elias Robot az Európai Bizottság által finanszírozott IMPACT EdTech gyorsító program befejezése után a legjobb európai távoktatási megoldás lett.

Helsinki, Finnország, 2021. május 14.-2020 novemberétől az IMPACT EdTech Remote Schooling program egyesítette az európai induló vállalkozásokat, mentorokat és résztvevő iskolákat egy közös cél érdekében, hogy javítsák az oktatástechnológiai megoldásokat a Covid-19 járvány idején és után.

A diákok számára szerte a világon nehéz panoráma közepette az Európai Iskolahálózat, az Európai Oktatási Minisztériumok hálózata egyesítette erőit az ISDI gyorsítóval és a finanszírozási dobozzal, hogy új innovatív startup megoldásokat hozzon az oktatástechnológiai közönséghez. A kategória legjobbja díjat a 3 legígéretesebb európai megoldás kapta meg, amelyek segítenek megoldani azokat a kihívásokat, amelyekkel a tanárok és a diákok a COVID-19 válság idején távolról tanítanak és tanulnak.

„Ezek a startupok eredményei jelentősen javították számos európai iskola tanítási és tanulási tapasztalatait a COVID-19 világjárvány idején, és kétségtelenül hozzájárulnak az oktatás jövőjének alakításához. Ezért nagyon örülünk, hogy az osztályuk legjobbjának nevezhetjük őket kemény munkájukért és az oktatási szektor átalakításához való hozzájárulásukért ”-áll az IMPACT EdTech honlapján.

Az Elias Robot a nyelvtanulási megoldás, amely a barátságos robottal való beszédkészség gyakorlásának interaktív élményére összpontosít. A program során az Elias Robotot három iskolában kísérletezték Olaszországban, Portugáliában és Spanyolországban. Ez utóbbi a C.E.I.P. A Bec de l’Aguila, amely az Elias Robotot hibrid tanulási környezetben használta fel, lehetővé téve a diákok számára, hogy bemelegítő nyelvi gyakorlatokkal kezdjék a napot az osztályon belül Elias Robottal, és otthon folytathassák az angolul beszélő gyakorlatokat asztali vagy mobileszközökkel.

„Az IMPACT EdTech programban való részvétel nagyszerű lehetőség volt számunkra, hogy egy nagyszerű tanár- és diákcsapat segítségével nyomon követhessük fejlődésünket! Nem lehetünk boldogabbak, hogy ilyen nagyszerű eredményeket értünk el, most a jövőbe tekintve új távoli tanulási megoldásunkat kívánjuk világszerte elérhetővé tenni ” – mondja Johanna Hemminki, az Elias Robot vezérigazgatója és alapítója.

A kategória legjobb díja lehetővé teszi, hogy Elias Robot felfedezze a jövőbeni együttműködési lehetőségeket különféle európai partnerekkel és befektetőkkel, és aktívan részt vegyen a nyelvtanulási tantervekben. Az Elias Robot fejleszti hatását az oktatásban, és ez az elismerés gyors nyomvonalat jelent a megoldások továbbfejlesztéséhez és bevezetéséhez szerte a világon.

A Curious Technologies Ltd egy finn EdTech cég, amely társalgási és hang alapú megoldásokat fejleszt oktatási célokra. Az Elias Robot szoftvertermékük, amely megkönnyíti a nyelvtanulást, és érzelmileg biztonságos, hozzáférhető és magával ragadó tanulást biztosít mindenki számára. Az Elias Robot a finn pedagógiát a legújabb technológiával kombinálva alkalmazza, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy beszéddel tanuljanak nyelveket. Versenyelőnyben a piacon, Elias Robot az első játékos, robot alapú alkalmazás a beszédkészség gyakorlására.

A HATÁS EDTECH -ről

Az IMPACT EdTech projekt felgyorsítja az európai EdTech kkv -kat, hogy innovatív digitális oktatási megoldásokat hozzanak piacra. Az Európai Bizottság H2020 programjának finanszírozásával a projekt finanszírozáson és egyéb szolgáltatásokon keresztül olyan cégeket támogat, amelyek új megoldásokat dolgoznak ki, amelyek hozzájárulhatnak a személyre szabott, befogadó oktatási modellek kiterjesztéséhez és/vagy támogatják a mai világban releváns készségek fejlesztését.

KAPCSOLAT

Johanna Hemminki

Alapító, vezérigazgató

A Curious Technologies Ltd.

johanna@eliasrobot.com

+358 45 110 3788

www.eliasrobot.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s