Mark Jacobs TikTok kampányaA cél


Amikor Marc Jacobs Fragrances célja, hogy bemutathassa játékos új illatát, a Perfect -et a TikTok -on, a márka biztos akart lenni abban, hogy jelentése ne vesszen el a fordításban. Ez a “Tökéletes” önkifejezésen, önszereteten és megerősítésen keresztül ünnepel mindenkit olyannak, amilyen, és a márka célja, hogy felhívja a figyelmet a tudatosságra, és inspirálja közösségünket az egyéniségét bemutató tartalmak létrehozására.

A megoldás


Marc Jacobs elindította a #PerfectAsIAm Branded Hashtag Challenge -et, együttműködve a dinamikus alkotóval, Rickey Thompsonnal, aki hivatalos „hype man” -ként szolgált, és dicsérő szavakat kínált az illat fröccsével párosítva – mindezt Lizzo „Good as Hell” -jeként. hanganyag. A közösséget kihívás elé állították, hogy Ricky videójával egymás mellett duettet hozzanak létre, reagálva a fröcsögésre, miközben magabiztosan mutatták meg személyiségüket. A márka három top alkotóval dolgozott együtt, hogy elindítsák a duetteket Rickey-vel, nézettségi hullámot, tetszést és közös alkotásokat generálva a TikTok-on.

A márka a TopView kreatívjait is felhasználta, a legelső videót, amelyet a közösség lát, amikor megnyitja az alkalmazást, és a hírcsatornán belüli hirdetéseket, amelyek felkeltik a figyelmet és az elkötelezettséget az áhított For You feedben, és növelik a hivatalos kihívásoldal látogatásait.

Az eredmények


A #PerfectAsIAm márkájú Hashtag Challenge meghaladta a TikTok szépségátlagát a videómegtekintések, az elköteleződések és az elkötelezettségi arányok tekintetében 2020 első felében. 2021. márciusában a #PerfectAsIAm HTC 10,1 milliárd videomegtekintést ért el világszerte. Egy márkanövekedési tanulmány kimutatta, hogy a kampány hatalmas növekedést hozott a tudatosság és a hirdetések felidézése terén. A kampány üzenete hitelesen illeszkedik közösségünk szellemiségéhez, amit felerősített az a lehetőség, hogy saját TikToks duettet hoznak létre, és reagálnak Rickey videójára.

További információ a TikTokról
TikTok Vállalkozásoknak


Mutassa be márkáját a TikTok legjobb és kihagyhatatlan helyén.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s