Mi a natív hirdetés?


Mi a natív reklám?

A natív hirdetések sokféle formában és méretben kaphatók. Bizonyos típusú natív hirdetések léteznek a keresési és a közösségi oldalakon is, de a natív hirdetések típusa, amelyről beszélünk, keveredik a megjelenítői webhely megjelenésével és hangulatával.

A Natív Reklám Intézet írja le a legjobban:

„A natív reklám fizetett reklám, ahol a hirdetés megegyezik annak a médiának a formájával, hangulatával és funkciójával, amelyen megjelenik.” Ez különösen hatékony a nyílt interneten, ahol a hirdetések egyre tolakodóbbak. , bosszantó és hatástalanabb, mint valaha. A nem zavaró hirdetési élmények nem zavarják a felhasználót, amikor az eredetileg tervezett tartalmat fogyasztják, és amelyek beleolvadnak a webhely megjelenésébe, és azok, amelyeket a felhasználó számára valóban értékes módon céloznak meg. A Taboola-nál megtalálták a nem megszakító natív hirdetések kedvező pontját a nyílt interneten.

Példa natív hirdetéshez:

Natív hirdetési minta porfolio.hu

Ha te is szeretnél Taboola hirdetéseket futtatni és olcsón hirdetni nagyobbnál nagyobb oldalakon írj emailt: online@profitonline.hu emailre és bízd profikra.

Szinte Romulus Loránd – Digital marketing strategist és SEO szakértő. Szakterületei a keresőoptimalizálás, Marketing stratégiák kidolgozása, PPC kampány tervezés és a E-mail Marketing. Ügyfelei között van több Nemzetközi márka és sok-sok magyar is, nagy hazai webshopok specialistája. Rendezvényszervezői múltja miatt sok Prémium rendezvényben is részt vesz. Teljes Online és Offline marketing kampányok specialistája.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s