Youtube Shorts


A Shorts egy új, rövid formátumú videoélmény azoknak az alkotóknak és művészeknek, akik rövid, fülbemászó videókat akarnak csak mobiltelefonjukon keresztül forgatni.


A YouTube mindig is szórakoztató hely volt – a kedvenc tánctrendjeitől, például az Evolution of Dance,

a görkorcsolya táncoktól vagy a Jerusalem Challenge-től kezdve a nagyon jól lejátszható rövid videókig, például a Charlie Bit My Finger, a Good morning yall vagy akár a Lockdown Trick Shotokig. . Az évek során a YouTube alkotók egész generációját tette lehetővé, akik megosztották hangjukat, és több mint kétmilliárd emberből álló közönséget találtak.



A felhasználók által létrehozott rövid videók az első feltöltésünkkel, egy rövid, 18 másodperces videóval születtek a YouTube-on, „Én az állatkertben”. A technológia fejlődésével az alkotók és a művészek most kihasználhatják az okostelefonok hihetetlen erejét, hogy könnyedén hozzanak létre és tegyenek közzé kiváló minőségű tartalmat, bárhol is legyenek a világon. Az embereket pedig harapásméretű tartalom szórakoztatja és tájékoztathatja a nap szabad perceiben.

Ezért örömmel jelentjük be, hogy a YouTube Shorts-ot, egy új, rövid formájú videóélményt építünk a YouTube-on azoknak az alkotóknak és művészeknek, akik rövid, fülbemászó videókat akarnak forgatni, csak mobiltelefonjukon.

Az elkövetkező néhány napban Indiában elindítjuk a Shorts korai bétáját egy maroknyi új készítő eszközzel, hogy ezt kipróbálhassuk. Ez a termék korai változata, de most kiadjuk, hogy Önt – a felhasználók, alkotók és művészek globális közösségét – a Shorts építése és fejlesztése során velünk utazzuk. Az elkövetkező hónapokban továbbra is további funkciókat adunk hozzá, és további országokra is kiterjesztjük, amint megtanuljuk Öntől és meghallgatjuk visszajelzéseit. Itt található további részletek:

Mi az a Shorts?

A rövidnadrág egy új módja annak, hogy 15 másodpercen belül vagy kevesebb idő alatt kifejezhesse magát, és csapatunk arra összpontosít, hogy alapjait három fő területen építse fel:

Létrehozás: A rövid formátumú videók középpontjában az alkotás áll, és szeretnénk megkönnyíteni és szórakoztatóvá tenni a rövidfilmek készítését. Indiában csak néhány új eszközt kezdünk tesztelni alkotók és művészek számára a korai bétaverziónkkal:

Több szegmenses kamera több videoklip összeillesztésére,

Az a lehetőség, hogy zenével rögzítsünk egy nagy daltárból, amely tovább fog növekedni

A sebességszabályozók, amelyek rugalmasságot biztosítanak a kreativitás előadásához,

Időzítő és visszaszámlálás a könnyű felvételhez, kihangosító nélkül.


Nemrégiben Indiában kezdtük az Android létrehozásának ikonjának kiemelkedő új helyét is. Hamarosan folytatjuk a bővítést az iOS eszközökön és több országban. A következő hónapokban további funkciókra is számíthat.

Fedezd fel: havonta 2 milliárd néző jön a YouTube-ra nevetni, tanulni és kapcsolódni. Az alkotók teljes vállalkozásokat építettek fel a YouTube-on, és szeretnénk lehetővé tenni a mobil alkotók következő generációjának, hogy a rövidnadrágokkal közösséget is gyarapítsanak a YouTube-on.


Javasoljuk, hogy minden mobil alkotó vagy művész kezdjen el ma már meglévő rövid videóit feltölteni a YouTube-ra, hogy felfedezzék őket.

Megtekintés: Lehet, hogy a közelmúltban látott egy sort a YouTube kezdőlapján, különösen a rövid videók esetében, és a mai naptól egy új nézési élményt is bemutatunk, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén csúsztasson függőlegesen egyik videóról a másikra, valamint felfedezhessen más hasonló rövid videókat. Azt is megkönnyítjük, hogy elkezdjük nézni a rövidnadrágot.

Még sok minden várat magára, és az elkövetkező hetekben és hónapokban a továbbiakban további létrehozási eszközöket és egyszerűbb módokat kínálunk rövid videók megtekintésére a YouTube-on, miközben visszajelzését hallgatjuk. Ha többet szeretne megtudni a rövidnadrágok létrehozásáról, nézze meg fórumbejegyzésünket.https://support.google.com/youtube/thread/71081044

Érezd jól magad, és tudasd velünk, mit gondolsz. Alig várjuk, hogy mit csinál a rövidnadrággal SHorts-al, és alig várjuk, hogy a mobil alkotók és művészek új generációját felhatalmazhassuk a világ legnagyobb videóplatformjára.

forrrás: https://blog.youtube/news-and-events/building-youtube-shorts/

Youtube Shorts” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Balázs szerint:

    Én inkább úgy forditanám a Shorts -kat, hogy “rövidek” , mivel rövid videókról van szó.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s