A TAG HEUER az Ősz DIVATOS ÚJ AQUARACER MODELLEKEL NYITJA MEG


Három speciális kiadású modellel gazdagodik a TAG Heuer Aquaracer kollekció: stílusos olajzöld khaki színű lünetta és szíj mellett, kék és barna teknőspáncél mintázat is megjelenik

La Chaux-de-Fonds, Svájc – 2020. június: Még a nyár kezdete előtt a TAG Heuer luxus órakészítő cég három Aquaracer karórát mutat be, amelyek avant-garde kialakításukkal erősítik a sportos kollekciót. Az órák egyedi, korábban nem látott stílust képviselnek a márka történelmében. Az első, júniusban forgalomba kerülő karóra stílusos olajzöld, khaki színű, még az ezt követő, augusztusban megjelenő két modell trendi teknőspáncél mintázatú lünettával készül..

Az Aquaracer kollekció óceán által inspirált örökségéhez hűen a sportos és színes speciális kiadású karórák tökéletesen illeszkednek a vízi és vízparti kalandokhoz. Ideális társ viselője számára a kedvenc nyári tevékenységek során mind a parton, mind a hajón, mind a hullámok között.

Trendi olajzöld khaki szín a TAG Heuer Aquaracer karóra számára markáns, laza stílust kölcsönöz

 Az Aquaracer kollekcióhoz először csatlakozva az Aquaracer 43 mm Khaki speciális kiadás kortárs módon kombinálja a határozott szövet szíjat és a kifinomult antracit sunray csiszolt számlapot. Az alumínium egy irányban forgó lünettát és a tüske csattal rendelkező szíjat olajzöld szín teszi teljessé. A 43 mm-es quartz karóra polírozott, finoman csiszolt acél tokkal kerül forgalomba. Az Aquaracer hagyományához hűen a ródiummal futatott óra-, perc-, és másodpercmutatók fehér Super-LumiNova® bevonattal rendelkeznek. A számlapon 3 óránál négyzetes dátumablak található. Az alkalmi és egyben mindennapi viseletre alkalmas Aquaracer modell hátlapjára vintage búvársisakot és a vízállóság jelzéseit gravírozták: 300 méter/1000 láb.

TAG Heuer első teknőspáncél mintázatú modellje

Az óceán hullámain tükröződő napsugarak által inspirálva a luxus órakészítő cég csodaszép teknőspáncél mintázatot álmodott meg az Aquaracer lünettájára innovatív gyanta technológia alkalmazásával. A sötét és világos kék árnyalatok a yacht fedélzetéről látható óceán felszínére emlékeztetnek. A hatást a kék sunray csiszolt, vízszintes vonalakkal díszített számlapja egészíti ki. Az Aquaracer 43 mm Tortoise Shell Effect speciális kiadás kortárs barna teknőspáncél mintázatú lünettával és fekete sunray csiszolt, vízszintes vonalakkal díszített számlappal is elérhető. A kék társához hasonlóan a mintázat innovatív gyantahatással készült – a TAG Heuer történetében először.

A karóra funkcionalitását tovább erősíti az egy irányban forgó lünetta 60 perces skálája és a négyzetes, nagyító lencsével felszerelt dátumablak 3 óránál. A ródiummal futatott indexek, óra-, perc- és másodpercmutatók fehér Super-LumiNova® bevonattal rendelkeznek, amely minden fényviszony mellett könnyű olvashatóságot biztosít. A speciális kiadású modellekben a márka más újdonságot is bevezetett: alligátorbőr mintázatú, pillangózárral és dupla biztonsági nyomógombbal ellátott gumi szíjat. Az újítások lehetővé teszik a luxusóra kényelmes viselését, miközben minden hajózással kapcsolatos tevékenység élvezhető. A 43 mm-es karórák polírozott és finoman csiszolt rozsdamentes acélból készültek automata Aquaracer Calibre 5 szerkezettel. A rozsdamentes acél menetes hátlapra vintage búvársisakot és az Aquaracer lenyűgöző vízállóság jelzéseit (300 méter/1000 láb) gravírozták.

JELLEMZŐK

SZERKEZET

Quartz

SZÁMLAP

Szürke sunray csiszolt számlap
Ródiummal futatott indexek

Ródiummal futatott óra- és percmutatók fehér Super-LumiNova® bevonattal

Ródiummal futatott központi mutatók Super-LumiNova® bevonattal

Fehér TAG HEUER logó

Szögletes dátumablak 3 óránál

AQUARACER 300 METRES/1,000 FEET felirat

TOK

Átmérő: 44 mm

Polírozott és  finoman csiszolt acél tok

Alumínium khaki matt

Egy irányban forgó lünetta 60 perces skálával

Lapos zafírkristály tükrözésmentes bevonattal

Menetes korona 3 óránál

Acél menetes hátlap

300 méterig (30 bár) vízálló

SZÍJ

Khaki textil szíj

Acél tüske csat

TAG Heuer gravírozás

2020. júniustól elérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s