Csomagok követése a Google-ban


f7c3e636-aa6d-462f-9d4a-94b36b063b1b-5deaec54c9427

A Google azon dolgozik, hogy a csomagkövetést integrálja a keresési eredményekbe, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy információt szerezzenek a szállító webhelyének meglátogatása nélkül.

Az emberek beírhatnak egy nyomkövető számot a Google keresősávba, és megtudhatják megrendelésük állapotát.

„Az emberek gyakran jönnek a Google Keresőbe, hogy információkat találjanak csomagjaik állapotáról. A könnyebb megtalálás érdekében új csomagkövetési funkciót hoztunk létre, amely lehetővé teszi a hajózási társaságok számára, hogy a keresés során megmutatják az embereknek csomagjaik állapotát. ”
Noha ez a szolgáltatás úgy tűnik, hogy elvonhatja a forgalmat a szolgáltató webhelyein, fontos megjegyezni, hogy a beillesztés teljesen önkéntes. Ez azt jelenti, hogy a hajózási társaságoknak be kell lépniük annak érdekében, hogy a Google feltárhassa nyomkövető információit.

A hajózási társaságokat felkérjük, hogy korai alkalmazók programján keresztül csatlakozzanak. Minden országban elérhető, így minden hajózási társaság feliratkozhat, hogy részt vegyen ebben a szolgáltatásban.

Érdekes lesz látni, hogy hány hajózási társaság végül vesz részt. Egyéb fogadások esetén jelentős mennyiségű forgalmat kellene feladniuk, ha az ügyfelek a szükséges információkat közvetlenül a SERP-kkel szerezhetik meg.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s