A legkisebb webshop tulajdonos: Lili


Barbie weshop tulajdonosa Szinte Lili : http://www.barbieland.hu

barbie-webshop-lili-696x422

Képernyőfotó 2019-11-26 - 22.51.12

Még csak öt éves, de már saját webáruháza van Szinte Lilinek! Barbie babákat, hozzájuk való ruhákat, járműveket, házakat egyaránt be lehet szerezni innen, sőt, még a híres kerekesszékes baba is kapható. A Barbie webshop karácsonyi termékeket is kínál.

Videókban mutatja be Lili a babákat

– Lili egészen kicsi kora óta érdeklődik a játékbabák iránt, 3 éves korától tört ki rajta a “Barbie láz”. Teljes kollekciót halmozott már fel, és nemcsak babákból, hanem kiegészítőkből és járművekből is. Hosszú órákig képes Barbie babázni! – meséli Lili apukája. Azt is elárulja: a legnagyobb favorit a Barbie ház és a busz, valamint az úgynevezett mozgós Barbie. Vagyis azok a babák, amelyeknek a keze és a lába is mozog, és könnyen lehet életszerű mozgást imitálni velük (pl.: keresztbe teszi a lábát, oldalt felhúzott lábbal alszik). 

 

Legújabb trendek a webáruházban

Lili talán a legfiatalabb webáruház tulajdonos a világon. A Barbie webshop létrejöttében nagymamája, illetve szülei segítettek, ezzel vált a kislány álma valósággá.

– Az interneten, illetve külföldön sokszor láttunk olyan babákat, kiegészítőket, amelyeket itthon egyáltalán nem lehet kapni. Szerettünk volna egy olyan e-shopot létrehozni, ahol minden Barbie-val kapcsolatos dolog megtalálható, egy helyen. A legújabb trendek, különlegességek, Barbie-s termékek és sok más alkotja a Barbie webshop alapját – árulja el Lili apukája.

Az idén 60. évfordulóját ünneplő Barbie Signature kollekciójába pedig a mexikói festőművész, Frida Khalo is bekerült.

 

hat1

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s