Webshop Romániában !Hogyan nyithatsz Román OTP Bankszámlát cégednek?


webshop

Webshopok a román piacon

Romániában az elektronikus kereskedelem piaca eléggé szűk: bár 8,5 millió internetező van – ezekből 4,7 millió a Facebook-on is jelen van – online mégis csupán 800 ezren vásárolnak. Az országban mintegy 3-4 ezer webáruház van, 60-70 százalékuk azonban inaktív, egyáltalán nem működik.

Évi 35-40 % növekedés

Pénzügyi szempontból a Visa becslésére hagyatkozhatunk, ami szerint 2011-ben az éves forgalom mintegy 325 millió euró volt. 2012-re 35 százalékos növekedést és 435 millió eurós forgalmat becsülnek.

Ennél sokkal örvendetesebb adat, hogy minden 10 emberből 6 már vásárolt online, illetve a fővárosi vásárlók aránya 36-ról 22 százalékra csökkent, tehát más városokban is kezd fellendülni az e-kereskedelem.

Ezért mielőbb megnyitja webáruházát jóval előbb fogják Önt megismerni!

Román Webshophoz hogyan nyithatsz OTP Bankszámlát!

Nagyváradon lehet a legközelebb nyitni

Nagyváradi fiók
Avram Iancu utca 2 sz.
Telefonszám: +40259 407 000
Fax: +4021 308 52 57
Program: Hétfő – Péntek 09:00–17:30

OBR – OTP Bank Romania S.A. Számlanyitáshoz szükséges iratok, magyar vagy külföldi jogi személyek esetében:

a)Gazdasági társaság alapítására vonatkozó bírósági határozat; (fénymásolat a magyar iratról, hitelesített fordítás román nyelvre)

b)Alapító okirat (alapszabályzat és/vagy társasági szerződés); (fénymásolat a magyar iratról, hitelesített fordítás román nyelvre)

c)Cégbíróság által kibocsátott cégbejegyzési tanúsítvány; (fénymásolat a magyar iratról, hitelesített fordítás román nyelvre)

d) Cégbíróság által kibocsátott naprakész cégkivonat; (fénymásolat a magyar iratról, hitelesített fordítás román nyelvre)

e) Részvényesek közgyűlésének jegyzőkönyve vagy egyedüli tulajdonos határozata, esetnek megfelelően, a gazdasági társaság törvényes képviselőinek kinevezésére vonatkozóan, abban az esetben, ha őket nem az alapszabályzat révén nevezték ki. (fénymásolat a magyar iratról, hitelesített fordítás román nyelvre)

f) számla feletti rendelkezésre engedélyezett személyek aláírási címpéldánya és társaság bélyegző-lenyomata; (fénymásolat a magyar iratról, hitelesített fordítás román nyelvre)

g) Törvényes képviselők, felhatalmazottak, megbízottak személyi igazolványainak másolata h) Bonitási levél egy magyarországi bank részéről.

i) Számla feletti rendelkezésre engedélyezett szémélyek személyi igazolványa, lakcímkártyája (vagy útlevele) – ezek felmutatása a fiókban.

j) A számlanyitási kérvény és egyéb iratok kitöltése a fiókban, illetve ezek aláírása a meghatalmazott személyek által (aláírási címpéldány stb. az OBR részére).

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s