Adplanky Marketingtervező – Startupot indít Damjanovich Nebojsa


A Marketingtervező

Marketingtervező

Marketingtervező és kampánymenedzselő szoftvert fejlesztett Damjanovich Nebojsa online marketing szakértő.

Az Adplanky nevű, felhő alapú megoldás kis- és közepes vállalkozások számára készült.

Az Adplanky célja hatékonyabbá tenni a kis- és közepes vállalatok marketingjét – áll Damjanovich Nebojsa közleményében. A hasonló szoftverek nagyvállalatok és ügynökségeik számára készültek, egy kkv számára bonyolultak és nagyon drágák. Ezt a piaci rést igyekszik kihasználni az Adplanky.

“A kis- és közepes vállalkozások a kampánytervezéshez és értékeléshez kockás papírokban, Word, Excel és Pdf dokumentumokban, a Google vagy a Facebook analitikai rendszerében és emialekben lévő információkból nyerik az adatokat.

Ez nem hatékony és nem eredményes” – mondta Damjanovich, aki szerint több ponton automatizálható kis- és közepes vállalatok marketingtervezése és -menedzsmentje, beleértve az értékelést is, mindezzel sokszorosára lehet növelni a hatékonyságot. A program tartalmaz egy médiaadatbázist a 3000 legfontosabb magyar médium adataival, mivel a kkv-k többnyire maguk végzik a médiavásárlást.

Az Adplanky tartalmaz egy kampánynaptárat, amelyben minden kampányesemény nyomon követhető. A program része egy feladatmenedzsment rendszer, amely minden modullal össze van kapcsolva, az adatok zöme pedig a Google Analytics-ből töltődik be automatikusan.

“A fejlesztés során az egyszerűség volt a legfontosabb szempont. Azt szerettem volna, ha a program használata olyan egyszerűen megtanulható, mint az okostelefonok kezelése” – mondta Damjanovish Nebojsa.

Az Adplanky indulását közel 2 éves tervezői és fejlesztői munka, valamint több üzleti és marketinginterjú és felhasználói (UX) teszt előzte meg. A programozást a ConfhotelDev fejlesztő csapata végezte. A napokban indult szolgáltatás egyelőre Magyarországon érhető el. A demo verzió korlátozás nélkül, ingyenesen használható 30 napig. A tervek szerint az év végéig angol nyelven is elérthető lesz az Adplanky. Céljuk a legnagyobb európai piaconkon piacra lépni.

Hajrá Nebojsa!

forrás:Kreativonline.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s