Google Térkép regisztráció megváltozott, DE INGYENES!!!


Google Térkép Regisztráció megváltozott

Screen Shot 2015-06-10 at 23.14.29

Figyelem  ( egy cég amit hamarosan kiderítek kik lehetnek mivel még a Fatheromat is felhívták) a Google nevében telefonálnak hogy a Google térkép regisztrációt megcsinálják (20-36.000 Ft ellenében) még azoknak is akiknek van!

Akik azt mondják nemsokára lejár és majd ők segítenek meghosszabbítani a térkép regisztrációt  és ha nem fizet valaki majd Ők leszedik, na az ilyet nem szabad elhinni.

A GOOGLE TÉRKÉP regisztráció ingyenes és a Google + oldalon keresztül mindenki magának meg tudja csinálni ! Ha nem tudja megcsinálni akkor fizessen meg valakit aki ért hozzá ! Ennek reális díja maximum 15.000 Ft lehet! Maximum 30 perces munkáról beszélek!

Szóval ne dőljetek be  az ilyeneknek akik Google-nak adják ki magukat!

A Google azért változtatta meg a Térkép regisztrációt hogy rákényszerítse a felhasználókat a Google+ használatára

Próbáld meg magadtól megcsinálni és ha nem megy vagy nem akarsz ezzel foglalkozni mert félsz hogy elrontod akkor bízd szakemberre!

Lépések:

1 . Szükségünk van egy gmail fiókra PL: budapest.uzlet@gmail.com

gogli1

ezután belépünk a Google + oldalba és létrehozzuk saját Google + oldalunkat amely a nevünket tartalmazza

gogli2

2. Utána Létrehozunk egy Google + rajongói Oldalt , rákattintunk

googli5

a Kezdőlapra utána a Oldalakra és létre hozunk egy új oldalt Helyi Vállalkozás néven

place

Választhatunk még következő kategóriák közül :Termék vagy Márka, Vállalat vagy Intézmény, Művészet Szórakozás, Egyéb, de mi most a Vállakozásunkat szeretnénk a Google Térképen látni ezért a Vállalkozást választjuk

Ezután kérni fogj a jelszót mit újra meg kell adni, utána átkerülünk a Térképhez ahol be kell írni a Vállalkozásunk nevét hogy meggyőződjünk arról hogy ilyen néven nem hoztunk még létre térkép regisztrációt.

tegyük fel most egy Szegedi pizzériát szeretnénk regisztrálni melynek neve TOMI Pizza , ezt gépeljük be TOMI Pizzéria Szeged (ezt azért kell így mert aki keresni fog egy pizzériát Szegeden ezt fogja a a keresőbe beírni “Pizzéria Szeged” és ha így regisztrálunk akkor minket biztosan ki fog dobni  találatokban.

googli7

Igazolás levélben azt jelenti hogy a google küldeni fog egy képeslapot amiben lesz egy PIN kód amivel aktiváljuk majd a térkép regisztrációt.Ez kb 2 héten belül meg kell érkezni az általunk megadott címre. Ezzel igazoljuk hogy a vállalkozás a miénk.

google-igazolo

Minden adatot pontosan töltsünk ki mert különben téves infókat kaphatnak a potenciális ügyfelek

googli-képeslap

Amint megérkezik  PIN kód a be kell lépni újra a Google + fiókba a rajongói oldalhoz és Aktiváljuk a kódot.

Aktiválás nélkül nem fog megjelenni a Vállalkozás a Google Térképen!

De ha te mégis úgy gondolod hogy ezt rábíznád valakire max 5-10.000 Forintot ne fizess érte!

Ezt írja a Google: https://support.google.com/business/answer/2911778#verify

Miért érdemes helyoldalt létrehozni a Google Helyeken?

Helyoldalát hitelesítése után fényképekkel, videókkal, kuponokkal vagy akár valós idejű frissítésekkel bővítheti – például heti ajánlatokat jeleníthet meg valamennyi helyoldalán. A helyoldal hitelesítése lehetőséget biztosít arra, hogy még több információt megosszon vállalkozásáról a Google segítségével.

Hogyan működik?

A vállalkozások Google-on található helyoldalai valójában hatalmas adatgyűjtemények, amelyek különböző forrásokból – például az Arany Oldalakból vagy más külső adatszolgáltatóktól – származó információkat jelenítenek meg. Annak érdekében, hogy ellenőrizhessük a megadott adatok pontosságát, arra kérjük, hogy erősítse meg ezeket egy olyan PIN kód megadásával, amelyet vállalkozásának címére vagy telefonszámára küldünk el.

Helyoldalához más információkat is hozzáadhat, például vállalata leírását, fotókat, véleményeket vagy a nyitvatartási időt.

  • Ingyenes.
    A helyoldal létrehozása a Google Helyeken ingyenes, a Google semmilyen juttatást nem fogad el azért, hogy az adatai vagy webhelyei megjelenjenek a keresések találatai között. Azonban jó tudni, hogy AdWords programunkon keresztül célzott helyi hirdetési lehetőségeket is igénybe vehet.
  • Minden vállalkozásnak rendelkeznie kell levelezési címmel.
    Ez az a fizikai hely, ahová levelet lehet küldeni a cégének. Ha otthonról dolgozik, vagy vállalkozása jellegének köszönhetően mindig úton van, megadhat szolgáltatási területeket, és elrejtheti a valós címét.
  • Olvassa el minőségi irányelveinket.
    Ahhoz, hogy vállalkozásának helyoldala megjelenjen a Google szolgáltatásaiban, meg kell felelnie minőségi irányelveinknek. Feltétlenül olvassa el ezeket.

A helyoldal létrehozásakor Chrome, Firefox vagy Safari böngészőt használjon, hogy helyoldala helyesen jelenjen meg.

Vállalata ingyenes helyoldalának létrehozásához látogasson el a Google Helyekre, és jelentkezzen be Google Fiókjába. Ha még nem rendelkezik Google Fiókkal, fiókja létrehozásához kattintson a Jelentkezés gombra. Használhatja az AdWords bejelentkezési nevét és jelszavát is, ha rendelkezik ilyennel.

Google Street View Belső Fotó

Cégek részére ÚJDONSÁGGAL Rukkolt elő a Google térkép! www.streetviewfoto.hu 

Ha tetszett osszátok meg!

Google Térkép regisztráció megváltozott, DE INGYENES!!!” bejegyzéshez 25ozzászólás

  1. Zsolt szerint:

    Engem minden hónapban egyszer azért csak felhívnak, hátha meggondolom magam.
    Azzal büszkélkednek, hogy a cégem kulcsszavára beregisztrálnak és így az én oldalam lesz a listavezető. (!?)
    Aki egy minimálisat is konyít ehhez a témakörhöz, az első blikkre kiszúrja, hogy itt valami nem lesz okés.

    A szomorú az, hogy bizonyára vannak olyan szerencsétlen vállokozók és cégek, akik keményen benyalják a telemarketinget és beneveznek egy ilyen regisztrációs humbukra.
    Tavaly még az a duma ment, hogy Ők regisztrálhatnak csak a Google Maps-be, mert csak Ők vannak leszerződve a Google-vel. Ha lenne kontakt A G-hez, akkor nem ártana tájékoztatni Őket, hogy van egy renegát cég, aki arra szakosodott, hogy rájuk hivatkozva lehúzza a gyanútlan hozzá nem értőket.

    Személy szerint ezt undorítónak tartom! Részemről szétperelném az agyukat!

  2. Zsolt szerint:

    Na végre! Tényleg nem akarok értékelni, de kissé szinvonalasabb honlapot várnék egy olyan cégtől, aki a Google kizárólagos MAP regisztrátoraként mutatkozott be (mármint nekem szóban). Nem hiszen el, hogy nem ért el a hír valamilyen szinten a G-hez, hiszen a telemarketinges kolléganők lelkiismeretesen hivogatják az illegális és/vagy összelopkodott listájukat.

    Csoró honlaptulajdonosok meg benyalják a nagy semmit szép summáért. Ha jobban belegondolok, ez a cég testesíti meg sok vállakozás álmát, azaz minimális befektetésből maximális árrés/profit elérése. Kiváncsi leszek arra, hogy a GVH mikor fog érdeklődni ez után a “cég” iránt. Mert az biztos, hogy a “szolgáltatásuk” nem szolgáltatás. Valami hasonló, mint régebben szinte minden online marketinges cég bevetette a 15000.-Ft-os AdWords kupont, amihez mindenki annyiszor juthat hozzá, ahányszor új gmail fiokot regisztrál. Nevetséges volt az is, de ez egyenesen vérlázító.

  3. szinteonline szerint:

    Már szóltam a magyar Googlinak de ők is csak annyit tudnak tenni hogy szólnak a kelet-európai központnak hogy tegyen valamit…valószínűleg nem fog történni semmi mivel ez nagyon pici veszteség nekik amíg kis védtelen és tudatlan kis cégeket húznak le….ez van

  4. Horváthné balogh Erzsébet szerint:

    Hello, sajnos engem levettek. Se pénz se posztó. Most a türelmem végén jövő héten beballagok a rendőrségre és feljelentem Őket. Nem mintha attól visszakapnám a pénzem, de talán elindul feléjük valami nyomozgatás féle és talán megakadályozzák, hogy több ember is áldozatául essen ennek a csaló bandának. Az segítség lenne, ha valahogy össze lehetne toborozni a hozzám hasonló “balekokat” és együtt nagyobb súlya lehetne a hivatalos indításnak is.

  5. szinteonline szerint:

    Hát olyat nem tudok hogy levettek volna valakit mert az nem olyan egyszerű, de a feljelentéshez kell egy károsult is sajnos és ez nem tudom hogy a rendőrök hogy fogják megérteni ! Sok sikert

  6. anya szerint:

    Egy telefonszámot tud valaki írni? Engem erről hívtak:
    06 30 790 5814 holnap hoznák a szerződést, és akkor kell fizetni, vajon ugyanarról beszélünk?

  7. Kis Béla szerint:

    úúúúúúúúúúr isten de buta itt mindenki… először is a fentiekben olvasottakat láttva vagy 4 céget kevertek össze vissza van benne 2 csaló valóban…. -.- de kettő nem a MApos regisztrációt adja pénzér, hanem a szakmai tudást… itt fent kideülhet megint, hogy mindenki össze vissza ír mindent és hogy milyen buta a magyar vállalkozó… 70% azt sem tudja mi az a google.. nah ezek a fő célközönség hogy legyen nekik is megjelenésük itt, mert nem tudják megcsinálni….mint ahogy legtöbben weboldalt sem és média céget bíznak meg a weboldal készítésével… ez ugyan az csak nem weboldal hanem google maps regisztráció…..

  8. szinteonline szerint:

    Itt nem arról van szó hogy a segítségért nem kell fizetni hanem arról hogyan vernek át ezek a cégek a hazug dumával!Lehetne ezt normálisan is kommunikálni ahogy sokan is teszik! szóval Kis Béla erről van szó te kis buta

  9. szinteonline szerint:

    Kedves Nagyon OKOS! Az a gond hogy ez egy nagy kamu!A térképet nem lehet optimalizálni !!! és ha minimálisan lehet is akkor nem az optimalizálással adják el a szolgáltatást!Befolyásolni egyéb trükkel lehet de ez nem tartozik rád mert látom nem érted

  10. károly gábor szerint:

    Tényleg nem lehet akkor te egy zseni vagy! Drága KONKURENS CÉG! A BÍRÓSÁGON TALÁLKOZUNK! LÁS CSODÁT NEKÜNK MINDEN ÜGYFELÜNK MEG IS JELENIK 2-3 KULCSSZÓRA EGÉSZ ÉVBEN az első oldalon! Szerencsére elégedett mindenki!:)Azt pedig hogy ezért mennyi pénzt lehet elkérni ne te szabd már meg! Ki a jó isten vagy te?:) A TRÜKKÖKET TE INGYEN FOGOD ELÁRULNI AZ EGÉSZ ORSZÁGNAK ÉS MINDENKINEK INGYEN ELKÉSZÍTED A PROFILJÁT! TE BARÁTOM EGÉSZ ÉVBEN INGYEN FOGSZ DOLGOZNI 🙂 egy igazi Máltai szeretet szolgálatos vagy! 700.000 ezer vállalkozás szorozva 1 óra munka=,,, te egy géniusz vagy öcsém! Látom te igazán ismered a kis vállalkozói szektort szegénykéimnek az informatika egy sötét folt….de majd ők megcsinálják maguknak és még a trükköket is véghez viszik egész évben! Egy biztos óriási segítség amit tőlünk kapnak mert végre elkezdik velünk megtanulni hogy miért jó a Google! 15 éven keresztül 0 értékü tudakozó portálokat vásároltak……erről miért nem írtatok soha ja mert ez nem sérti az érdekköreiteket…..így nehezebb lesz több százezret elkérni adwords szolgáltatásokra az ügyfelektől………
    sokat buktok mi???….ez fáj……

  11. Kiss István szerint:

    Ezt a céget aki üzemelteti a Diamond Bridge Hungary Kft
    Ne döljetek be neki !

    Ők adják el 38.100 Huf ért

  12. A. szerint:

    Sziasztok! Valóban telefonálgatnak, és nem azt kommunikálják, hogy optimalizálnak, hanem a regisztrációt árulják (most épp 35.000+áfa-ért, 127.000 helyett :D), én meg is nevezem a céget: dbmedia. Bátran teszem, mert e-mailben kértem ajánlatot, egy kukk sincs optimalizálásról, csak regisztrációról. Ez a 063o790…..es számok cége. E-mail ment a google-hoz, vagy tesznek valamit, vagy nem. Én a telemarketingesnek mindenesetre szóltam, elég parasztul reagált. A honlapjukon már viszonylag nem megtévesztő a kommunikáció.

  13. A. szerint:

    Íme, az e-mail, a személyiségi jogokat figyelembe véve:

    Kedves xxxxxxxx!

    Most lehetősége van regisztrálni cégét, vállalkozását,üzletláncát a Google Maps térképrendszerébe! Amit nagyon fontos tudni, hogy már több százezren használják a google maps térkép rendszerét okos telefonjaikban és tabletjeikben! Ezen kívül gondolom ön is tudja , hogy jelenleg Magyarországon több millió ember használja naponta internetezéshez a Googlet! Ez azt jelenti ha ön is regisztrál , ezentúl az ön számára fontos kulcsszavakra és cím keresésre az első oldalon jelenhet meg a hirdetése az interneten a google első oldalán és fényképekkel, videóval és sok értékes információval juthat el több százezer magyar autóshoz is!
    Ami kiemeli még ezt az ajánlatot az az , hogy ez egy egyszeri regisztráció ami korlátlan időre szól és csak egyszeri díja van!! Ebben a rendszerben lehetősége van megadni pontos címét, telefonos elérhetőségét, 200 karakternyi leírást cégéről! Megadhatja email címét és weboldala elérhetőségét ami lehetővé teszi , hogy a felhasználó azonnal átmehessen az ön weboldalára! Megadhatja az ön számára legfontosabb 15 szolgáltatást ami alapján , ha erre a szavakra keresnek a felhasználók a googleban akkor az ön cégét az első oldalon jelenítheti meg! Ezenkívül megadhatja pontos nyitvatartási idejét, és feltölthet 10 db fényképet vagy akár 5 db videót is amit a youtube-on keresztül valósítunk meg! Így ön láthatóvá válik a több százezer yuotube felhasználó számára is!

    Egyszeri regisztráció,utólagos költsége nincs korlátlan időre szól.
    Összegezve tehát , ha ön most regisztrál akkor részévé válik a világ egyik legnagyobb cégének a google rendszerének, ami hatására eljuthat több százezer okostelefon és tablet használokhoz és a többi millió
    internetezőhöz aki google-t használja! A youtube rendszerének is tagja
    lehet!
    Mivel a google részévé válik ezzel elősegíti a weboldala előrekerülését is a rendszerbe és a legfontosabb kulcsszavakra már az első oldalon is lehet a térképrendszer segítségével!
    Ennek az egyszeri regisztrációnak a bevezető ára a mai napon 127 000
    Ft+áfa helyett 35 000Ft+áfa

    Bármilyen kérdése van , állok a rendelkezésére!!!

    Üdvözlettel:

    xxxxxxxxxx
    30/790-xxxxxx
    Cégünkről:www..hu, http://www.xxxxxxxxx.hu

  14. Spánik Ferecné szerint:

    Te nagyon okos. Aki az egészet elindította. Én 2 évvel ezelött még nem számító gépeztem azt sem tudtam mi a google és azon belül a maps. Tehát nekem leírhattál volna bármit akkor sem értettem volna meg. Az ingyenes regisztráció majd nem mindenkinek meg van. Csak az nem ér semmit, mert név szerint senkit nem keresnek. Amit a cég / nem a csaló/ ad el ott bele lehet lépni és megnézni milyen fontos adatokat tartalmaz akár cég akár szállás. Itt emberek dolgoznak fizetésért, futár céggel van kiküldve a szerződés AFA számla. Magának mi a foglalkozása? Talán fél a konkurenciától? Akik azt írják csalók, pont azok az emberek akik meg sem találják magukat hiába van megcsinálva. Annyira értenek hozzá, mint én két éve. Ezt nem kell szégyellni 58 éves vagyok és a mi korosztályunk nem született bele a számítógépbe. Én a nevemet sem titkolom Spánik Ferencné született Bolehowski Zsuzsanna vagyok. Ha telefonon szeretne beszélni velem hétköznap 9-17 óráig hívhat 06-70-603-0119 telefon számon. Szép estét.

  15. Egy szerint:

    Látom te okoskodó ,hogy kitörölted a kommentemet,hogy tökéletesen működik,na te vagy egy nagy kamu, a szar tudakozóddal.

  16. Ilona szerint:

    Akit a Diamond Bridge, vagy a Navisoft Kft. hiv fel, gyanakodhat. Pénzt kérnek a regisztrációért, kamuznak, hogy kulcsszóra müködik – pedig nem! Vigyázzon mindenki és hajtsa el őket. Teljesen önálló regisztráció, mint Facebook – ahhoz sem kér senki pénzt. Bármit is mondanak, a Google nem áll velük szerződésben és, aki egyszer nekik adta az oldalát, jó eséllyel soha nem jut hozzá.

  17. szinteonline szerint:

    Kedves Hölgyem ! Én Online marketing szekértő vagyok 3 diplomával már 8 éve és nagyon zavar ha hasonló cégek telefonon zaklatják családomat és az ügyfeleimet úgy hogy ilyen adresszív módon akarnak szerződni.Nyugodtan “segítsenek” akinek akarnak de ha a látókörömbe kerülnek nem leszek udvarias ahogy Ön sem az.

  18. Ferenc szerint:

    Sziasztok.

    Nekem elvileg holnap hoz a futár egy szerződést,de gondoltam elötte rákeresek mi is ez valójában.Szeritem jól tettem.38.100 Ft -ért azt ígérték hogy 3db keresőszóra 1 évig az első helyen lehetek a google keresőlistáján!Mi igaz ebből?A szám amiről hívtak: 06307905815
    Nagyon sokszor és készségesen hívott egy ember,állítólag most befzetem az összeget és 2-3 hét múlva kapok egy kódot franciaországból a google központból,amit majd be kell diktálni nekik,és utána egyből az első helyen leszek.Mi igaz ebből?Segítséget kérnék!

  19. szinteonline szerint:

    Google
    Irányelveink
    Amikor a hirdetők harmadik félként működő partnerrel dolgoznak, ugyanolyan jó élményt kell kapniuk, mintha közvetlenül a Google-lal dolgoznának. Ezért nem használhat zaklató, sértő vagy megbízhatatlan eljárásokat a potenciális vagy meglévő ügyfelekkel való kapcsolata során.
    Íme, néhány példa az irányelvsértő magatartásra:

    Nem megfelelő értékesítési taktika
    Hirdetők zaklatása a szolgáltatások használatára való ösztönzéssel

    Példák:

    potenciális hirdetők többszöri, előre meg nem beszélt hívása
    a hirdető marketinganyagokra vagy e-mailekre vonatkozó leiratkozási beállításainak figyelmen kívül hagyása
    indokolatlan nyomásgyakorlás a hirdetőkre, a vállalkozásánál való regisztráció vagy további megbízások érdekében
    Megtévesztő taktika alkalmazása a hirdetőknek a szolgáltatás igénybe vételére való ösztönzése érdekében

    Példák:

    annak állítása, hogy a potenciális ügyfél organikus vagy természetes Google keresési találatokban való megjelenésének lehetősége hamarosan lejár
    annak állítása, hogy Ön képes megakadályozni a hirdető vállalkozásának megjelenését az organikus vagy természetes Google keresési találatokban
    annak állítása, hogy a Google rendszerben történő hirdetés hatással lesz a potenciális hirdető organikus vagy természetes rangsorolására
    Megbízhatatlan viselkedés
    Ha hamis Google hirdetési költség- és teljesítményadatokat oszt meg

    Példák:

    a Google hirdetési költségeknek a Google által felszámított összegnél nagyobb értékben történő jelentése
    a Google hirdetések által nyújtott kattintások vagy megjelenítések számának eltúlzása
    Ha megtévesztő módon használja a Google márkajelzést, a Google-lal való üzleti kapcsolat vagy támogatói viszony látszatának keltése céljából

    Példák:

    a Google márka használata a Google megszemélyesítése céljából
    a Google márkaelemeknek a webhely legjelentősebb elemeiként történő megjelenítése
    a Google marketing- és értékesítési anyagoknak saját márkájú anyagokként történő beállítása (kivéve, ha arra a Google írásban engedélyt ad)
    https://support.google.com/adwordspolicy/answer/6086787

Hozzászólás