Hol nyaral a Google Magyar Vezetője?


A Marketing&Media és az mmonline.hu sorozatából az is kiderül, mivel tölti a vakációt, melyik a kedvenc nyári itala, terasza, és mi az, amit soha nem próbálna ki a szabadság alatt.

Sorozatunk mai részében Heal Edina, a Google Magyarország igazgatója beszél nyári terveiről.

heal

– Idén hova utazik nyaralni?

– 3-4 rövidebb utam lesz megint a nyáron. Először Franciaországba látogatunk el egy régi barát bulijába, és megismerkedünk Elzásszal. Júius végén elmegyünk 10 napra Görögországba, ugyancsak egy régi baráthoz, aki Athénban él, és onnan megyünk az egyik izgalmas görög szigetre, a két család együtt. Augusztus legvégén pedig egy jó kis adriai vitorlázás vár ránk, ezúttal egy katamaránnal. A mindössze egy kis kikötővel és egy étteremmel rendelkező szigeteket látogatjuk végig.

– Van-e olyan hely a világban, ahova rendszeresen visszatér?

– Nem vagyok a szokások embere, mindig újat szeretek felfedezni, de persze pár hely van ami örök és imádok visszatérni. Ilyen például Párizs. Párizs kényeztet. A legjobb kaják, bisztrók, éttermek, borok, üzletek és a legjobb kiállítások várják az embert, bármikor. És a nyelvet, az embereket is imádom!

– Melyik volt a legemlékezetesebb nyaralása?

– Az inkák útja eddig a nagy kedvenc Peruban és a Galapagos szigetek, bár nekem Egyiptom (nem a tengerparti rész feltétlenül) is egy örök csoda. Imádom Kairót.

 Mit szokott olvasni nyaralás alatt?

– Nyaralásra megpróbálok könnyedebb könyveket vinni, de ettől még valami bizniszes is biztos bekerül a bőröndbe és bevallom általában azt olvasom el legelőször. Imádok tanulni, fejleszteni a tudásom a technikáim.

– El tud szakadni a munkától nyaralás alatt, ki tud kapcsolódni?

– Igen. Általában ignorálom a postafiókom, bár az okostelefonok óta ez nehezebb. Az idén letiltom az biztos. Hiszek abban, hogy a nyaralás a családé, barátoké és akkor nem szabad megosztanom a figyelmem. Így legalább már általában éhes is vagyok a munkára mire hazajövök.

– Netezik nyaralás közben?

 

– Persze, hogy használom. Térkép, éttermek keresése, látnivalók kutatása, stb. De remélhetőleg nem munkára.

– Mi a kedvenc nyári itala?

– Fröccs, mojito, jegeskávé….

 Fényképezőgép vagy kamera?

– Az okostelefonon van mindkettő és használom is mindkettőt. Azért ilyenkor egy félprofi fényképezőgépet is szoktunk vinni.

– Hely, ahova egyszer szívesen elmenne?

– Afrikából még sok hiányzik és sajnos Ázsiából is. De Dél-Amerikában is csak 3 országban jártam, szóval túl hosszú a lista, lassan bele kell húzni. Talán télen elmegyünk Indiába, ha belefér.

– És ahova nem?

– Ilyen nincs, de háborús országba nem mennék. Gyerekeim vannak, szeretnek.

– Sport, amit kipróbálna?

– Vizisíelés.

– És amit nem?

– Bungee jumping …. jajj. Nézni is fáj.

– Hobbija?

– Festés, futás, jóga és a Google.

heel_edina

A Marketing&Media 20 médiás topvezetőt kérdezett meg arról, hogyan töltik a nyarat, a teljes összeállítást a magazin legújabb, héten megjelenő számában olvashatja.

forrás:mmonline.hu és Google

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s