Marketing szakértőként a Blikk-ben


Marakodnak a színházak Stohlon

Budapest – Jelentősen felértékelődik Stohl András (44) reklámértéke a szabadulása után.
Hirdetés

Színházi berkekből származó információink szerint ugyanis ádáz küzdelem folyik az elsőbbségért, mert okkal várható, hogy Buci első nyilvános szereplése mágnesként vonzza majd a nézőket, ingyenreklámot adva a kulturális műfajnak.

Siker – A Centrál Színházban börtönbe vonulása előtt is nagy sikerrel futott a Jó zsaru, rossz zsaru
– A karambolom után úgy kellett a kocsi csomagtartójában becsempészni a Nemzeti Színházba, mert másnap fellépésem volt. A baleset után a korábbiakhoz képest sokkal hamarabb elfogytak a jegyek a darabokra, amelyekben játszottam. Valami furcsa perverziója volt az embereknek, hogy megnézzék a Stohlt, saját szemükkel lássák: megtört-e – emlékezett a Blikknek börtönbe vonulása előtt a színész, aki már biztosan szabadul március ötödikén.

Ruttner György, Stohl András ügyvédje is megerősítette, hogy mindkét színház, a Nemzeti és a Centrál vezetője – ahol Stohl nagy sikerrel játszott – már érdeklődött: mikortól állhat munkába kollégájuk.

– Mindkét színházban szeretnék, ha náluk lépne elsőként színpadra ügyfelem, bár jelenleg a Nemzeti Színháznak nem tagja, de anyaszínházának tekinti András. Mivel anyagilag nem áll fényesen, azonnal dolgoznia kell, ami nem lesz nehéz, sőt már nagyon várja – mondta Ruttner György, az elítélt színész ügyvédje.

Az érdeklődés nem meglepő, hiszen amellett, hogy az ittasan elkövetett közúti balesete kapcsán Buci reklámértékű „árucikké” vált, korábban is keresett volt a nézők körében. A Centrál Színházban ugyanis állandó telt házat hozott Buci Szabó Győzővel az oldalán a Jó zsaru, rossz zsaru című színdarabban, a Nemzeti Színházban pedig 11 darabban játszott börtönbe vonulásáig. Szerepei többségét átvették, de például Móricz Zsigmond Úri muriját nem kockáztatták meg mással színpadra vinni, levették a repertoárról.

Elzárták Stohltól a sztárokat!

Kollégái nem látogathatják, így mégis láthatták a rács mögött Stohl Andrást

Stohl sírt a börtönben
Megfelezték Stohl büntetését!
Stohl Andrást a színház honlapján a társulat művészei közül eltüntették. Alföldi Róbert szerződést bontott a raboskodó színésszel, de barátságukat és a társulat szeretetét demonstrálva nemcsak az ítélethirdetésre mentek el, hanem a börtönben is felléptek a nemzeti művészei, hogy láthassák Bucit. Nem kétséges hát, hogy ők is visszavárják, hiszen műsoron maradtak olyan darabok, amelyekben akár azonnal felveheti szerepeit.

Gálos Orsolya, a színház sajtósa azonban lapunk megkeresésére csak annyit közölt: Stohl ügyben nem nyilatkoznak.

Puskás Tamás, a Centrál Színház direktora azonban készségesen ismerte el: Stohl András már nagyon hiányzik kollégáinak.

– Nagyon várjuk, hogy kiszabaduljon. Amint módunkban áll, abban a pillanatban megragadjuk az alkalmat, hogy már márciusban újra műsorra kerüljön vele a Jó zsaru, rossz zsaru című előadásunk. Biztosak vagyunk benne, hogy most is örömet ad a nézőknek, és fátylat borít az elmúlt időszakra. Reméljük, ez az előadás hozzásegíti Andrást, hogy megbékéljen a múlttal, a nézőket pedig ahhoz, hogy megbékéljenek Stohl Andrással – mondta a Blikknek a színház igazgatója.

Sch. Zs.

Vonzza a nézőket

Szinte Romulus Lóránd marketing- és reklámszakértő szerint érthető, ha küzdelmet folytatnak Stohl első játékáért. – Izgalmas, hogy börtönben volt, lehet magánéletéről is pletykálni. A színházaknak nincs pénzük drága hirdetésekre.

TELJES CIKK

Marketing szakértőként a Blikk-ben” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Nàfràdiné Kurta Éva szerint:

    Szeretném vissza àlîtani a lànykori nevem, mert vàllok és màr csak a Kurta Éhàt szeretném hasznàlni, de nem tudom, mert addig próbàlkoztam, hogy nincs több lehetőségem.
    Van- rà megoldás? Nem szeretnék màsik profilt csinálni.

    Köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s