Facebook Kapcsolatfelvétel – reklamációk, facebook oldalak és hibák jelentése, segítségkérés


Először is leszögezném NEM ÉN VAGYOK A FACEBOOK! Sokan írtátok hogy ezt meg azt intézzem el de nem tudom sajna mivel nem a Facebooknál dolgozom!

Remélem az infókból mindenki Boldogul majd!Sok sikert!

A Fontosabb űrlapokat(Linkek) most felsorolom Nektek.
Személyes profil

Személyes adatok kiadásának kérelme
Timeline probléma
Timeline visszajelzés
Üzenőfal / Ticker / Könyvjelző / Hozzászólás problémák
Ismerősök híreit nem látjuk
Nem találom magam a keresőben
Elveszett tartalom az újra aktiválás után
Ismerős profilja nem elérhető
Címjegyzék importálás nem működik
E-mail címmel visszaéltek (már használatban)
Elhunyt profiljának felfüggesztése (memoralize)
Elhunyt profiljának eltávolítása
Saját “elhunyt” profilunk visszaállítása, ha valaki megtréfált volna…
Öngyilkosságra utaló jelek jelentése
13 éven aluli profil jelentése
Korábban elítélt szexuális bűnöző jelentése
Profil törlése

Fotó és Jegyzet alkalmazások

Probléma a Jegyzetekkel
Képfeltöltés nem működik
Rossz minőségű a megjelenített kép

Mobil

Facebook SMS probléma
Mobilos fotókkal kapcsolatos probléma
Facebook mobilon keresztüli használatával kapcsolatos probléma

Facebook rajongói oldalak

Az oldal nem “Community Page”
Saját profil oldallá konvertálása
Oldal profillá konvertálása
Oldal nevének megváltoztatása (több, mint 100 követő esetén)
Újraaktiválás után az adminisztrált lap nem elérhető
Oldal a 24 órás határidő után sem elérhető
Az oldal nem szerepel a keresésben

Facebook hirdetések

Hirdetéssel kapcsolatos visszaélés jelentése
Célzással kapcsolatos kérdések
Jogosulatlan hirdetési költségek levonásának jelentése

Facebook fizetés

Adatvédelmi kérdések
Facebook fizetés segítség
Számlákkal kapcsolatos probléma
Jogosulatlan levonások jelentése

Facebook Apps / Fejlesztők

Hiba az applikáció készítésével kapcsolatban
Facebook fizetés fejlesztői támogatás
Facebook Credits az alkalmazásban
Facebook Credits fejlesztői támogatás
Applikáció tulajdonváltozásának bejelentése

Egyéb marketing

Márkajegyekkel kapcsolatos visszaélés
Ügyfélszolgálat elérése
Facebook kereskedői szolgáltatás”

Facebook Kapcsolatfelvétel – reklamációk, facebook oldalak és hibák jelentése, segítségkérés” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Szepesiné Farkas Éva szerint:

  Üdv!
  Szeretném megtudni,hogy én miért vagyok állandóan le blokkolval? Senkit nem zaklatok, csak ismerősöket szeretnék bejelölni! És állandóan le blokkolnak, miért? Most is le vagyok 30 napra blokkolva. Kérem én nem sértek meg senkit,és nem zaklatok, kérem önöket,hogy tegyék vissza,hogy tudjak ismerősöket bejelölni!!! És szeretném vissza kérni a régi facebookomat,kérem állítsák vissza….!!

  Előre is köszönöm megértésüket….
  Tisztelettel! Szepesiné Farkas Éva.

  És kérem küldjenek értesítést,hogy tudjak róla!!!!! Köszönöm..

 2. zsogon laszlo szerint:

  Jonapot kivanok eloszoris szeretnem enis megtudni miert vagyok megint 30 napra blokolva amikor nemcsinaltam semit nem zaklattam senkit soha kerem szepen jarjanak utana ez mar sok haromszor csereltem jekszot is es megis ez va mar idegesito ha valaki szorakozik akkor azt buntesek kerem es olgyak fel a tilalmamat mert ez jogtalan eloreis koszonom tisztelettel LASZLO

 3. zsogon laszlo szerint:

  Igen nagyon kellemetlen kerem amikor blokkoljak az embert 30 napra a semiert a szorakozokat kellene kiszurni es nem aki csak ismerosoket akar bejelolni vagy uzenetet kuldeni azokat leblokolni enis levagyo jelenlegis csak nem tudom miert es ki szorakozik a nevunkben !!!!!

 4. Kati Svaby szerint:

  Hello, lenne egy kérésem, két oldalam van Katalin Budaházy névvel.Az egyik oldal nagyon régi, a másik új, timeline-al. Meg lehetne e csinálni, hogy a két lapot összevonják? A régebbit senki nem használja, de mégis megtévesztő, mert van aki ott jelentkezik be.Például a múlt héten ketten is. Az ott lévő barátaimat is szeretném ha, át lehetne tenni, a timelinos oldalra. Előre is köszönöm segítségüket.

  Üdvözlettel:
  Sváby Kati

 5. Antal Ildikó szerint:

  sziasztok! lenne egy kérésem,miért nem jeleníti meg nekem az üzenőfali bejegyzésemet,csak az adatlapomba jeleníti meg az üzenőfalamon pedig eltűnik minden amit megosztok,kérlek segítsetek,és értesítsetek!

  Üdvözlettel: Antal Ildiko

 6. Kaponyás Adél szerint:

  Helló!! Az új idővonalas adatlapomat hogyan lehetne vissza csinálni a régi hagyományos adatlapra az sokkal jobb volt itt minden össze van zagyválva teljesen !!! ha valaki tud segíteni köszi !!!

 7. Antal Ildikó szerint:

  sziasztok! lenne egy kérésem,miért nem jeleníti meg nekem az üzenőfali bejegyzésemet,csak az adatlapomba jeleníti meg az üzenőfalamon pedig eltűnik minden amit megosztok,kérlek segítsetek,és értesítsetek!

  Üdvözlettel: Antal Ildiko

 8. justyán pálné szerint:

  Az én problémám az,hogy hozzászólásaim nem jelennek meg sem az én üzenőfalamon, sem a közös üzenőfalon. Vagy ha valakinek az üzenőfalára felteszek valamit, azt az én üzenőfalamon is látnom kellene. Eddig volt egy kis zöld jel, mögötte az üzenetem egy része. Ez egy ideje nincs.

 9. Szőczei Zsuzsanna szerint:

  Kérem szépen a segítségeteket! Kiléptem egy csoportból véletlen melynek az admin-ja voltam. Szeretnék vissza lépni de sehogy nem tudok . Mit tegyek???

 10. Sziklai szerint:

  Az idővonalas állapot egyszercsak “visszaállt” hagyományosra, de szó szerint ÁLLT, mert az én olvasatomban semmi új nem jelenik meg az oldalon, sem amit én írok, sem amit mások írnak. Ráadásul ez egy népszerű közösségi oldal (Nyuszi Gazdik Klubja), aminek én vagyok az adminisztrátora, és most cserben hagyok félezer tagot…. Köszönöm a segítséget.

 11. Sziklai szerint:

  Sem ki, sem visszalépni nem akarok, és szinte lehetetlen még egyszer ezt a csoportot újraépíteni. Csak azt szeretném, ha bármelyik formában (hagyományos, vagy idővonalas), de látnám a többiek és a saját bejegyzéseimet. Mi okozhatja a gondot?

 12. Antal Ildikó szerint:

  sziasztok! lenne egy kérésem,miért nem jeleníti meg nekem az üzenőfali bejegyzésemet,csak az adatlapomba jeleníti meg az üzenőfalamon pedig eltűnik minden amit megosztok,kérlek segítsetek,és értesítsetek!

  Üdvözlettel: Antal Ildiko

  Kérem szépen segítsetek! meg az értesítéseimet valamikor megjeleníti valamikor meg nem:/

 13. Ildiko Laczo szerint:

  Üdv! csatlakoznek az elöttem szolokhoz es erdeklödnek a letiltasok felöl. többször kaptam mar figyelmeztetes es hasonlo. most peldaul videofeltötlesröl vagyok letilta. ugy, h azt sem tudom mikor töltöttem fel utoljara videot es az miert lenne tiltott…???zavaro h nem tudja az ember h miert van a problema, mert azt nem közlik, valamint itt is latom h a kerdesekre jön valasz, kiveve ebben a temaban… miert????????talan nincs ra valasz? mert ahogy nezem nem csak en küzködök ezzel a letiltosdival.ha vki tud segiteni, varom valaszat! köszönettel!

 14. justyán pálné szerint:

  Nem jelennek meg az üzenőfali bejegyzéseim. Kérem segítsen már valaki!

 15. Andrea szerint:

  Felháborítónak tartom hogy a facebook úgy büntet, hogy nem ellenőrzi az esetleges bejelentések valóság tartamát. Jelenleg engem 30,napra tiltott,amit levélben is jeleztem nekik,de válaszra sem méltattak! Jobb lennem ha az adatvédelemre fordítanának nagyobb hangsúlyt, mert szégyenteljes s viselkedésük, már hogy a korrektségről ne is beszéljek! Várom válaszát!

 16. Kardos József szerint:

  Véletlenül rákattintottam a segítségkéréshez a német Deutsch nylevre és azóta németül és magyarul van az oldalam.Már mindent próbáltam, de nem tudok angolul és így hiába ajánl fel valamit nem értem. Kérem segítsenek!!!!Sürgős!!!! Köszönöm!! Kardos József

 17. Kardos József szerint:

  Kedves szinteonline! Ezt most hogy értsem? ez nekem szól a válasza? De nem tudtam meg semmit a kérdésemmel kapcsolatban! A szabályokban ez nincs leírva, hogy hogy lehet visszaállítani ezt a problémát!Kérem válaszoljon! köszönöm Kardos József

 18. szinteonline szerint:

  Igen ezt úgy kell érteni hogy sok alkalommal még én sem tudom mint szakértő miért tilt le valakit a Facebook…sajnos nem lehet velük jól kommunikálni sőtt még válaszra sem méltatják a felhasználókat. sokszor.
  Annyit tudtam meg nem olyan rég hogy most 1 fő magyar dolgozója van Dublinban a Facebooknak ….ami eléggé kevés szerintem

 19. Roro szerint:

  Kedves Szinteonline! Véletlenül beállítottam azt, hogy a hozzászólásaim (pl.képekhez, állapotokhoz) kis értesítői ne jelenjenek meg az adatlapomon.. (úgy értem ha valaki rámegy az adatlapomra, akkor normál esetben látja a hozzászólásaimat + azt, hogy kinek a mijéhez kommentáltam..(: és én ezt tüntettem el véletlenül..) így csak a közvetlenül mások adatlapjára írt bejegyzéseim láthatóak az adatlapomon. hogyan, vagy hol tudnám beállítani, hogy újra megjelenítsen mindent? Várom a válaszát, előre is nagyon szépen köszönöm!

 20. Sirkó Melinda szerint:

  Sziasztok! Pár napja nem működik a chat-em. Én tudom használni, viszont ha egy ismerősöm írni szeretne nekem, akkor hibát jelez neki a rendszer. A hibaüzenet: ,,Melinda Sirkó is using an app to chat. To message Melinda, you need to change your settings to let friends who use apps see if you’re online. Wold you like to allow friends using other apps to see your online state?” – Engedélyezem vagy Mégsem. – Bármelyik opciót választja, továbbra sem tud írni nekem. Semmilyen beállításom nem változott, csak a jelszót módosítottam és a régen nem használt alkalmazásokat távolítottam el. Ezt is csupán azért, mert lassan egy hete a facebook szerint nonstop online vagyok. A mobilomon nincs olyan alkalmazás, ami a háttérben futna és az asztali gépet sem hagyom bekapcsolva. Mindezek ellenére folyamatos az online jelzés, chat-en írni viszont nem tudnak nekem. Ha van bármilyen ötlet, hogy mit kellene tennem, nagyon megköszönném!

 21. Pörhendi Andrea szerint:

  Sziasztok!
  Az egyik családtagomnak 2 napja nem látom se a fényképeit se a posztjait.
  Ő lát nãlam mindent! Tuti biztos, hogy nem tiltott le.
  Mit lehet ilyenkor csinálni? Eddig semmi gond nem volt!

 22. Eisler Irén szerint:

  Kedves szinteonline!
  Nem tudom, mi történhetett. Nem hiszem, hogy megszegtem az előírásokat, de “valaki nagyon neheztel rám valamiért”. Évek óta működő Facebook fiókomat néhány napja letiltották. Nem derül ki, hogy miért, s az sem, hogy mennyi időre.
  Másik levelezési címemmel újat készítettem, s elkezdtem keresni ismerőseimet. Két nap után ezt is letiltották.
  Egészen biztos, hogy nem sértegettem és nem zaklattam senkit. Nagyon fájlalom, ha nem tudok visszalépni.
  Kérem, segítsen!
  Köszönöm:
  Eisler Irén

 23. Práger Zsoltné szerint:

  A következő a problémám: A jelszavamat nem fogadta el, nem tudtam belépni. Aztán egy vírusirtást ajánlott fel amit elvégeztem, de továbbra sem tudtam belépni. Nagy kegyesen a következő próbálkozásom után felajánlotta hogy új jelszót kérhetek. Kértem és sem az újjal sem a régivel nem tudok belépni,és ismét vírusirtást ajánlott fel. Már több napja nem tudom használni az oldalt, ami szerintem nem megengedett egy ilyen közösségi oldalnál!! Miért nem tudok egy telefonos segítséget kérni???
  Tisztelettel: Ági

 24. Padányiné Ibolya szerint:

  Legyetek szívesek segíteni! Ne tudom az oldalt magyar nyelvre állítani, a fordírás pedig nagyon rossz!

 25. Ajtai Klaudia Ajtai Brigitta szerint:

  Sziasztok ! Olyan problémám lenne hogy jelentkeztünk a testvéremmel egy szépség versenyre többször írtunk már nekik hogy vegyék l e képünket a versenyről de nem vették le ! Nem is reagálnak rá ! Pedig több üzenetet is írtunk nekik, sértő és megalázó ez a verseny a prágár szavakkal mocskolják a versenyzőket ! és nem tudják fent tartani a rendet az üzemeltető hanyagsága mutassa , nem alkalmas az üzemeltetésre! http://www.facebook.com/ciganyok.vagyunk.9?ref=ts Ezen az oldalon van a szépség verseny na ide senki se lépjen fel !! mert nem tudja magát töröltetni !!! Tisztelettel: Ajtai Klaudia és Ajtai Brigitta

 26. Ildikó Kovács szerint:

  Évi Tóth feltörte több ember üzenőfalát és kritikátlan tartalmú üzenetekkel zaklat már napok óta folyamatosan. Letiltás ellenére el ér az üzeneteivel.

 27. Ildikó Kovács szerint:

  Csináljatok már valamit Évi Tóth-al. Az én letiltásom nem működik hiába teszem rá, az üzit csak megkapom és már napok óta zaklat. Idegesitő hogy az obszcén szövegét találom az üzeneteimben.

 28. Kiss-Gaál Krisztián szerint:

  Sziasztok!
  Néhány napja arab, vagy valamilyen hasonló írásjelek jelentek meg az oldalamon (szinte minden funkcióban)! Mivel egy betűt sem ismerek az ott megjelentekből megváltoztatni is képtelen vagyok, sőt az általatok felkinált linkek sem jelentenek megoldást, mert utána alapból ezeken a (számomra értelmezhetetlen) írásjeleken jelenik meg minden információ!
  1., Mi történt?
  2.,Mit tudok tenni, hogy újra használni tudjam profilomat?

  Előre is köszi!

  Krisz

 29. Bíró Márk szerint:

  Meg tudhatnám hányszor játszátok el ezt a blokkolásos meg oldást?mert már nagyon unalmas hogy nem tudok üzenetet írni.

 30. Ruzsin Lilla szerint:

  Üdv. Segítenétek nekem, már kb. 1hónapja le vagyok blokkolva facebookon, nem tudok lájkolni, kommentelni szinte semmit ! Elég idegesítő főleg hogy nem csináltam semmit mi lehet ennek az oka?

 31. Péter szerint:

  Jó napot!

  Az a gondom, hogy nem tudok belépni… meg akartam változtatni az életkort. bejelentkezés után nem jelentkeztet be, Megkérdezi a rendszer, hogy mire használom a facebook-ot. minden kitöltök és megint ugyan ide lyukadok ki. tudna valaki segíteni? előre is köszönöm

 32. Fejér Zsófia szerint:

  Sziasztok!
  Segítséget szeretnék kérni,valaki visszaélt az egyik profilképemmel, és a nevemmel csinált egy adatlapot magának, szeretném ha ez a lap megszűnne, mert ezt az oldalt nem én csináltam. Mi a teendő ebben az ügyben?

 33. Patyiné Edit szerint:

  Sziasztók! Már egy hete nembirok be jelentkezni, hiába írom be az e-mailt és a jelszót mindég ki dob, de ha kérek új jelszót azt se kapom meg az e-mailre. Mi ennek az oka? Edit

 34. Szücs Marianna szerint:

  Sziasztók…én is gondba vagyok a fiókóm le van tiltva …még soha se tőrtént ílyen velem ,elvesztetem sok sok adatot és képeket …nem tudom meddig tart ! Mi az oka ? Marianna

 35. Holló Miklósné Piroska szerint:

  KÉRLEK, SEGÍTSETEK!
  Letöröltek az oldalam (zenei oldal) adminjai közül, ráadásul nem csak engem, az oldal alkotóját, hanem az oldal tartalmának szerzői jogutódjait is! Ellopták az oldalunkat! Hogyan kaphatjuk vissza? Mit tegyünk?

 36. Eszter J szerint:

  Sziasztok! Kerlek segitsetek! Humorsarok,Facekep,Napilike..stb. Ezeken az oldalakon ugye mindenki tudja hozza lehet szolni a kepekhez,videokhoz. En is szoktam nezelodeni,es hozzaszolni, Ez eddig rendben is van,de..ahogy belepek a facebookomba kapom az ertesitest hogy xy embekre hozzaszolt ugyan ehez az oldalhoz. Ra is kattintok hogy megnezzem mit kommentaltak vissza,erre fel a sajat bejegyzesem latom,de amit kaptam azt nem. Ez kb 20x megtortent mar,es nem tudom mi lehet a baj. Lehet en allitottam el valamit,vagy nem is tudom,mar mindent atfesultem a facen de nem talaltam ra erdemleges valaszt. Ha tudja valaki mi lehet a baj,az kerem irjon mielobb,mert nemtudok valaszolni az embereknek. Elore is koszonom.
  Szep napot E

 37. Euridi szerint:

  Helló, nekem és a családomnak pontosan 3 fiókot blokkoltak egy időben, a Facebook miért nem vizsgálja felül, hogy valósak-e az állítások amiket valami szerencsétlen kattintgat. Elég fura, hogy mindhármunkét egyformán blokkolták, szerintem átkélne nézniük, hogy mi a valós tartalom, és ha tényleg megérdemli az illető akkor blokkolják, és ne minden oknál fogva, mert valami hülyének olyan kedve van.

 38. szinteonline szerint:

  A Facebook nak nincsa arra ideje hogy fölülvizsgáljon személyeket örül ha a sok céget ki tudja szolgálni…ráadásul a cégek költenek is

 39. fülöp árpád szerint:

  kamu névvel és és képpel zaklatokat hol lehet jelenteni akár végleg kitiltani az oldalrol?

 40. Károlyi istván szerint:

  Leírom rövid történetem Károlyi István néven létrehoztam a Profi Fotó,Szeged fotós oldalt mint magánszemély azóta szép számmal megnött a like-ok száma is.Ami viszont hatalmas problémám,hogy a városban ahol élek van egy ilyen nevű üzlet és ezért állandó konfliktus van a név miatt,ezért is szeretném ha az oldalt át tudnám írni Károlyi Istvan Photography-ra. Sajnos ezt csak 200 like-ig engedi utána már nem kérlek segíts!!! Köszönöm István

 41. Doszpoth Tamás szerint:

  Kedves Facebook Adminok!!!! Valami gusztustalan amit műveltek, kurvára elegem van már belőle!!!!! Először ok nélkül kibasztok a semmibe felfüggesztitek a fiókomat! SOHA SEMMIVEL NEM SÉRTETTEM MEG A SZABÁLYZATOOKAT!!!! doszpotht@npp.hu az ehhez tartozó regisztrációról van szó! Angol help mert ugye más nem volt, annyit írt csak vissza hogy megsértettem a szabályzatot!!! Ez nem igaz!!!!! Azóta pedig folyamatosan tíltjátok az új regisztrációmon az ismerős jelölést! Ma is tiltottatok, mert naponta be mrek jelölni 5-7 ismerőst!!!!!!! 1300 embert ismerek kb akik itt vannak facebookon… Mindenkit ismerek akit bejelölök! Akkor meg mivan???? Jó lene tisztavizet önteni a pohárba mert ennek így nagyon nem lesz jó vége, benneteket is uton lehet érni, nem vagytok istenek és rátok is vonatkoznak szabályok nem pofára szórakzni egy-két emberrel! Várom a választ….

 42. Mihalko Zsolt szerint:

  sziasztok van egy problémám bevolt álitva hogy csak felismert eszközröl léjek be a facebook ra és most nem tudok belépni hiába küldi ki a kodot nemjo ahányszor brobálom nemjo csináltam másikat már meguntam ki szeretném töröltetni kinek irjak nem tudok azon belépni nagyon fontos 2 nem kél

 43. Pörhendi Andrea szerint:

  Sziasztok!
  Az értesítéseim eltüntek kb 3-4 napja! Nem töröltem az biztos!
  Ha kapok egyet akkor kb 1 órát van az értesítés ikonnál utána eltünik!
  Mit tegyek, hogy láthassam?

 44. Pécskai Mátyás szerint:

  Szomorúan tapasztalom,hogy immár másodszor minden ok nélkül le vagyok tiltva ismerősök bejelölésétől,pedig sok szempontből nagyon fontos lenne.Első esetben még azt mondtam tévedés 7 napra,és szó szerint igyekszem betartani minden használatra való utasítást,de hiába.Pár napmúlva újabb letiltást kaptam ezúttal 30 napra,pedig kizárt,hogy valami etikátlanságot követtem volna el.Nem tudom kihez kellene fordulni ennek orvoslására,de a fenti hozzászólásokból világos számomra,hogy ezeknek a jelzéseknek semmiféle hatása nincs,-nem segítenek.62 éves vagyok,egyetlen kapcsolatom a külvilággal a facebook,ezt is sikerül megkeseríteni,nem tudom mire jó ez ?…….Tisztelettel megkérek bárkit,aki erre illetékes ,segítsen ha tud,s ha egyáltalán van intézkedési lesetősége…. Köszönöm,hogy elolvasta Pécskai Mátyás

 45. Farkas György szerint:

  Fotók megosztása miatt letiltottak két napra ! A fotók nem sértik senki személyes jogait, nem pornográf képek hanem fotóművészek alkotásai ! Ha, legalább annyit megtenne a facebook társaság, hogy mielőtt valakit letilt bármilyen tevékenységtől legalább megnézné, hogy az indokolt vagy nem. Egy gép, egy szoftver ezt nem tudja eldönteni ! De azt egy ember felül tudja bírálni, mint ahogyan meg is teszi a facebook a rasszista, vagy egyes népcsoportokat gyalázó oldalakkal, vagy a fennálló politikai hatalom bírálatával ! Ergo van ember is nemcsak szoftver a facebook általam nem látható oldalon !
  Kérem az oldal megfigyelését és oldják fel a rám kirótt büntetést, hiszen nem azért vagyok facebook tag, hogy büntessenek!
  Tisztelettel

 46. Zsolt Fazekas szerint:

  Helló! Lenne 1 kérdésem Olyan problémám lenne, hogy egyszerre letiltott minket a fészbuk…az egész családot.. Se lájkolni, se commentálni, se jelölni, se üzenetet írni nem enged… 1 dül a csetet tudjuk használni.. meg vártam azt a 30 napot amit ki írt de, már el telelt másfél hónap… és semmi változás…

 47. Molnár Lajos szerint:

  Sziasztok!!Én is ugyanezzel a problémával küzdök mint a Mátyás 30nap tiltás és fél nap pihi,bejelölöm az ismerösöm és vissza is igazol!Falra NEM IROK KI SEMMIT,Hova forduljak,mit csináljak?

 48. Szécséni Emília szerint:

  Szeretném megtudni, hogy miért vagyok 30 napra letiltva és emiatt nem tudok belépni? Hogy lehet ezt megcsinálni bárkivel? Ki meri ezt megtenni? Ez nem rendőrség!!! Senkinek nincs joga engem letiltani!!!!!!!!!!!!! Azonnali visszaállítást kérek!!!! Kihez fordulhatok????? Teljesen fel vagyok háborodva ezen az eljáráson. Ez beavatkozás a személyiségi jogaimba. Nem tudom tartani a kapcsolatot a családtagjaimmal és az ismerőseimmel. Állást keresek, a tiltás ebben nagyon akadályoz.

 49. szinteonline szerint:

  Kedves Emília!Ön csak a facebook tudja letiltani mégpedig a szabályok megsértése miatt, ilyenkor semmit nem tud tenni csak várni… vagy csinálni egy másik felhasználói fiókot….

 50. Szécséni Emília szerint:

  Nem csináltam semmi szabálysértőt. Nem szoktam semmi mást csinálni, csak üzenetet írni az ismerőseimnek vagy válaszolni. Nem posztolok, nem lájkolok, nem sértegetek senkit. Néha csetelek és ennyi. Ebben mi a szabálytalan? Egyébként már tegnap is 30 napra voltam letiltva és ma is annyi? Ez nem fogy el? Ez a letiltás, már írtam, nagyon sok kárt okoz nekem. Ilyen az iwiwen nem volt. Kénytelen voltam ide átjönni, pedig nem akartam. Nem akarok másik fiókot csinálni, ahhoz túl sok az ismerősöm, túl szép az idővonalam. Ki állította fel a szabályokat? Miért nincsenek magyarul leírva? Akkor talán meg tudnám nézni, hogy mi lehet az ok. Ismerős jelölésnél már tiltottak le 30 napra, de az nem akkora gond, mint ez. Most mindent kezdjek el elölről, egy valaki miatt, aki láthatatlan? Tényleg nem lehet semmit tenni? Nagyon fontos lenne a számomra.

 51. Kis Éva szerint:

  Tiszteletem!Egy barátom tavaly törölte magát a facebookról,majd törölte az ahhoz tartozó email címét is pár nap múlva.Arról szeretnénk meggyőződni hogy valóban törölték e {mert jelszava eléggé kitalálható volt}tehát nem fut e tovább valakinél más emailen..Hová lehet írni,illetve mivel nincs meg a hozzátartozó email egyáltalán hogyan érdeklődjünk?

  üdv

 52. Kis Éva szerint:

  Köszönöm a választ.Szóval akkor nem is lehet nekik sehova írni?Ha meg valaki baromkodik majd nálam kopogtatnak?
  üdv

 53. Szeiler Sára szerint:

  Hello! meg lettem jelölve egy bejegyzésben, rákattintottam véletlenül a linkre, és minden ismerősmnek elküldte ugyanazt a linket az üzenőfalon, nem enged bejelentkezni a facebook, és sok más dolog be lett jelölve amit én nem is kedvelek. Segítsetek!

 54. Drake szerint:

  Sziasztok. Nekem az lenne problémám hogy nem tudok belépni a profilomba.. Ugye van ez a biztonsági ellenőrzős izé,amikor képek alapján fel kell ismerni az ismerőseimet,hogy biztos enyém-e a profil.. De hiába találom el mindegyik képet,azt írja ki hogy “Jelenleg nincs elérhető megerősítési mód” Ez mit akar jelenteni?? Van még esélyem arra hogy visszakapjam a fiókomat?? KÉRLEK SEGÍTSETEK!!

  Előre is köszi 🙂
  Üdv. Drake

 55. Pákey László szerint:

  Érdeklődöm, hogy miért tiltanak folyamatosan az ismerős jelöléstől, amikor senkit, semmit nem bántok, senkit nem zaklatok, stb.! Miért csinálják ezt folyamatosan?
  Másik! Eddig 2 Facebook oldalamat tettek tönkre, az Önök asszisztálásával. Miért partnerek, alaptalan vádak teljesítésében?

 56. Székely Sándor szerint:

  Március eleje óta blokkolva van az oldalam, nem értem, hogy miért eddig ilyen soha nem volt, nagyon bosszantó ez mert nem tudom az okát, igy nem is tudom kiküszöbölni, lehet olyan, hogy valaki alaptalan bejelentést tesz és automatikusan megy a tiltás, nem értem, hisz senkit nem bántottam meg, kérem adjanak magyarázatot, hogy miért és meddig tart még ez az állapot, köszönöm,

 57. Szikinger ildikó szerint:

  Ma egész nap nem elérhető a közös fal,nem tudom mi oka lehet,Próbáltam már több böngészőn feljönni de fehér…minden ,csak ha prolit és csoportokat látom,kérek segítséget!

 58. Szikinger Ildikó szerint:

  Sziasztok!Délelőtt jeleztem már de azóta sincs semmi változás,Egész nap nincs kezdő lapom nem látok egy megosztást sem….Minden fehér,mi okból van ez nem tudom csak adatlapot és csoportokat tudok nézni,és meddig lesz ez így ezt szeretném kérdezni?
  Előre is köszönöm aki segít:üdv Nyuszi:-)

 59. Anikó Szabó szerint:

  Kértem segítséget,nem kaptam, mire számíthatok? Az illetékes Facebook üzemeltetők ilyenkor hol vannak? Továbbra kérem szíveskedjen valaki segíteni.

 60. S: Ildikó szerint:

  Üdv.! Olyan problémám van,hogy a facebook oldal , “össze ment” a monitor közepére,hogy nem látható, nem olvasható!Nem tudom,mi történt vele…a gépet tudom használni egyébként. Az Igazsághoz tartozik,hogy alig értek a géphez…. !lehet,hogy lánykáim nyúltak hozzá! Segítséget,ez ügyben szeretnék kérni!!!
  Előre is köszönöm!!!!

 61. TIMEA szerint:

  SZIASZTOK Én problémám az hogy nem tudok bejelentkezni a facebookra miért van ez csak egy sima fehér lapot jelenit meg

 62. Telek Éva természetgyógyász szerint:

  Napok óta nem enged lájkolni,csatlakozni senkihez,engem sem tudnak bejelölni,mi ez?

 63. Herczeg Andrea szerint:

  Tudna valaki segíteni? Szeretnék egy fotós oldalt létrehozni a FB-on, de valamiért gyanúsnak ítéli a rendszer a fiókomat és nem enged továbblépni, ezt írja ki: Content Cannot Be Sent
  Your account is currently suspended due to suspicious activity. This has been done to prevent unauthorized access to your account. Please log into Facebook and we will help you resolve this issue.

  Ilyenkor mi a teendőm? Egyáltalán miért van ez?

 64. Viski ibolya szerint:

  sziasztok meg kérlek benneteket hogy senkit nem zaklattam nem szokásom és le tiltottak az ismerőseimet nem tudom be jelölni kérem legyen szíves vissza adni hadtugyam az ismerősőket bejelőlni mikor nem zaklatok senkit .előre is köszönöm . Üdv ibolya

 65. szinteonline szerint:

  avaslom a CTRL és a + gombok többszöri együttes lenyomkodását a nézet nagyításához. Kíváló a CTRL és a nulla gomb is a normál nézethez.

 66. Kiss Katinka szerint:

  Kérem,segítsenek!
  Ma reggel megnéztem az emailjeim, és éjfélkor jött a The Facebook Team-től egy emailem, mely persze angol nyelvű,de tartalmilag azt jelenti, hogy üdvözölnek engem az új oldalamon, valami “Somanabolic muscle max07″nevű oldalon. Rohantam a facebookra, hogy megnézzem mégis mi ez,és belépve azt tapasztaltam, hogy engem jelenít meg ennek az oldalnak az adminisztrátoraként, sőt, ezen felhasználóként használom a facebookot(teljesen összefügg a saját, magánprofilommal.Namost én életemben nem csináltam ilyen oldalt, sőt, semmilyet,mert fogalmam sincs hogy kell,meg semmilyen ilyen célra nem használom a facebookot. Számomra teljesen ismeretlen emberek like-olják ezt az állítólag általam létrehozott oldalt,eléggé meg vagyok rémülve. Mit csinálhatnék? Hová írjam a problémám? Nem találok egy magyar nyelvű felületet sem, ahol magyar adminokkal beszélhetnék! Kérem, segítsen, eléggé aggódom, hogy mi lehet ez. VÍRUS,feltörték a profilom??

 67. Nero szerint:

  heló mindenki szal hogy a tárgyra térjek 1 facebookot csináltam mégis kettő van az én nevemenn ráadásul a másikon is az én képem van hogy lehet ez??? valaki visszaélt a személyadataimmal és hogyan lehet ezt letörölni?

 68. Muzamel Mihály szerint:

  Előző facebook-fiókomar feltörték, mire szerettem volna újat csinálni, egy ideig engedett is szépen, aztá egyszer csak kidobott és állandóan kéri, hogy igazoljam magam, mert nem enged be! Fényképes igazolványt kér tőlem, stb… de még ezt se engedi, bár erős kétségeim támadnak affelől, hogy mire használják igazából a személyes adataimat… de már feltölteni se engedi az “igazolást” mert az oldalon “szerverhiba” van… hozzáférhetek egyszer végre az új fiókomhoz???????

 69. P. Éva szerint:

  Sziasztok!
  én egy saját képem linkjét akartam bemásolni chat-ban a barátnőmnek, és kiírta, hogy spam. Gondoltam ez gyagya, hisz az én képem. Újra megpróbáltam, erre kivágott a rebdszer, és tiltott, nem tudok azóta belépni. Spam warning feliratú tábla jelenik meg. :O teljes tanácstalanság. Valaki tudna segíteni, hogy jutok vissza?

 70. Gerbovits Tibor szerint:

  Szép napot!
  Napok óta nem tudom elérni a profilom, több mint 24 órája küldtem bejelentést itt az oldalon személyi igazolvány lefényképezve, e-mail cím, te. szám stb még semmi válasz ha új jelszót kértem, megkaptam e-mailben beírtam majd “tovább” utána azt kaptam hogy telefonra biztonsági kódot kapok az üzenet meg is jött már vagy 20db sms de min ezze, Facebok biztonsági kód:( és semmi nagy üres képernyő)
  Így képtelen vagyok belépni ráadásul ma van a születésnapom egy csomó üzenet bejegyzés és még válaszolni sem tudok:
  Köszönettel: Gerbovits Tibor, Dunaújváros,

 71. Virágh Balázs szerint:

  “Hiba történt. Kérjük próbáld meg később.” Ezt az üzenetet kapom már kb. egy hónapja, ha a “You-Tube”-bol meg
  akarok osztani ismerőseimmel egy névnapi, vagy születésnapi videó a “Facebookon” . Tudnátok segiteni??

  Üdv.: Bali

 72. szinteonline szerint:

  Helló
  Valaki szórakozik veled ezért a biztonsági beállításoknál állítsd be pár barátodat és kérd meg őket hogy a másik áll felhasználót jelentsék fel …és várj türelmesen

 73. Serenyi Akos szerint:

  Ertetlenul allok a letiltasom miatt. Nem jeloltem ismeretlent es niincs lehetoseg bizonyitani. Mit kell tenni ilyenkor? Hogy tudhatom meg, ki az akit ismeretlenul jeloltem esetleg?

 74. Katalin Szaitli szerint:

  Üdvözlet,
  itt látom a megirt levelem, sajnos nem történt csak annyi változás, hogy Ezustszegi Jozsef nem került vissza sem az ismerősök közé, sem a csetre.Mikor történik valami változás?Fáradozásukat előre is köszönöm, de kérem az eredeti állapot visszaállítás legyenek szívesek megtenni.köszönet.

 75. szinteonline szerint:

  Kedves Hölgyem!
  Sajnálom de nem Én vagyok maga a Facebook.
  Én egy online tanácsadó vagyok.
  Ezeken az elérhetőségeken tudja felvenni az facebookon a kapcsolatot és csakis angol nyelven tud velük kommunikálni ha egyáltalán fognak válaszolni!!!
  Megértését köszönöm

 76. Bankó Anna szerint:

  Szia!

  Tudnál segíteni abban, hogy tegnap óta nem tudok belépni a fb profilomba. Eleinte nem írt ki semmit,e gyszerűen csak nem engedett be. Ma viszont már azt írta ki, hogy karbantartás miatt később tudok csak bejelentkezni. (Ez volt délelőtt.) Mostanra pedig már csak egy fehér, üres lap látható.. Mobilról sem tudok belépni. Viszont a gépről mások be tudnak jelentkezni.

  Köszönöm: Anna

 77. Vidók László szerint:

  Szia!
  Tudnál segíteni, van két saját oldalam, és eddig az oldalaknál ott volt a névjegyekben az én saját facebook profilom, mint hogy én vagyok a moderátor, egyiknél elrejtettem, most sajnos eltűnt mindkettőnél. Kérdésem, hogy tudom újra megjeleníteni ezt, az oldalak névjegyében! Már minden beállítást próbáltam…
  Köszönöm: Laci

 78. Jeremias Krisztina szerint:

  Kerlek segits! Egy ismerosom profiljat torolte valaki, nem blokkolva vagy tiltva van, hanem torolve. Rengeteg fontos ember volt az ismerosei kozott kulombozo orszagokbol akivel Facebookon tartotta a kapcsolatot. Nagyon fontos lenne visszaallitania a profiljat mert sok mindent veszit evvel.. mar majdnem mindent megprobaltunk, facebooknak is irtunk, viszont semmi valasz… Tenyleg ennyire rossz a helyzet vagy van valami megoldas erre…?
  Elore is koszonom a segitseget!

 79. niki szerint:

  sziasztok a segitsegeteket szeretnem kerni reggel felakartam lepni a facebookomra es aszt irta hogy 30-napig tiva vagyok az ismerosnek jelolestol es nem enged fellepni hogy ilyenkor mi a teendo kerlek segitsetek elore is koszi niki

 80. Bilkei Ágnes szerint:

  Szia!
  Szeretnék egy kis segítséget kérni.
  Létrehoztam egy céges oldalt, de nem tudom bekapcsolni az ‘Üzenet’ gombot. Tudom hol kell és hogyan (Beállítások → Üzenetek és ott bepipálni, hogy elérhessenek engem privát üzenetben), de nekem szó szerint hiányzik a legördülő részből a checkbox és maga a mondat is. Csak egy szürke sáv van, alatta a Változások mentése inaktívan és a Mégsem gomb aktívan. Miután ez volt az első, amit hiányoltam a profil és a borítókép feltöltése után, más beállítást nem eszközöltem. Három különböző számítógépen megnyitottam az oldalt – hátha adblockerben vagy a browseremben van a hiba -, de mindenhol ugyanaz a helyzet. Átnéztem minden netes fórumot/oldalt magyarul és angolul, a Súgóközpontban is jártam, de sehol semmi. Több helyre írtam, de még senki sem tudott nekem segíteni.
  Találkoztál már ilyennel? Lenne ötleted mi lehet a probléma? Köszönöm szépen!

 81. Horgász Lány szerint:

  Kedves facebook adminisztrátor!
  We Removed Something Your Page Posted
  We removed this from Facebook because it violates our Community Standard. Ilyen feliratú értesités miatt nem tudok belépni az oldalamra. A nagyobb baj, hogy citrommaillal vagyok bejelentkezve, amibe nem léptem be 30 nap alatt igy oda értesitést sem tudok kapni. Szeretném a 800 ismerősöm megtartani. Ez egy büntetés? Meddig tart? Mit tegyek. Imádlak titeket. Köszi.
  Adok egy másik emailt, ami az enyém esetleg a válaszhoz.

 82. Szabó Katalin szerint:

  Szisztok,

  kérdezném, hogy miért vagyok folyamatosan lebokkolva ? Jó pár napja már nem is voltam fent az oldalom és jött egy E-mail hogy 14 napig blokkolva vagyok. Nem rég ezelőtt pedig 7 napig.
  Csak olyan ember jelöltem eddig is be, akit ismerek.
  Most meg még az oldalamra sem tudok belépni ?

  Mi van ? Milyen rendszer ez ? Akkor minek csinájátok, ha csak korlátozni tudjátok ?

  Szóval most akkor mi is a helyzet ?
  Már be sem tudok lépni, meg még blokkolva vagyok állandóan ?????

  köszi

  Ennél többet vártam ettől az odaltól 😦

  Üdv.

  Kati

 83. Kertész János szerint:

  Tisztelt Szinteonline! Az lenne a kérdésem hogy törölt üzenetet (nem archivált) vissza lehet állítani? Köszi!

 84. Viktor szerint:

  Két alkalommal küldtem Önöknek levelet és mind két alkalommal törölték indok nélkül, Érdemi választ és segítséget sem kaptam , pedig tudtommal ezért van ez az oldal.

  Viktor

 85. Tibi szerint:

  Üdv fb oldal törlése esetén, mi lehet a megoldás a visszaállításra, és arra, h megtudjam miért törölték egyáltalán.

 86. Tibi szerint:

  Ha úgy gyűjtök likeolókat, hogy egy nagy létszámú oldalról átirányítom az embereket egy weboldalra, és ott a tartalmat csak akkor látják, ha lelájkolnak, az lehet veszélyes valamelyik oldal számára? illetve az pl probléma lehet, ha egy nap túl sok like megy egy oldalra? mondjuk 5k vagy 10k?
  Válaszodat előre is köszi!

 87. Pintér Mihàly szerint:

  Miért nem tudok bejelentkezni mindig más honlapra hivatkozik vagy nem mükódik? Minden bejelenkezésnél blokkol?

 88. hegedűs zsolt szerint:

  Van egy kis problémám nem tudok be lépni a fészre mert kér valami személyazonosítást be írom a betű kódot utána sms-ben meg küldi a kodot amivel aktiválhatom csak az a baj hogy az a telefon szám amire küldi az sms-est már nem él így nem tudom elolvasni a kódot mit tegyek most?

 89. Beáta szerint:

  Hali! Szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy le van tiltva az oldal kedvelése hol ott nem szokása ismerősömnek lájkolni mindent. Sőt nem is oszt meg mindent. És mégis letiltották, írtunk a facebooknak is de semmit sem kaptam válaszul a hibabejelentésnél. Megtaláltam, hogy le van tiltva, de értetlenül állunk az eset előtt, mert azt írják csak olyan esetekben szokták letiltatni az embereket, ha túl sokat lájkol na már most itt ez a probléma nem állt fent illetve nem áll fent. És még azt sem tudom , hogy mikor fogják visszaállítani még ennyi válaszra sem méltattak. Valaki tudna ebben választ adni? 2 hónapja fent áll ez a probléma.

 90. Hallgato István szerint:

  Tiszteletem.Érdekelne miért vagyok már harmadik alkalommal letiltva, most 30napra.nem zaklatok, nem jelölök ismeretleneket.szeretném ha törölnék a tiltást.üdv István

 91. Metznerné Kiss Tünde szerint:

  Kérdésem a következő!Férjnél vagyok és egy nő adatlapján a férjem képe van kint!Kértem,hogy törölje!És nem teszi!Ha én tenném mással már tiltanátok!ez durva nem!

 92. Nagy József szerint:

  Elfelejtettem, hogy már korábban is volt itt oldalam és most a közelmúltban újból bejelentkeztem. Szeretném a korábbit megszüntetni, de úgy, hogy menthessem az ottani adataimat.

 93. Moravetz Csilla szerint:

  Sos szükségem volna segítségre! Reggelre törölték a több éve működő Tükre Lélek oldalamat, és még csak azt sem tudom miért. Nem korlátozták, az egészet törölték és ezt nem én kezdeményeztem! Ki tudna ennek utána nézni, és ki az aki vissza tudja állítani a fiókomat?

 94. szinteonline szerint:

  Kedves Uram!
  Sajnos nem mindig lehet tudni miért tiltanak valakit, de sokszor annyi is elég ha valakit sokan és sokat feljelentenek.Kérem írjon a Facebooknak!
  Üdv
  Szinte Loránd

 95. szinteonline szerint:

  Amióta elterjedtek a A vírusok és a hamis felhasználók a facebook -on az is lehet hogy Önt csak kiszemelték a versenytársai és sokszor feljelentették.

 96. Moravetz Csilla szerint:

  Gyors válaszát nagyon szépen köszönöm! Kérdésem az, hogy hogyan lehet meggyőződni arról mi is történt pontosan, mert nem szeretek találgatni? A másik, hogy mit lehet ilyenkor csinálni? Ki tudja megnézni és ki ellenőrzi ezeket? Kinek van jogosultsága visszaállítani, ha kiderül hogy mégsem csináltam semmi rosszat csupán egy “jóakaró” tett keresztbe? 🙂

 97. Borbély Gabriella szerint:

  szisztok beléptem a facebook ba de nemtudom haszználni levanblokolva mit csináljak légy szives segitsetek köszönöm

 98. Makai Marianna szerint:

  Szia, Nem tudok írni hozzászólást semmihez, mert ezt a hibaüzenetet kapom, miért és mi a teendőm? Vagy hogy lehet ezen segíteni? Előre is köszönöm! “A művelet végrehajtása számodra ideiglenesen le van tiltva”

 99. Makai Marianna szerint:

  Köszönöm a választ, “sokat szóltál hozzá olyan dolgokhoz amihez nem kellett volna” két csoportban vagyok benne, ahol jó kapcsolat van, máshol pedig nem igazán szoktam hozzá szólogatni, főként nem sértőt 🙂 De már visszakerültem teljes jogúvá (kb 4 nap tiltás volt) Különben az nem okozhat gondot, hogy előző nap volt a szülinapom és 92-en írtak az üzenőfalamra én meg egyesével bekopiztam a köszönöm választ mindenkinek, csak mert olvastam valahol, hogy ez hiba, mert a sorozatos uazt tartalmazó tartalommásolást nem szereti a facebook? És még egy kérdés, “Sajna páran feljelentettek” hol lehet ezt a feljelentést megtenni én még nem találkoztam ezzel! Előre is köszönöm!

 100. Szenek Orsolya szerint:

  Sziasztok! A problémám a következő: két barátnőmmel van egy privát chatünk kialakítva, amit rendszeresen használunk. Körülbelül egy fél órája, amikor barátnőm beírt valamit az üzenetbe, a neve alatt megjelent egy vastagon szedett szó, és bármit ír, az már ott van. Nem tudjuk, miért, hogy került az oda. Ami még érdekes, hogy a szó sok évvel ezelőtt az első elnevezése volt a közös privát chatablakunknak, de már rég nem használtuk. Erre most ott van a nevünk alatt minden üzenet elküldése után. Mit tegyünk? Ez micsoda? Lehet ellene tenni valamit? A választ előre is köszönöm!

 101. Simonné Évi szerint:

  sziasztok! fiamnak szeretnék segítséget kérni! jelszót változtatott és már jó ideje nem használta a freemailjét ezért nem tud belépni és a rendszer által oda küldött biztonsági kódot így nem tudja megnézni. Nagyon fontos lenne neki, hogy tudja használni,,kérhetek szépen javaslatot? vagy írni kell kintre, hogy mi lehetne a megoldás. köszönöm szépen Simonné Évi

 102. nagy judit szerint:

  Az hogy lehet hogy nem vagyok fent a facebookon mégis jelölök embereket és lájkolok?

 103. Tóbiás Klára szerint:

  389 ismerősöm volt, amikor mind eltűnt, a hírfolyamommal együtt.
  Több segítséget kértem már, de nem kaptam. Mikor és kitől kaphatok, vagy kihez forduljak segítségért?

 104. Tóth Regina szerint:

  Üdv! Van egy facebook oldalam, aminek a nevét meg szeretném változtatni, de már elérte a 200 like-ot. Egy apró helyesírási hibáról lenne szó. Mit tehetnék? Ilyenkor kihez kell fordulnom? Kinek írjak üzenetet és hová?
  Válaszukat előre is köszönöm!

 105. Vargáné Melinda szerint:

  sziasztok, tegnap óta nem látok a számítógépemről semmit a facebook oldalamból ez miért van, telefonról viszont simán működik. sima nagy szürkeség van 😦

 106. Szandy szerint:

  Sziasztok. Olyan kérdésem lenne , h zaklatót hogy lehet töröltetni? Van egy srác a nemi szervét küldözgeti mindenkinek. Meztelen képeket kéreget. Vagy 10-12 lányt tudok kapásból akit zaklat. Utána kellene nézni és az ilyet letörölni!!!!!

 107. sebi szerint:

  Sziasztok,szeretnem megtudni mi tortenhetett az adatlapommal egyszercsak mint oldal vagyok jelen nem pedig szemely,ràadàsul nem is tudok belepni arra sem azt irja ki hogy levagyok tiltva,mit tehetek?

 108. Gyurcsákné Molnár Mária szerint:

  Szeretném, ha törölnék az eddigi beszélgetéseimet a facebook tagokkal!

 109. Gyurcsákné Molnár Mária szerint:

  Szeretném törölni az üzeneteket a facebook tagokkal! amik az ablakban jelennek meg!

 110. Boros Ildikó szerint:

  Tisztelt Cím !

  Tegnap óta ha be akarok jelentkezni a facebook oldalamra azt írja fiókját letiltottuk.Próbáltam fellebbezni de az azonosito okmányt nem tudom feltölteni.Szeretném visszakapni az oldalam!!!Vajon most végleges a tiltás vagy mennyi ideig tart a tiltás ???
  kérem segítsenek!!!!

 111. Tósoki Gergő szerint:

  Üdv.Még mindig nem tudok kommentelni se likeolni se megosztani mert még tiltva vagyok pedig már lejárt a tiltásom

 112. Csak eggy Joci szerint:

  hali lenne egy kérdésem! Ha elvesztettem az előző profilom jelszavát és emailcímét ami igazából a régi telószámom volt hogyan tudnám visszaszerezni régi fészem??? Tudom azt a régi számot meg megis van a kártya egy 70es sim volt ami már réglejárt.mikor még megvolt aza profilom csináltam egy újat is de más számra és a régi egyszerüen eltünt nemtudtam bejelentkezni csak ez a mostani maradt meg.betudom bizonyitani hogy az enyém volt aza profil ott van a profilképem az énvagyok a mostanin is megvan aza kép +a telólám meg tudok idézni privis üzeneteket hogy kivel mit irtam pl:egy lányal irtam mikor szerelmes voltam nagyonsokat. szóval jólenne hogyha meglehetne valahogy oldani hogy megváltoztatnák az email címet és lecserélnék a jelszóm a régi fészembe a Toni Montánásba.és elküldenék ere a számra 06302248759.Ha kételkednének bennem csak nézzenek utána.A mostani profilom Csak egy joci. Kérem segitsenek visszaszerezni úgy hogy ezis megmaradjon vagy jelezni hogy tudnak e segiteni vagy sem.elöreis köszönöm.

 113. Alisya Mandyy szerint:

  syaztok az en problamam mas.! Nem zudom mert de a facem el messengerbol tudk meg irni akik meg vannak ismieim,de az oldalamra nem tudok be lepni. 😦 meg szeretnem.tudni mi az oka ? ugy veszem eszre hogy a gmailom megszunt ,blokkolva lett mert meg oda sem.tudok be menni,es ez altal a facembe sem. nem fogadja el a kodot de masok.azt mondjak el van es nem.toroltek.akkor mi ez? segitsetek.. es a tel.szamot sem tudom e miatt mas fiokra , facera regizni mit tegyek? 😦 am ezt a mailt mandyy@gmail.hu bkokkoltak es amit most irtam del@gmail.hu ezt azert h tudjam elolvasni a segitsegeteket mivel face oldalam emailja es avval egyut van blokkolva a manyy@gmail.hu -m segitsetek

 114. Nagy Márk László szerint:

  Üdv!
  Szeretném megtudni,hogy én miért van A fiókod ideiglenesen zárolva van. nagyon szépen kérem Csinálják meg vagy Vissza a egészet !!!!!! mert ott a életem :S https://www.facebook.com/checkpoint/?next

  Előre is köszönöm megértésüket….
  Tisztelettel! Szepesiné Nagy Márk Lászó

  És kérem küldjenek értesítést,hogy tudjak róla!!!!! Köszönöm !!!! és Kérem szépen minnél hamarabb csinálják meg előle is köszi :] :]..

 115. napsugàr rozsa baba szerint:

  Szeretném megtudni,hogy én miért vagyok
  állandóan le blokkolval? Senkit nem
  zaklatok, csak ismerősöket szeretnék
  bejelölni! És állandóan le blokkolnak, miért?
  Most is le vagyok 30 napra blokkolva.
  Kérem én nem sértek meg senkit,és nem
  zaklatok, kérem önöket,hogy tegyék
  vissza,hogy tudjak ismerősöket bejelölni!!!
  És szeretném vissza kérni a régi
  facebookomat,kérem állítsák vissza….!!
  Előre is köszönöm megértésüket….
  Tisztelettel! Szepesiné Farkas Éva.
  És kérem küldjenek értesítést,hogy tudjak
  róla!!!!! Köszönöm..

 116. Dobosi Ervin szerint:

  Kedves SzinteOnline!
  Egy olyan problémával találkoztam, hogy 2 ismerősöm nem találja egymást és nem tud facebookon kapcsolatba lépni egymással. Nincsenek blokkolva, engedélyezve van mindkettőjük számára, hogy mindenki ismerősnek jelölje, de nem is látják egymást.
  Ha linkelem, akkor nem elérhető az oldal. Közös ismerősnek a “ismerősök” felületén nem látják egymást. Van valami, amire nem gondoltunk vagy csak valami informatikai gubanc?
  Köszönöm a segítségüket

 117. Király Csaba szerint:

  Tisztelt Facebook!
  Nem enged belépni az oldalamra a rendszerük, azonosítani kell magam, ismerőseim fotóinak felismerésével, de amikor beírom a nevet a fotóhoz, nem enged a küldés “gomb”, hogyan tovább? várom megtisztelő válaszukat

 118. Pöck Ernő szerint:

  Hogy tudnám az anyukám fiokját megszüntetni? Anyukám meghalt,szeretném a fiokját törölni,de nem tudom az email cimét,csak a jelszavát és igy nem tudok belépni.

 119. TeeRPaaK szerint:

  Hello

  Két oldal is a tulajdonomban van és administrator vagyok mind a két oldalon! Ennek ellenére nem engedi a rendszer összevonni a két oldalt! A nevek is hasonlítanak egymásra a webcímek is mégse engedi!Sűrgős segítség kell mert a neveket se tudom már átírni! http://www.facebook.com/tippmixparadehttp://www.facebook.com/tippmixparad

  Az oldalak neve :
  Tippmix Parádé
  Tippmix Zóna

  Ezek után szerintem érthető hogy mi a gondunk!

  A nevek és a cimek is hasonlítanak egymásra!
  A nevek nem átírhatók pedig másképpen nem engedi a rendszer!
  A rendszer ellenbe azt kéri hogy jobban hasonlítson,de erre viszont nem ad lehetőséget illetve administartor vagyok ahogy kéri!

  HELP PLS!

 120. kelemy szerint:

  A mai nap az egyik csoportom összes albuma talán kitörlődött, nem tudom, a lényeg, h nem látszik. Írja, h van 200 album, de nem elérhető. Talán jelentette vki a csoportot?

 121. Dani szerint:

  Tisztelt Tanácsadó!

  Hirdetést indítottam a saját fiókomból a cégünk számára, mert én vagyok az egyik adminisztrátor. Rövid volt az idő, kicsit elkapkodtuk a dolgot. A hirdetés sikerült, viszont az adatokat nem állítottam be így a számla (nyugta) az én nevemre lett kiállítva, nem pedig a cég nevére. Hogyan lehet ezt újraszámláztatni?

  Köszönettel

  Dániel

 122. György szerint:

  Üdv!
  Miért van az, ha beakarok jelentkezni Facebookra, akkor azt írja ki hogy: Sajnáljuk, ez az oldal nem érhető el.
  Lehet, hogy hibás hivatkozásra kattintottál, vagy az oldalt eltávolították.

  Ez mit jelent?
  Mert semmi rosszat nem követtem el…

 123. György szerint:

  Üdv!
  Miért van az, ha beakarok jelentkezni Facebookra, akkor azt írja ki hogy: Sajnáljuk, ez az oldal nem érhető el.
  Lehet, hogy hibás hivatkozásra kattintottál, vagy az oldalt eltávolították.

  Ez mit jelent?
  Mert semmi rosszat nem követtem el…

 124. Péntek szerint:

  Üdv
  Kérlek segíts nekem.Hogyan tudom beállítani a facebookon hogy az egyik ismerősőm ne ossza meg a képeimet amit én felrakok.Letiltani nem szeretném (rokon) de már kezd idegesiteni hogy megosztja a képeimet.Köszönöm mihamarabbi válaszát,segítségét

 125. Kiss Gyuláné szerint:

  szeretnék segítséget kérni. Hogyan tudom törölni, azaz eltávolítani, titkosítani
  a felhasználói/ email/ nevet meg a jelszót a facebookon. ugyanis ahány gépen bejelentkeztem mindenütt megmaradt így egy kattintásra bárki bemehet a saját oldalamra. Mindent próbáltam már. sorról sorra kérném leírni. email címem: kissnenovakzsuzsanna@citromail.hu
  köszönöm

 126. Galovics Tamás szerint:

  Helló!
  Én azt szeretném tudni,hogyan lehetséges az,hogy a facebook-on egyik napról a másikra,2 csoportnak is a tagja legyek a tudtom nélkül!?

 127. máté péter szerint:

  Kedves Facebook!! 3-4 hete töménytelen mennyiségű pornó videót osztok meg tudtom nélkül!! VIRUS-om van!!!!!!!!!!! Nagyon bosszantó már ez igy ennyi ideje hogy senki nem avatkozik ebbe bele! Ha nem a Facebook hoz megy ez a levél, megkérem aki olvassa, valahogy irányitsa abban az irányba!! Tisztelettel köszönöm mindenkinek aki segiteni tud!!!

 128. Vani szerint:

  Segitséget zeretnék kérni !
  Pár napja jelentett engem egy személy,ki cseszésből,és így azt írta a facebook,mikor be szerettem volna lépni,hogy változtassak nevet! Ezt meg is tettem,ők azt írták,hogy nem sokára kapok e-mailben (ami megvan adva a fiókhoz) informáciot…..De én ahoz a e-mailhoz már nem férek hozzá mivel régi..

  Kérlek segits! Nagyon fontos ez nekem ! 😥

 129. Mészáros Imre szerint:

  Szép napot!
  Egy kis segítséget szeretnék kérni! egy ismerősöm minden előjel nélkül eltűnt a listámról, és utána jártam de senki nem találja még olyanok sem akikkel nem voltam közös ismerős de neki ismerőse volt. ha a nevét beírom a keresőmbe akkor azt a választ kapom hogy,sajnáljuk ez az oldal nem elérhető! lehet hogy hibás hivatkozásra kattintottál vagy a fiókot törölték! mivel hogy más sem találja így egyértelmű hogy nem engem tiltott, vagy is úgy gondolom fel függesztette a fiókját mert azt kizártnak tartom hogy törölte volna? esetleg van olyan lehetőség hogy meg tudjam ténylegesen csak felfüggesztette , vagy törölte a fiókot? esetleg másikat csinált és át konvertálta néhány ismerősét akik voltak azelőtt? azon kívül azt is szeretném meg kérdezni hogy a felfüggesztés milyen idővallumot foglalhat magában és újra aktiválás esetén újra láthatóvá válik mindenki számára?

 130. B Dorka szerint:

  Üdvözletem,
  Mit lehet olyankor tenni, ha volt egy adarlapom, egyszerű felhasználásra, nem irritáló, nem feltűnő, nem napi 800 Megosztás -6millió lájk… Tényleg, egy hétköznapi profil, ma reggel kaptam rá egy értesítést, hogy tegnap este másik böngészőből lépett be valaki. Átírta az adataimat, a jelszavamat, az em-mail címet kivette. Elvileg értesítést csak egy mobilszámra kapok az elfelejtett jelszavamról,.egy olyanra melyet évekkel ezelőtt megszûntettem.
  Köszönöm,
  Üdv
  Dorka

 131. szinteonline szerint:

  Sajnos nem sok mindent lehet tenni.Új fiókot kell csinálni és nagyon vigyázni rá hogy más ne tudja meg a jelszót illetve olyan mobilt megadni ami működik.

 132. Ági szerint:

  Kedves Loránd!

  Van egy szervezeti oldal, amit az előírás szerint egy személy működtett. Azonban a Facebook kötelezővé tette, hogy a személy profil oldala alakuljon át szervezeti facebook oldallá. (más különben nem engedett belépni)

  Mi létrehoztunk egy személyt és összekötöttük a fent említett felhasználóval (szervezeti facebook oldal).

  A korábban személyként most szervezeti oldalként működő oldalon augusztus 10-ig (július 28-án indult) hirdetés kampány volt beállítva, ami most eltűnt és megtalálhatatlan, a korábbi számlákkal és pénzügyi adatokkal egyetemben.

  Kérdésünk, hogy hogy lehet a most futó hirdetésünket újra elérhetővé tenni és a már elköltött összegekről az elkészült számlákat megtalálni?

 133. Meszaros anna szerint:

  Szeretnem megtudni hogy miert nem tiltjak ki az olyan szemelyeket akik masok neveben uj profilt hoznak letre,felhasznalva annak nevet,adatait es arrol a szemelyrol kompromitalo kepeket vagy megjegyzeseket jelenitenek meg,ezzel zavarva a masik szemelyt es annak jogait.velem tortent ez es szeretnem az uj profil vegleges kitiltasat es megszunteteset!!!

  Varom valaszukat es kerem tegyenek valamit minnel hamarabb.Az illeto serto dolgokat posztal a nevemben…kerem a segitseget

 134. Varga Eudoxia szerint:

  Szép jó napot!!

  Valaki véletlenül (gondolom) letörölte az összes képemet amin megvagyok jelölve.
  Szerinted hol kérhetem, és meddig a visszaállitását?!
  Köszönöm szépen a választ!!
  Eudoxia

 135. Ajtai dimovits zsolesz szerint:

  Hali segitenetek! Valaki le torolte az fb-mett es semmit nm took csinalni s abba a fb-be vn a mindeneem

 136. Dimovics zsolt szerint:

  Tiszteletem kedves facebook!
  Miért vagyok letiltva? Vagy blokolva? Vagy valaki le törölt? Kérem segitsenej abba a faceba van mindennem meg hallok az fb-m nelkül segìtsenek kereem!
  ugy vok fent fb-n hogy ajtai dimovits zsolesz. Kerleek tikteket segìtsetek!

  Tisztelettel! DIMOVICS ZSOLT

 137. Mexx Flame szerint:

  Engem az érdekelne, miért nem enged belépni a fb amíg nem változtatom meg a nevemet??? Direkt nem saját nevet adtam meg hanem kitaláltat,hogy ne találjon meg minden “okos” ismerősöm, csak akit én akarok!? És akkor az a válasz, hogy azért kell megadnom a nevemet h mindenki megtalálhasson?? Hát bakker ezért nem adom meg a nevemet!!!! Jézusom!!! És akkor megmég a régen használt email címemre elküldenek egy kódot vagy mit, hogy az ott megadott linkel tudok belépni…tökjó,csak az a baj, h az az email cím már nem él,inaktív. Kérdezem én, ilyenkor mi a megoldás??? Márcsak azért is mert fontos a profilom személyes okokból. Szóval mi a megoldás? Érdeklődve várom, mert már harmadik órája próbálom megoldani és kezd elfogyni a türelmem!

 138. Szabó Erzsó szerint:

  Helló.. Azlenne a kérdésem, hogy már 4napja nemenged bejelentkezni..
  Próbáltam már sokszor bejelentkezni, kódot is kértem, jelszót is változtattam, és csak egy fehér lap jön be…
  Ilyenkor mit tegyek? Köszönöm előre is a választ

 139. Bedone Kerkai Eva szerint:

  Ma vasaroltam egy lenovo keszuleket de nrm tudom hasznalni,mivel az en oldalamat mas valaki hasznslja,igy nincs jelszavam es bejelentkezni sem tudok.Mit tegyek?

 140. Niko szerint:

  ÉN abban szeretném a segitséget kérni hogy véletlenül töröltem a chat beszélgetésem hogy lehet visszahozni?Fontos lenne.Koszonom!

 141. szinteonline szerint:

  Ez sajnos kötelező, nekem meg kellett változtatnom a nevem pedig saját néven voltam regisztrálva. a Facebook-nak nem érdemes külön ezért írni mert nem fognak válaszolni, inaktív email ne használjon!

 142. Bezzeg Gábor szerint:

  Jonapot kivanok erdeklodbi szeretnek hogy miert vagyok letiltva a facebookrol es miert nem tudok visza jelentkezni pedig azt irja ki hogy idélenesen vagyok letiltva es mar az ötödik napja levagyok tiltva es nem szeretnek ujj fiokot kesziteni mer mar hét éve hogy megvan nekem ez a fiokom és egyszersem volt olyan hogy masikat keljen keszitenem es előre is koszonom es Boldog Karacsonyt kivanok

 143. Balázs szerint:

  Tisztelt Szinte Lóránd!

  Facebook kampány létrehozásában van problémám, kérem segítsen! Mindent sikerült beállítanom, de a legvégén, amikor már a kampány elfogadása és élesítése történik, hibát jelez a Facebook! Ezt írja ki: object_story_spec param is invalid: Ad is missing Page ID or creative details. Készítettem róle képernyőfotót is, de itt nem látok csatolási lehetőséget. Válaszát és segítségét előre is köszönöm!

 144. Bence szerint:

  Szervusz/ Sziasztok! Tudnál nekem arra választ adni, hogy szerinted miért van az hogy, a “fényképeim” menüpont alatt alatt az adatlapomon, egyszer csak gondolt egyet a facebook és kb 600 addig feltöltött képemet nem mutatja csak amiket egy bizonyos naptól töltöttem… mintha nullázta volna.. nem értem.. Az albumoknál pedig az idővonalra feltöltött mappában ott van minden kép. Írtam a facebooknak többször hogy állítsa vissza a képeim láthatóságát a “fényképeim” alatt de csak ilyen fals válasz jött, hogy “köszönjük a bejelentést, vizsgáljuk…stb”. Baromira zavar, mert munka szempontjából is kéne hogy lássák az ismerőseim a régebben feltöltött képeimet is. Nagyon hálás lennék, ha kapnék tőled választ.

  Illetve ha bárki találkozott már hasonló problémával, kérlek ne tartsátok magatokban az észrevételeiteket.

  Köszönet

 145. Szandi szerint:

  Helló,nekem is a tiltással van problémám,kisbabám van és itthon dolgozom,van egy ékszer csoportom,ahová minden nap töltögetek képeket ujj árukat,pénteken letiltottak aztán tegnap visszaállt,feltöltöttem pár képet és megint letiltottak,képfeltöltéskor a kép helyére azt irja,hogy hiba és kijön egy kis ablak ami ezt a szöveget tartalmazza:
  Ez a funkció ideiglenesen le van tiltva.
  Ez a funkció le van tiltva számodra, mert a Facebookon nem megengedett tartalmat tettél közzé. További tudnivalók.
  Ha szeretnéd elkerülni az ismételt letiltást, mindenképpen olvasd át alaposan a Facebook közösségi alapelveit.
  Ha szerinted csak tévedésből látod ezt, kérjük, tudasd velünk

  Elképzelhető,hogy valaki jelentette a csoportomat?Vagy esetleg van erre valami megoldás?
  A választ előre is köszönöm 🙂

 146. Bigyó szerint:

  A belépési jelszó, amit sms-ben kapok meg, mindig egy magyar telefonszámról jött, ma azonban egy +44-esről. Lehetséges ez?

 147. Prekopa Vilmos szerint:

  Kedves Loránd. Már egy hónapja küzdök a féccel a hírdetésem megjelenéséért. Azt írták h fizetési probléma, pedig minden nap kártyával fizetek. Kérték a személyim másolatát. De a hirdetésem még mindig nem jelent meg. Érdemes reklamálni,vagy tovább probálkozni? Köszi, Vilmos

 148. sipos andrás szerint:

  kedves facebook! Kérlek titeket segítsetek egy oldalamon feljövő víyrus lekűzdésében. Úgy jött,hogy általam ismert newvű személy csatlakozásra hívott fel egy csoportba. +18 as jelű videóval. Erre rákattintva, kb 20 példányban jött ugyan ez az üzenet további ismerőseimtöl. Egy jópáran irtak rám, gogy mi ez? Tájékoztattam őket, hogy valószínüleg egy virus. Én nem küldtem tövább, de terjed ennek ellenére és nem bírom törölni.

  Segítsetek: Sipos András

 149. Kriszti k.Németh szerint:

  Többször használják a facebookom mások mint én.
  Mit lehetne velük tenni mert már nagyon unom. Sok dolgot próbáltam már hogy ki dobjam vagy le tíltsam de semmi nem sikerült. Mi a megoldás?

 150. Rigo Dezso Attilane szerint:

  T. Cím!
  A napokban tudtam még, hogy van a face- nak egy olyan tárhelye, ahol nem továbbított uzeneteket tarol. Sikerült is megnézném, és raleltem egy 2015. augusztusi Trafik Jam által küldött üzenetet, amiben értesítették, hogy nyertem egy játékban, jelentkezzem a nyereményért. Mivel ezt az értesítést akkor ezt nem kaptam meg, lemaradtam a nyeremenyrol. Erről a tarhelyrol nem is tudtam. Kerem tajekoztassanak ennek elerhetosegerol , tovabba annak okarol, hogy miert nem tovabbitottak ezt az üzenetet felém. Koszonettel Rigo Dezso Attilane

 151. Ambrus Gyuláné szerint:

  Segítséget szeretnék kérni. Egy vírust kaptam egy küldeménnyel, és azóta a nevemben küldözget valaki minden ismerősömnek pornóképeket. Hogy tudom megállítani a folyamatot? Mit tegyek? Köszönettel.

 152. Kiss Katalin szerint:

  Surgos!!! Szeretnem megkerdezni hogy minek van letiltva a Facebook egyes funkcioi ? Surgos lenne nekem dolgoznom kell es hirdeteseket kell feladnom ,Varom a valaszukat elore is koszonnom Nagyon surgos lenne!

 153. Horvàth Magdolna szerint:

  Üdvözlöm!36 éves családos anyuka vagyok! 5 ève van facebook oldalam. Tegnap felfügesztettèk. Azt irták igazoljam hogy elmùltam 13 èves. Elküldtem szemèlyigazolványom másolatát ès semmi válasz 😕 tele van 10 èvesekkel a facebook velük kellene foglalkozni ès az ő oldalukat megszüntetni.

 154. szakifiú szerint:

  Kedves Szinte!

  Blogot kezdtem írni körülbelül egy héttel ezelőtt, és létrehoztam egy hozzá tartozó facebook oldalt is.
  Az volt a célom, hogy így az olvasóimat facebook értesítések segítségével tartsam naprakészen, tehát ha blogposztot teszek közzé, azt megosztom a facebook oldalamon (nem a saját profilomon), így aki lájkolja az oldalamat, az értesítést kap az új bejegyzésről, és már olvashatja is.
  Viszont rájöttem, hogy a lájkolóim csak akkor kapnak értesítést az új bejegyzésemről, ha beállítják a minden értesítés bekapcsolása funkciót, enélkül csak a hírfolyamban jelennek meg a posztjaim. Ismersz olyan lehetőséget, hogy olyan beállításokat hozzak létre, amik szerint aki rákattint a tetszik gombomra, egyből bekapcsolja az értesítések kérését is? Azt ígértem az olvasóimnak – a 160 követőmnek nagy része egyelőre a saját ismerőseim közül került ki -, hogy aki rákattint a tetszik-re, az tudni fog róla, ha új bejegyzést osztok meg.
  Ha ez nem lehetséges, volna egy másik ötletem. Létre tudok hozni az oldalamon egy gombot, ami szolgálhat pl. kapcsolatfelvételre, hívásra, regisztrációra, stb. Ezt a gombot fel tudom használni olyasmire, hogy aki rákattint, az ezután értesítéseket kapjon, amikor új bejegyzést teszek közzé ezen a facebook oldalon?

  Bocsánat a kacifántos megfogalmazásért, segítségedet előre is nagyon köszönöm!
  Szakács András

 155. Tömöri Henriett szerint:

  Szia!Kérlek ha módodban áll segíts nekem!Kiléptem véletlen a facebookból és a régi email címemmel akarna beengedni és tudom is a hozzá tartozó jelszót…de nem enged be…és mivel a a régi email címemre se tudok belépni ezért nem tud új jelszót adni!!Minden képen és minden magán dolgom rajta van….és látom is magam ha rákeresek és nagyon bosszantó hogy nem tudok bejutni!!Előre is köszönöm a segítséged!

 156. Müller Fanny szerint:

  Üdvözlöm!
  Két hónappal ezelőttig folyamatosan feljelentették a képeimet. Sokszor blokkoltak kicenzúrázott művészi aktfotók miatt, ahol semmi kompromittáló nem látszott.
  Két hónappal ezelőtt igazolnom kellett hvatalos okmánnyal, hogy valódi személy vagyok. Ezt többször igazoltam, néhány levélváltás után belátták. Azt írják az adminok, hogy sajnálják, tévedésből lett letiltva az oldalam, és reaktiválják az accountom. Ezután, mikor belépnék, a facebook ismêt ezt írja: kôszönjük az okmányodat, a fiók hitelesítése után jelentkezünk.
  Többszôr írtam nekik erről a problémáról ami most már több mint két hónapja húzódik.
  A válasz általában, hogy igazoljam magam, hogy ez a telefonszám/email cím nem tartozik letiltott fiókhoz, vagy az, hgy tévedésből tiltottak és reaktiválják az oldalt. Ám belépésnêl ismét csak azt írja ki, hgy köszönjük a személyi igazolvány elküldését, dolgozink a hitelesítésen.
  Hogy kaphatnám végre vissza az accountom?
  Miért nem tudták hónapok alatt megoldani ezt a problémát?

 157. Marika Mátyus szerint:

  Szeretném ,megkérdezni!! a facebookon ,chat falamról:: ,eltűnt a VIDEÓ hívások és a Telefon jelem?.Mostantól nem tudok beszélgetni ,sem videóhívást fogadni egy külföldön élő ismerősömtől,Segítség én nem tudom helyre hozni 69 éves vagyok, Tisztelettel ,köszönöm

 158. Melcsi szerint:

  Üdv!
  Nekem volna egy olyan problémám,hogy az oldalammal (Stingerstattoo) csináltunk egy nyereményjátékos posztot. Amit ráadásul még fizetőssé is tettünk. Másnapra eltűnt a poszt,de természetesen a pénzt ugyanúgy vonták le. Semmi levelet nem kaptunk,hogy miért lett eltüntetve a poszt hiszen semmi olyan tartalmak nem voltak a képen. A képen a tetoválóinknak a munkái voltak amik referencia anyagként szolgáltak. Remélem,hogy jó helyre írtam és kapok választ,mert ez a legbosszantóbb,hogy nem lett megindokolva.

  Köszönettel: Kiss Melinda

 159. Fedor Magdi szerint:

  Üdv:Nem tudok belépni a facemre..az eddig hasznàlt jelszót nem fogadja el!Új jelszót szeretnék de tegnap óta nem jött meg a kód.az email cimemre..hogy azonositsam magam!Csináltam új fiókot.de nem kell.a régit szeretném.ott van minden ismerősöm..légyszi segitsetek!Köszönöm!Fedor Magdi

 160. VirágM szerint:

  Kedves SzinteOnline!
  Ahogy a régebbi kommentekből is már olvastam, sokakat letiltottak 30 napra, nekem viszont szó szoros értelmében semmit sem írt, csak simán letiltották, se indok, se időtartam. Csináltam másikat, amit 3 óra múlva szintén letiltottak. rengeteg ismerősöm, közel 1000 fénykép, több százezer bejegyzés van a hét éve profilomon. Szabályt nem szegtem, sőt bőszen jelentgettem a nem megfelelő képekkel, csalással, trágár beszéddel fellépő emberkéket. Nagyon sajnálnám ha elveszne az adatlapom, és ezt a nemtörődömséget sértésnek veszem, illetve profilom elkobzásának, így jogi útra fogom terelni az ügyet, amennyiben nem kapom vissza a profilomat. A kérdésem az lenne, hogy milyen email címre írhatok a Facebooknak, ahonnan ha nem is válaszolnak (de az nekik elég gáz lesz) de elolvassák? Űrlapokon keresztül nem megy a dolog. Egy telefonszám is jó lenne, alapból vicc, hogy egy világhírű oldalnak nincsen telefonos ügyfélszolgálata. Köszönöm szépen a választ!

 161. szinteonline szerint:

  Sajnos ilyen nincs, nem lhet őket felhívni ! Én egyszer voltam olyan szerencsés helyzetben hogy Ők hívtak fel de az is munka miattt mivel Global Facebook page összevonást akartam csinálni.Írjon kitartóan és mivel már volt rá precedens hogy válaszoltak is itt semmi nem segít csak a kitartás, pereskedni meg nem lesz kivel….

 162. szinteonline szerint:

  Ezt nem is fogják a aktfotókat nagyon szigorúan veszik, ne próbálja meg többször mert nem fogja tudni magát újra regisztrálni sem az adott ip címről

 163. Gina szerint:

  Szisztok nekem. Az a bajom h valaki az én nevembe csinàlt facet és nem tudom kitörölni !ha valaki segitene köszönöm!!!

 164. Balázs Martin szerint:

  Hello engemet zavar egy video amit illegalisan fel toltottek rolam es engemet ez nagyon zavar. Mit lehetne tenni ez elllen le szedik a Facebook dolgozoi?

 165. Bense Józsefné Dusa Ilona szerint:

  Szia. A közeli ismerőseim tevékenységéről értesítéseket kértem., azért, hogy utólag is meg tudjam nézni a dolgaikat, ne maradjak le semmiről. Sokáig rendben is ment, kaptam az értesítéseket, majd kb. 2 hete az egyik ismerősömről nem jönnek az üzenetek, holott látom, hogy azért időnként megoszt dolgokat. A többi ismerőssel nincs semmi gond. Lehetséges, hogy ő tiltott le valahol? Egyébként látom a dolgait, csak a facebook nem küldi valamiért az üzeneteket róla.

 166. Gabor szerint:

  Szia Loránd

  Tudnál e segíteni ebben a 3 facebookos problémámban?

  Weboldalamon elhelyeztem Share gombot. De….

  1. Mobilon nem működik a Share gomb
  2. Weboldal megosztás után nincs kép a facebookon csak szöveg
  3. Megosztás után a facebookon egy :űrlpakitöltés, szó is megjelenik, holott én nem adtam erre semmilyen opciót

  Tudsz segíteni? köszönöm

 167. Triff Lászlóné szerint:

  Üdvözlöm! A segítségét szeretném kérni. Van egy halmozottan súlyosan sérült unokám, akinek van a Facebook-on egy oldala is, “Fontányi Marci kezelése , fejlesztése”. Ezen az oldalon tudnak ismerőseink Marci állapotáról tájékozódni Sokan próbálnak segíteni, így tett a Győri Röplabda csapat is, akik egy aláírással ellátott mezt árvereztek el. Többen műanyag kupakot gyűjtenek. Sajnos az unokám fényképével visszaél, egy magát Szabó Petikének nevező egyén. A Facebook-on próbáltuk jelenteni, de ott azt mondták, hogy nincs olyan aki az ismerősöm adataival visszaél. Igaz, hogy nem is lehet részletesen leírni a problémát. Kérem ha tud segítsen, hogy hova fordulhatnánk a problémánkkal. Nem szeretnénk, hogy valaki csalónak higgyen bennünket. Az ismerőseink is többen jeleztek a Facebook felé, de intézkedés nem történt. Köszönettel : Triff Lászlóné nagymama

 168. Zoli szerint:

  Üdv. A céges oldalamnak nincs adminisztrátora,így kezelni sem tudom…mit tehetnék hogy admin legyek újra? Köszi…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s