Google Adwords Videós oktatás


Tanulja meg, hogyan működik az online világ és, hogy ebben miként illeszkedik a Google. Az oktatófilm során megismertetjük az iparág fő irányvonalaival, majd pedig kiemelten foglalkozunk a Google Keresési és Display hálózatával, a YouTube-bal, a Google Helyekkel és a mobil hirdetésekkel.

Az oktatófilm során megismertetjük olyan eszközökkel, melyek nagy segítséget nyújtanak ügyfelei kampány-kezelésében. Bemutatjuk továbbá, hogy hogyan kezelheti hatékonyan mások AdWords fiókját, s miként szerezhet új Előadás megtekintése ügyfeleket vállalkozásának.

Ügyfelei fiókjának optimalizálása igen megterhelő lehet. Ezen oktatófilmben igyekszünk olyan bevált módszerekkel megismertetni, melyek hosszútávon javíthatják az AdWords fiók teljesítményét. Főbb témák: Fiókstruktúra kialakítása, kampány-beállítások, kulcsszavak és hirdetési szövegek.

Tanulja meg hogyan kezelje egyszerre egy vagy több ügyfél AdWords fiókját. Az oktatófilm során megismertetjük az Ügyfélkozpont kezelésével, az AdWords szerkesztővel és egyéb hasznos eszközökkel.

Itt érhető el a adwords tanterem:https://www.youtube.com/user/adwordstanterem

Google Adwords Videós oktatás” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s