Törlés Facebookról


Hogyan töröljünk

Menj ide (működő link alant):

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

Kattinst a „Submit”-ra és kövesd az utasításokat.

Az account-od körülbelül két hét múlva deaktiválódik, és ha semmilyen módon sem használod a
Facebook-t ez alatt az idő alatt, a fiókod törlődik.

Másként: A profilod nem törlődik azonnal! NEM SZABAD bejelentkezned, sem semmilyen
interakcióba lépned a Facebook-kal legkevesebb 2 hétig,
amíg törlődik, a deaktiváló kérelem
szerint. Ez tartalmazza, hogy NEM jeletentkezhetsz be a Facebook-ra semmilyen kliensen
keresztül sem (minz iPhone applikáció vagy IM:S mint a Pidgin),
NEM kattinthatsz semmilyen
beágyazott „Like” gombra weboldalakon, blogokon, cikkek alján, NEM jelentkezhtesz be más olyan
szolgáltatásokra, melyek használják a Facebook-t, vagy ahhoz történő csatlakozási lehetőséget
(mint a Digg) stb, stb.

Törölj minden eddigi böngészési előzményt, cookie-t, hogy minimalizáld a lehetőségét annak, hogy
kapcsolatba lépj a fiókoddal.

HA KI AKARSZ LÉPNI, MARADJ TÁVOL MINDENTŐL, AMI FACEBOOK!

Ez a hivatalos formája annak, hogy végleg kilép, tehát nincs szükség arra hogy a saját fotókat,
kommenteket, üzeneteket vagy bármit kitörölj a profilódról, vagy bárhonnan a Facebook-ról. Ha
bármilyen aggodalmad lenne azzal kapcsolatban, hogy végleg törlődik az account-od, a legjobb ha
egyenesen nekik teszed fel a kérdéseid: info@facebook.com

HOW TO DELETE (long version)

Go here (working link above):
http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

Click “Submit” and follow the instructions.

Your account will be deactivated for two weeks, and if you DO NOT USE FACEBOOK IN ANY WAY during that period, your account is permanently deleted.

I REPEAT: Your profile isn’t deleted right away! You must NOT log in to, or interact in any other way with Facebook for at least two weeks, as it will cancel the deletion request. That includes NOT logging in to Facebook using any client (like the iPhone app or IM:s like Pidgin), NOT clicking embedded Like-buttons on other websites, NOT logging in to other services using Facebook Connect (like Digg) etc etc.

Hey, while your’re at it, delete all your browsing/forms history and cookies as well, to minimize the risk of accidentally using your account!

If you want out – stay out, mmmkay? 😉

This method is official and should be complete, i.e. no need to delete individual photos, comments, messages or items from your profile or anywhere else on Facebook! If you have any concerns whether your stuff is actually deleted (as opposed to being kept somewhere in the deep dungeons of Facbook’s HQ) your best bet is to ask them using email: info@facebook.com.

Reklámok

Törlés Facebookról” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s