Új Google adsense


Az AdSense-fiók küllemének felújítása mellett többek között az alábbi új funkciókat vezettük be:
Több adat: Részletes teljesítményjelentéseket futtathat a hirdetés típusa, mérete, a hirdetési egységek, valamint a célzási és ajánlattételi beállítások alapján; az összbevételre és egyéb mutatókra vonatkozóan, az egyéni dátumtartomány szerinti lebontás mellett nap, hét vagy hónap szerinti lebontásban.

Grafikus teljesítményjelentések: Gyorsan, grafikus formátumban tekintheti meg a bevételi és egyéb jelentési mutatóit. Egyszerűen összehasonlíthatja a teljesítmény időbeli alakulását, és megtekinthet olyan mutatókat, mint a megjelenítések, a kattintások és a bevételek — mindezt egyetlen diagramon.
Egyszerűbben használható vezérlők: Minden hirdetésszabályozó funkciót — beleértve a megújult Hirdetésellenőrző Központot is — egyetlen helyre, a “Hirdetések engedélyezése és blokkolása” lapra csoportosítottunk. Továbbá mostantól a hirdetés típusa, kulcsszó, URL vagy hirdetési hálózat szerint kereshet hirdetéseket a hirdetésellenőrző központban, és ugyaninnen engedélyezheti és tilthatja is őket.
Integrált súgó és online források: Egyszerűen választ találhat a kérdéseire, amikor arra szüksége van: mostantól minden oldalon van egy súgómező. Az újratervezett Erőforrások lapon pedig egyszerűen találhat frissítéseket és optimalizálási tippeket.

Ha bejelentkezik AdSense-fiókjába a http://www.google.com/adsense címen, akkor a már ismert kezelőfelületet fogja látni, de a képernyő jobb felső sarkában egy “Próbálja ki az AdSense új béta kezelőfelületét“ link is szerepelni fog. Erre a linkre kattintva az új kezelőfelületre juthat.

Látogasson el a http://www.google.com/ads/newadsense címre, tanulmányozza az Első lépések útmutatóját, tekintse meg videosorozatainkat, és tájékozódjon az új kezelőfelület egyes funkcióiról.

Kérjük, ne feledje, hogy az AdSense jelenlegi kezelőfelületén elérhető bizonyos szolgáltatások esetenként nem érhetők még el az új verzióban, de a két verzió között bármikor válthat. További információt a https://www.google.com/adsense/support/as/bin/answer.py?answer=164489 címen talál, és ezen az oldalon kaphat tájékoztatást a legújabb frissítésekről is.

Ha segítségre van szüksége az új kezelőfelülettel kapcsolatban, keresse fel a https://www.google.com/adsense/support/as/bin/topic.py?hl=hu&topic=25399 webhelyet.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s