Szerzői jog


Mi az a szerzői jog?
https://www.youtube.com/watch?v=ybmRMEJG6LY&list=PLpjK416fmKwRnRbv72ksHRYEknNSaAFkd&index=2
Amikor valaki eredeti alkotást készít (beleértve a YouTube-videókat is), akkor automatikusan a tulajdonába kerül a mű szerzői joga (ezt törvény írja elő, nem a YouTube találta ki). A szerzői jog az alkotó rendelkezésére bocsátja az eredeti alkotás felhasználásának módjára vonatkozó törvényes jogokat. Ez hozzájárul ahhoz is, hogy a YouTube pozitív élményt nyújtson minden alkotónak és feltöltőnek!
A szerzői jog kifejezés elsőre kicsit ijesztőnek tűnhet, ezért készítettük ezt a lejátszási listát, amely segít megérteni, hogyan működik a szerzői jog és a Content ID a YouTube-on.
LEJÁTSZÁSI LISTA MEGNÉZÉSE
✅ Megtudhatod, mi az a YouTube Content ID-követelés, hogyan kezelhető és szüntethető meg, illetve a vitatási folyamatra vonatkozó részletes útmutatót is találsz.
✅ Megnézheted, melyik videód (feltéve, hogy van ilyen) kapott szerzői jogi figyelmeztetést, és hogyan szűrheted a videókat a figyelmeztetések kezelése érdekében.
✅ Megértheted, milyen típusú tartalmat lehet, illetve nem lehet közzétenni a YouTube-on, alkotótársaidtól pedig választ kaphatsz a gyakori kérdésekre.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s