Youtube Prémium lemondása


Premium-tagság lemondása

A YouTube Premium- és a YouTube Music Premium-előfizetők a fizetős tagság ideje alatt bármikor lemondhatják, illetve szüneteltethetik vagy újraindíthatják a szolgáltatás használatát. Éves előfizetési csomagra vagy családi csomagra is válthasz.

Fizetős tagságod megtekintéséhez és kezeléséhez koppints az alábbi gombra. Ezután az ebben a cikkben ismertetett lépéseket végrehajtva mondhatod le YouTube Premium- vagy YouTube Music Premium-tagságodat.

LEMONDÁS MOST

Tudtad? A YouTube Premiummal korlátlan hozzáférésed van a YouTube Music alkalmazáshoz. A YouTube Music több mint 100 millió zeneszámhoz és videóhoz nyújt hozzáférést a kedvenc előadóidtól. Zenéidet letöltheted offline vagy a háttérben való zenehallgatáshoz. 

További információ a Premium-előnyökről.

""

Ha iPhone-ról vagy iPadről vásároltál, vagy az Apple szolgáltatáson keresztül regisztráltál fizetős YouTube-tagságra, akkor visszatérítés kéréséhez fordulj az Apple ügyfélszolgálatához. Ekkor az Apple visszatérítési irányelvei érvényesek.

A próbaidőszak alatt lemondhatod tagságodat. Ha a lemondás mellett döntesz, akkor a próbaidőszak végét követően a tagságodból nem lesz fizetett hozzáférés. A próbaidőszak végéig továbbra is használhatod a szolgáltatást.

Számítógép AndroidiPhone és iPad

Fizetős tagság lemondása

  1. Nyisd meg a youtube.com/paid_memberships oldalt.
  2. Kattints a Tagság kezelése lehetőségre.​
  3. Kattints az Inaktiválás gombra.
  4. A lemondáshoz kattints a Tovább lehetőségre.
  5. Válaszd ki a lemondás indokát, majd kattints a tovább gombra.
  6. Kattints az Igen, lemondom lehetőségre.

LEMONDÁS MOST

A lemondással kapcsolatos problémád adódott?

Tekintsd át, hogy az alábbiak valamelyike vonatkozik-e rád:

  1. A szolgáltatást az Apple számlázza ki számodra. Ha a YouTube iOS-alkalmazásból csatlakoztál, akkor az Apple-fiókodon keresztül mondhatod le a fizetős tagságot.
  2. A szolgáltatást a Google Play számlázza ki számodra. Ha Google Play-előfizetés keretében áll rendelkezésedre a fizetős YouTube-szolgáltatás, akkor a Google Play fiókbeállításaiban mondhatod le.
  3. Már lemondtad a tagságodat. Ezt úgy ellenőrizheted, hogy megnézed a youtube.com/paid_memberships oldal fizetős tagságra vonatkozó részét.

Megjegyzések:

Amikor fizetős YouTube-taggá válsz, a tagság lemondásáig az új számlázási ciklusok kezdetekor automatikusan a számládra terheljük a tagság díját.
 

Ha visszavonod a tagságodat, akkor nem terheljük újra a díját, amíg újra elő nem fizetsz. A fizetős YouTube-tagság előnyeit továbbra is élvezheted a számlázási időszak végéig.

A Google Play Áruházban végrehajtott vásárlásokkal kapcsolatos visszatérítések

Ha Pixel Pass-előfizetésen keresztül használod a YouTube Premium szolgáltatást, itt találsz további információt a fiókod kezeléséről.

2022-től kezdődően az Android-eszközről regisztráló új YouTube Premium- és Music Premium-előfizetők számára a Google Play szolgáltatáson keresztül küldünk számlát. Ez a változás a meglévő előfizetőket nem érinti. A pay.google.com webhelyen nézheted meg a legutóbbi terheléseket és a számlázás módját. Ha egy Google Play-vásárlás összegének visszatérítését szeretnéd kérni, hajtsd végre az itt leírt lépéseket.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s