Hirdetés másképp! Billingo Ads


Miért jó a Billingó Ads? Hát csakis kapcsolódó termék eldásra jó!

Ők sem magyarázzák el rendesen ami tők gáz!

Látszik , hogy nincs komoly marketinges a cégnél!

De ha jól értem a számlatömb letőltő oldalon tudsz hirdetni valamit amit árulsz! Ez évente 23.880 FT ami tényleg nem sok és ha mondjuk egy vásárlásod is lesz belőle ami meg tud térülni akkor talán megéri! Ez a hirdetési forma csak azoknak ajánlom akik több mint 20.000 Ft hasznot tudnak elkönyvelni egy terméken!

A Billingo Ads-szel létrehozott üzenetek nemcsak a számlaletöltő oldalakon jelennek meg, hanem minden, Billingóval készített saját bizonylatod letöltőoldalán is. Legyen az előlegszámla, díjbekérő, nyugta, árajánlat, megrendelőlap, szállítólevél, teljesítési igazolás stb. 

Fontos! A Billingo Ads hirdetések nem a számlán, hanem a számlaletöltő oldalon jelennek meg.

Billingo Ads KAMPÁNY RÉSZLETEI  

Név – Itt nevezheted el kampányodat, amely csak számodra lesz látható, ez alapján tudsz majd keresni. Az elnevezés maximum 20 karakter lehet.

Megjelenítés – A kampányod ezeknél a bizonylattömböknél fog megjelenni. Bepipálhatod, hogy Minden bizonylatömbnél futtatod a kampányt, de ha különböző tevékenységeid esetén más és más számlatömböt használsz (pl. webshop és marketing tevékenység), akkor meghatározhatod, hogy melyik tömb számlaletöltő oldalán jelenjen meg az adott promóció.

Kampányidőszak – A naptár ikonok segítségével kiválaszthatod, hogy kampányod mettől, meddig fusson. Amennyiben a  Folyamatos opciót jelölöd meg, kampányod nem meghatározott időszakban, hanem folyamatosan fog futni.

FONTOS: Ha fut egy folyamatos kampányod és egy új hirdetést szeretnél létrehozni, amely érinti ugyanezt az időszakot, nem fogod tudni közzétenni a kampányt, mert egyszerre csak egy kampány lehet éles.

Amennyiben folyamatos kampányt készítesz, de erre az időszakra már állítottál be korábban – akár két napra – egy hirdetést, akkor folyamatos kampányod szüneteltetésre kerül. Ezt később manuálisan tudod újraindítani.

Kampány megjelenítése tömeges és automatizált műveletekkel kiállított bizonylatok esetén – Ezt akkor kapcsold be, amennyiben kampányaidat Tömeges bizonylat generálás és  API kapcsolaton keresztüli bizonylat generálás során is szeretnéd futtatni.


KAMPÁNY TARTALMA

Bizonylat letöltő oldal – A kampány a bizonylat letöltő oldalon fog futni. Amennyiben a Nagy kép opciót választod, kampányod az alábbi elrendezésben fog megjelenni:

Az Originalra kattintva megjelenik a Hirdetés kinézete mező – Itt kiválaszthatod, hogy milyen elrendezésben jelenjen meg hirdetésedben a cím, a szöveg, a kép és a gomb.

Link – A Linkhez azt a linket kell beírnod, ahová szeretnéd, hogy a hirdetés gombja (pl. Érdekel az akció, Megnézem, Tovább stb. ) továbbvigye a felhasználót. Pl. átirányíthatod vevőidet egy webshopra vagy konkrét termékre stb.

Gomb szövege – Itt azt a szöveget kell megadnod max. 20 karakterben, amit szeretnél, hogy a gombon megjelenjen (pl. Tovább az ajánlatra, Megnézem stb.) 

Gomb színe – Megadhatod a Gomb színét is: narancssárga, türkiz, zöld, kék és fehér színek közül választhatsz aszerint, hogy melyik illik legjobban az arculatodhoz.

Betű stílusa – Hirdetésedben különböző betűtípusokat használhatsz: 

  • letisztult
  • klasszikus
  • modern
  • robosztus
  • kézzel írt

Hirdetés címe – Max. 40 karakterben megadhatod hirdetésed címét (pl.: Hétvégi X akció).

Hirdetés leírása – Ide írhatod be azt a szöveget max. 80 karakterben, amely a promóció leírásában szerepel.

Hirdetés részletei – Az itt – opcionálisan – megadott részletes leírást közvetlenül jelenítjük meg a felületen vagy Nagy kép esetén a részletek gombra kattintva láthatsz.

BORÍTÓKÉP A BIZONYLATTÖMBHÖZ

Ez a borítókép jelenik meg a bizonylat dokumentum letöltő oldalon. Választhatsz a galériánkból, de feltölthetsz a saját arculatodat tükröző borítót is.

Jelenlegi borítóképed – Itt láthatod a kampányban automatikusan szereplő, cégadatok felett látható borítóképet, amennyiben Nagy kép elrendezést választottál. Original esetén ez lesz a teljes oldal borítóképe. Ha szeretnéd módosítani az aktuális borítót, kattints a Borító módosítása gombra, majd válaszd ki a kampányodhoz leginkább illő képet.

Saját borítókép feltöltése esetén a kép mérete: 1500 x 600 px. Mindig figyelj arra, hogy a képen zölddel látható rész fog minden eszközön szépen megjelenni, itt tüntesd fel a szövegedet és a grafikai elemeket.

KAMPÁNYKÉP

Itt tudod megtekinteni, valamint feltölteni a hirdetésben szereplő képet. 

FONTOS: A feltöltött kép formátuma .png, .jpg, .tif és .gif lehet. További kritérium, hogy a kép méretének minimum 1000 x 1000 pixelnek, max. 15 MB-nak kell lennie. Egyes hirdetés típusoknál a hirdetés színét automatán állapítjuk meg a feltöltött kép alapján.

Az alábbi kép mérete 1000 px x 1000 px, a zölddel jelölt sávban érdemes elhelyezni olyan tartalmakat, amelyeknél szeretnéd, hogy minden eszközön a látható fókuszban maradjanak. A különböző képernyő méretek és felbontások miatt egységes képméret meghatározása nem lehetséges.

Új képet a Kép feltöltése gombra kattintva adhatsz hozzá kampányodhoz.

Ezután vagy kattints a Közzététel gombra. Ekkor a megadott adatok alapján Billingód elkészíti kamányodat. A Közzététel mellett választhatod az Előnézet és a Mentés piszkozatként funkciót is, ha még nem véglegesítenéd a hirdetést.

Előnézet esetén Billingód új ablakban nyitja meg elkészített kampányodat. 

Jó, ha tudod: Egy számlatömbre vonatkozóan egy kampány futhat egy időben. Ahhoz, hogy többféle ajánlatot is megjeleníts, több kampányt kell létrehoznod. A kampányaidat tudod másolni is.

A Billingo Ads egy egyedülálló marketingeszköz a piacon. Az online számlázód hirdetéskezelője, amivel hatékony hirdetési felületté alakíthatod a Billingón keresztül küldött számláid és bizonylataid letöltő oldalát.

A Billingo Ads hirdetést bármilyen bizonylatod mellett megjeleníthetsz. A Billingo Ads-et marketing tapasztalat nélkül is szinte bármilyen online marketing célodhoz kreatívan használhatod, legyen szó bevételnövelésről vagy márkaépítésről, akciókról, törzsvásárlószerzésről.

A Billingo Ads szolgáltatást bármely online számla előfizetéseddel használhatod, csak válaszd a havonta kiállított bizonylataidnak megfelelő Billingo Ads csomagot.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s