Híres művész alkotását ajándékozzák Szikora Róbertnek


Pop Art in Budapest

Photo: Koncz Márton – We Love Budapest

A fél éve nyílt amerikai pop-art galéria, a Kolibri Art Studio Europe világhírű Los Angeles-i Retro-art sztárművésze, SHAG (Josh Agle) azzal tisztelte meg Bernard Barna Fekete galéria tulajdonost, hogy “Ez az én bulim,… és ha nekem úgy tetszik, leszerződtetem a Beatles-t zenélni” 8 színű szerigráfiáját ajándékozta a kiállítóteremnek. A (*E.A. 24/25) számozott, dedikáltalkotást szeptember 22-én este, 18.30-kor kezdődő ünnepélyes esemény keretein belül adja át a galéria vezetője és alapítója Szikora Róbert előadóművésznek. Ezt a művet saját archívumából bocsátotta rendelkezésre annak kapcsán, hogy a YouTube-on megnézte Robi új dalát, amit már több millióan megtekintettek. Értékelve, hogy Robi kedveli azt a retro stílust, ami a pop-art galériában elérhető, neki dedikálta ezt a művet.

Szikora Róbert és Bernard a Kolibri Art Studio Galéria tulajdonosa

Az esemény része Méry Péter két könyvének bemutatója: Cintányéros Cudar Világ – A mulatós műfaj és ami mögötte van továbbá az izgalmas történetekkel teletűzdelt Rocky Doki című szerzemény.

Méry Péter

Időpont: 2022. szeptember 22. 18.30 / Zártkörü rendezvény

Pár hónapja a galéria kérésére SHAG lenyűgözve nézte meg Robi YouTube-on található produkcióját. A 200 darabos 2012-es amerikai zárt sorozat teljesen elkelt az USA-ban, az értéke ötszörösére nőtt a gyűjtők számára 10 év alatt! Úgy érzi a galéria tulajdonosa, hogy  SHAG alkotói és Robi előadói sikerkombinációja kiválóan párosult!

A rendezvényre regisztráció szükséges a sarreti.media@gmail.com e-mail címen!

További információ: Sárréti Anita +36 70/636-6184

https://www.shag.com/

A kortárs amerikai pop-art tűzijátéka egyszerre robban fel, a Shags és a Fazzinók olyan vásárlók számára ismerősek, mint Paul McCartney és Morgan Freeman.

A Mesés Négyek (Fabulous Four) eredeti rajzfilmjének akrilját festette meg SHAG ebben a művében, melyben a zenekart a ’60-as évek elejei megjelenésükben ábrázolja egy rakás korabeli hippi táncolásának közepette. A szerigráfia a „Most mindannyian együtt” (All Together Now) Beatles tribute show-hoz készült, melyre 2012 nyarán került sor Los Angelesben.

Már egy éve Szikora Robi művészeti gyűjteményébe került az „Élet a Hollywood-i Sunset Boulevard Rock-Klubjaiban” című ikonikus, az USA-ban szintén elkelt alkotás a pop-art galériából. Mind-mind értékálló, archív múzeumtábla-papírra alkotott művek.

SHAG valójában az ecset, aki az ismert Martini koktélfogyasztó, könnyed tartású amerikai hölgyeket és urakat finom humorral eleveníti meg. Az elmúlt 25 évben, a dél-kaliforniai művésztársadalom központi szereplőjévé vált. Mivel illusztrátorként dolgozott karrierje elején, ez lehetőséget teremtett számára, hogy együttműködjön olyan óriási világcégekkel mint a Walt Disney, Lucasfilm, Warner Bros és a CBS stúdiók, Playboy, Coca-Cola, csak egy párat említve. Továbbá illusztrációkat készített a TIMES, FORBES és a Hollywood- Weekly magazinok részére.

Alkotásait gyűjti Ben Stiller, Tom Hanks, Madonna, Tom Cruise, Whoopi Goldberg, Magic Johnson, Morgan Freeman, Nancy Sinatra, Ringo Star és sok más világhírű személyiség. 

Alkotásai széles választékban elérhetőek a budapesti galériában, az igényes gyűjtők és műkedvelők táborának minőségi és egyedi keretekben tartalmazva a Hitelesítési Bizonylatot. Az exkluzív, magyar galéria a második SHAG-gyűjtemény Európában!

A galéria alapítója feleségével, Anikóval együtt ezennel köszöni Zsuzsának (Robi Felesége) és Robinak a szeretetteljes támogatásukat!

*E.A. = EpreuveD’Artist – Artist’s Proof

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s