Videó optimalizálás profiknak


Az MX Player háromszorosára növeli az organikus forgalmat azáltal, hogy maximalizálja a videók felfedezhetőségét a Google-on
Az MX Playerről
Az MX Player az egyik legnagyobb videó streaming platform Indiában, több mint 200 000 órás katalógussal, 12 nyelven, és havi 200 millió felhasználóval. A cég küldetése, hogy vezető tartalmat és trendeket hozzon létre, hogy bárhonnan és bármikor szórakoztassa a felhasználókat.

videó optimalizálás

Könnyű videó optimalizálás
Az MX Player strukturált adatok hozzáadásával és video-webhelytérképek gyakori elküldésével maximalizálta a tartalom felfedezhetőségét a Google-on. „Mivel webhelyünkön rengeteg videó található, kulcsfontosságú, hogy tartalmainkkal elérjük a szélesebb internetes felhasználói közösséget” – mondja Rudra Kasturi, a Times Internet üzletágának alelnöke. “A bevált gyakorlatokat a Google irányelveinek megfelelően alkalmaztuk, és a megvalósítás nagyon egyszerű volt, lehetővé téve számunkra, hogy az organikus videófunkciók között rangsoroljunk.”
Az MX Player minimális internetes videojelenlététől a Keresés és Discover teljes optimalizálásáig több mint háromszoros növekedést ért el a Google-ból érkező forgalomban, és 100%-kal nőtt a platformon az organikus keresési forgalomból származó felhasználói munkamenetenkénti videóoldal-megtekintések száma. 6 hónap.

“A videóindexelés optimalizálása lényegesen jobb expozíciót és a felhasználók felfedezhetőségét eredményezte a Keresés kezdőlapjáról, a Videó lapról és más videók első pozícióiról a Google felületein” – tette hozzá Sidd Mantri, az MX Player termékért felelős alelnöke. “Alig várjuk, hogy naprakészek maradhassunk, és tesztelhessünk új videofunkciókat a Google-on.”

videó optimalizálás

3x

A Google forgalmának növekedése

100%

A videooldal-megtekintések számának növekedése felhasználói munkamenetenként a platformon
Forrás: Google

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s