Mire jó a Blockchain? 


Blockchain
Blockchain

A blokkláncnak a bitcoinon és a kriptovalután túl is vannak potenciális alkalmazásai.
Üzleti szempontból hasznos, ha a blokklánc technológiát egy következő generációs üzleti folyamatjavító szoftvernek tekintjük. Az együttműködési technológia, mint például a blokklánc, azt ígéri, hogy javítani lehet a vállalatok közötti üzleti folyamatokon, radikálisan csökkentve a „bizalom költségét”. Emiatt lényegesen magasabb megtérülést kínálhat minden egyes elköltött befektetési dollár után, mint a legtöbb hagyományos belső befektetés.

A pénzintézetek azt vizsgálják, hogyan használhatnák a blokklánc technológiát az elszámolástól és elszámolástól a biztosításig mindent felforgatására. Ezek a cikkek segítenek megérteni ezeket a változásokat – és azt, hogy mit kell tenni velük.

A kriptovaluták áttekintéséhez kezdje azzal, hogy a pénz nem tárgy. Feltárjuk a bitcoin korai napjait, és felmérési adatokat szolgáltatunk a fogyasztók ismertségéről, használatáról és sok másról. Azt is megvizsgáljuk, hogy a piac érése hogyan érinti a piaci szereplőket, például befektetőket, technológiai szolgáltatókat és pénzügyi intézményeket.

A kriptovaluták mélyebb megismeréséhez javasoljuk, hogy olvassa el a következőket:

● Crypto Center: a PwC nyílt tudásforrása minden kriptográfiai vonatkozásban.

● A Carving up crypto áttekintést nyújt arról, hogy a szabályozók hogyan gondolkodnak a kriptovalutákról a pénzügyi szolgáltatásokban, mind az Egyesült Államokban, mind külföldön.

● Kriptovaluta? Digitális eszköz? Mi a könyvelés? Ebben a podcastban megvitatjuk, mit jelentenek ezek a kifejezések, és hogyan befolyásolják pénzügyi kimutatásait.

● Az igazgatótanács tagjai számára a Tíz kérdés, amelyet minden testületnek fel kell tennie a kriptovalutákkal kapcsolatban, olyan kérdéseket javasol, amelyeket figyelembe kell venni a kriptovaluták stratégiai lehetőségeiről szóló beszélgetés során.

A pénzügyi szolgáltatások blokkláncának áttekintése. Megvizsgálunk néhány módot, ahogyan az FS-cégek használják a blokkláncot, és azt, hogy miként várjuk a blokklánc technológia fejlődését a jövőben. A blokklánc nem gyógyír mindenre, de egyértelműen sok olyan probléma van, amelyekre ez a technológia az ideális megoldás.

A blokklánccal kapcsolatos konkrét témák mélyebb megismeréséhez javasoljuk:

● A blokklánc stratégiai útmutatója megvizsgálja ennek a fontos újításnak a lehetséges előnyeit, és egyúttal javaslatot is tesz a pénzügyi intézmények számára. Fedezze fel, hogyan próbálhatják mások megzavarni az Ön vállalkozását a blokklánc technológiával, és hogyan használhatná fel a cége az előrelépésre.

● Építőelemek: Hogyan kelthetnek bizalmat a pénzügyi szolgáltatások a blokkláncban, megvitat néhány olyan problémát, amelyet a belső ellenőrzés és más felek a blokklánc-megoldással kapcsolatban okozhatnak, és hogyan kezdheti el ezeket a problémákat.

A blokklánc-bejelentések továbbra is előfordulnak, bár ritkábban, és kisebb felhajtással történnek, mint néhány évvel ezelőtt. Ennek ellenére a blokklánc-technológia potenciálisan radikálisan eltérő versenyképes jövőt eredményezhet a pénzügyi szolgáltatási ágazat számára.
Forrás szöveg:https://www.pwc.com/us/en/industries/financial-services/fintech/bitcoin-blockchain-cryptocurrency.html

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s