RYAN GOSLING A TAG HEUER LEGÚJABB KAMPÁNYÁBAN


A Kaliforniai álom, a Kék Valentin vagy éppen a Drive – Gázt! hollywoodi sztárja egészen eltérő karaktereket képes hitelesen megformálni a filmvásznon. Életében először kötött nagyköveti szerződést valamely márkával, és választása nem véletlenül esett éppen egy óramanufaktúrára.

A 60-as évek végétől a TAG Heuer férfi kollekciójának meghatározó arca Steve McQueen, aki világhírű filmszínészként és autóversenyzőként is jól tudott azonosulni a sportos-maszkulin brand értékeivel. „Ryan Gosling egy másfajta férfieszményt testesít meg, amely érzékeny és visszafogott, magabiztossága pedig éppen olyan magától értetődő és könnyed, mint amilyennel a TAG Heuer mozog az óragyártás világában” – nevezte meg az együttműködés közös értékeit a svájci óragyártó elnök-vezérigazgatója, Frédéric Arnault.

Steve McQueen kifejezetten a TAG Heuert akarta a Le Mans forgatásához. Ebben a megkerülhetetlen, kultikus filmben ő is és a csuklóján viselt kék számlapos Monaco is felejthetetlenné váltak. A Gosling által megformált karakterek megjelenésének már a kezdetektől része az óra is. Bár – miként ő maga meséli egy interjúban – eleinte csupán az esztétikai megjelenés számított. Ez akkor változott meg jelentősen, amikor a kanadai színész Neil Armstrong szerepére készült Az első ember című filmben. Lehetősége nyílt látogatást tenni a NASA központjában, és elámult John Glenn amerikai űrhajós által viselt Heuer 2915A mechanikus stopperóra teljesítményén, amely az első svájci óra volt az űrben 1962-ben.

TAG Heuer Carrera

The Gray Man a Netflixen

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s