Everness Fesztivál ahol mindenki nyugodtan szórakozik


Everness Fesztivál 2022

2022. június 21-27.

Helyszín: Siófok-Sóstó Siócamping

https://www.everness.hu/fesztival

2022-ben nagyon izgalmas előadókkal, zenészekkel készülnek az Everness Fesztiválra. Velük lesz többek között Nessi Gomes, Nethanel Goldberg, Denise Linn, Jaime Caso, Deborah Sundahl, Maria Keck, Garra Blue Dragonfly, Pangani, Wiruungga Dunggiirr.

2022. június 21-27-ig elhozzák nektek a hazai és nemzetközi élvonalból a tudatosság útján járó, spirituális előadókat, zenészeket és művészeket, célunk, hogy minden irányzat képviseltesse magát, a lehető legmagasabb színvonalon. Szeretnék, ha ízelítőt, kóstolót kapnál a különböző technikákból, módszerekből és mély, szívnyitó zenei élményekkel gazdagodnál.

Megtartják a falvak szisztémáját és mindegyik kap egy-egy házigazdát, polgármestert, aki a következő hónapokban népszerűsíteni fogja a saját koncepcióját. Ezzel együtt minden, amit eddig megszerettetek és megszoktatok marad, tehát lesznek jóga és mozgásfoglalkozások, workshopok, vega és vegán konyha, árusok.

A jegyek értékesítése december 1-én indul majd. Ha már tudod, hogy mindenképp szeretnél velünk tartani, érdemes majd minél előbb megvásárolni a belépődet, mert a jóval kedvezményesebb árú Super Early Bird és Early Bird jegyeink csak korlátozott számban és ideig lesznek elérhetők.
Visszaszámlálás indul, találkozzunk 2022-ben is az Everness Fesztiválon!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s