Adsense kifizetés feltételei


Mikor érkezik meg az első kifizetés?

Az alábbi lépéseket elvégezve készítheti fel a fiókot az első AdSense-kifizetés fogadására.

1. Adja meg adóinformációit (nem mindenhol szükséges)

A tartózkodási helyétől függően előfordulhat, hogy meg kell adnia bizonyos, adózással kapcsolatos információkat. További információt Az adózási információk megadásának módja a Google számára című cikkben olvashat.

2. Erősítse meg személyes adatait

Mivel az alábbiakban ismertetett PIN-kódokat a fiókban megadott levelezési címre küldjük, mindenképpen győződjön meg róla, hogy helyesen adta meg a fizetési címet és a kedvezményezett nevét. Ha helyesbítenie kell az adatokat, ezeket az utasításokat követve módosíthatja a kedvezményezett nevét, illetve a fizetési címet.

Igazolja személyazonosságát (nem mindenhol szükséges)

Tartózkodási helye függvényében előfordulhat, hogy ellenőriznünk kell a személyazonosságát olyan adatok segítségével, mint a név, a cím, illetve a születési idő. Ha erre szükség van, akkor általában addig nem fogjuk felkérni a címe igazolására addig, amíg sikeresen el nem végezte személyazonossága igazolását.

Igazolja a címét

Ha a bevétel eléri a címellenőrzési küszöböt, levélben küldünk egy PIN-kódot a kedvezményezett AdSense-fiókban megadott címére. A kifizetés előtt ezt a PIN-kódot meg kell adni az AdSense-fiókban. A PIN-kódot postai küldeményként juttatjuk el Önnek, és akár 2–3 hétbe is beletelhet, amíg megérkezik. A PIN-kódokról A cím ellenőrzése (PIN-kóddal) – áttekintés című súgócikkben olvasható további információ.

3. Válassza ki a kívánt fizetési módot

Ha a bevétel eléri a fizetésimód-választási küszöbértéket, kiválaszthatja az Ön számára leginkább megfelelő fizetési módot. A fizetési címtől függően többféle fizetési mód is rendelkezésre állhat, például az elektronikus banki átutalás (EFT), az egységes eurófizetési térségben (SEPA) történő elektronikus banki átutalás, az elektronikus átutalás stb. További információ a fizetési mód beállításáról.

4. Érje el a fizetési küszöböt

Ha az aktuális egyenleg a hónap végén eléri a fizetési küszöböt, akkor megkezdődik a 21 napos fizetésfeldolgozási időszak. Miután a feldolgozási időszak véget ért, teljesítjük a kifizetést. További információ a kifizetések időbeli ütemezéséről.Példa

Tegyük fel például, hogy a fiók kifizetési küszöbértéke 20 000 Ft. Ha az aktuális egyenleg január végén eléri a 20 000 Ft-ot, és Ön hiánytalanul végrehajtotta a fent ismertetett lépéseket, február végén teljesítjük a kifizetést.

Ha az aktuális egyenleg nem éri el a fizetési küszöböt, az összesített bevételeket átvisszük a következő hónapra, és addig halmozódnak, amíg el nem érik a fizetési küszöböt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s