Guess limitált órakollekciója


#WornWithPride

A GUESS óramárka a Trevor Project-tel közösen megalkotta eddigi legszínesebb órakollekcióját a Pride-hónap tiszteletére. A Trevor Project a világ legnagyobb öngyilkosság-megelőző és krízishelyzet-kezelő szervezete az LMBTQ fiatalok számára.

2021 május 1. – Norwalk, Connecticut

A GUESS óramárka örömmel jelenti be együttműködését a Trevor Project-tel. A szervezet erőteljes és céltudatos kezdeményezéseinek támogatása céljából a GUESS egy különleges, szivárvány-zászló ihletésű kollekciót alkotott, mely 5 kölönböző órából áll.  A #WornWithPride termékcsalád az LMBTQ közösség körüli társadalmi és önelfogadási lehetőségeket ünnepli és erősíti. A világhírű óramárka idén 25 000 dollárt adományoz a Trevor Project számára, hogy még inkább segítse céltörekvéseiket.A #WornWithPride  kollekció vezető órája a méltán népszerű ATHENA típus újragondolása: unisex design és méret, irrizáló kék tokbevonat (mely még inkább kiemeli a szivárvány színeit) és puha, fehér, barázdált szilikon szíj.

A termékcsalád további tagjai úgyszint a szivárvány minden színében pompáznak- csillámos vagy épp nyomott mintás számlappal, fém esetleg bőrszíjjal. Az alkotók ígyekeztek olyan kollekciót krealni, melyben mindenki megtalálja a számára kedvező darabot. Büszkeség és erőteljes üzenet, ez a
Forrás: http://www.chrono.hu/chronostyle/
#WornwithPride

TREVOR PROJECT

A Trevor Project egy amerikai nonprofit szervezet, amelyet 1998-ban alapítottak, és amelynek célja a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, furcsa és faggató fiatalok öngyilkosság-megelőzési erőfeszítései voltak.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s