SEO követelmények szakemberektől


Főbb követelmények

1. Kulcsszókutatás

A SEO-jelölt legfontosabb készsége 2021-ben a kulcsszókutatás ismerete. Az állásajánlatok mintegy 40% -a említi ezeket a készségeket, mint nagyon fontos követelményt.

2. Google Search console + analytics

A SEO eszközöket (a Google Analytics és a Google Search Console) a SEO állásajánlatok 37% -ában említették. És erős az az érzésünk, hogy a fennmaradó SEO üres helyeken állítólag alapértelmezés szerint jelen van.

3.Technikai SEO

Ezután a jelölteknek ismerniük kell a technikai SEO-t, és készen kell állniuk helyszíni ellenőrzések elvégzésére és a megjelenő kérdések megoldására.

4.Linképítés

A linképítés szintén az első 10 szükséges készség közé tartozik. Mivel a linkek jelzik a keresők számára, hogy webhelye megbízható, rendkívül fontos a „minőségi” linkek megszerzése.

5. A HTML és a CSS a SEO üres álláshelyek 26% -ában szerepel. Nagyra értékeljük, ha a jelentkező ismeri az oldal SEO-ját (23%). 2019-ben az állásajánlatok mindössze 8% -a említette ezt a készséget követelményként.

6.Mobil SEO

A mobil SEO logikusan egyre nagyobb figyelmet kap a mobil eszközök életbe való gyors behatolásával. A világ változik, és a mobil keresés dominál az asztali számítógépek felett, így nem meglepő, hogy az üres álláshelyek 11% -ához meg kell érteni a mobil SEO alapjait.

A munkaadók nagyobb figyelmet fordítanak olyan speciális eszközökre, amelyek megkönnyítik a SEO stratégiák kidolgozását. Ahrefs, Moz és Semrush a legnépszerűbbek. A legtöbb Google-lekérdezés a SEO meghatározásáról, a SEO elvégzésének folyamatáról és az egyes SEO-készségekről szól, bár 2020-hoz képest az oktatási lekérdezések átlagos mennyisége nőtt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s