HEY GOOGLE FIAT500


Fiat 500 Hey Google Cars indítása
Kérdezze meg a Google Segédet, hogy mennyi üzemanyag maradt az autójában, vagy emlékeztesse Önt arra, hogy hol parkol.

(Fotó: Fiat)

Végül meg kellett történnie: a Fiat piacra dobott egy autót, amire azt mondhatja, hogy “Hey Google”, és ez még az autó nevének is része.

A Google blogon írva Vincenzo Riili, a Google Olaszország ország-marketing igazgatója elmagyarázta, hogy a Fiat hogyan kereste meg a Google-t azzal a céllal, hogy együttműködjön a Google Assistant és a Fiat 500 különkiadás integrálásában. A végeredmény a Fiat 500 Hey Google kínálata, amely 500 500X és 500XL modellek.

Az integrációt egy új My Fiat Action tette lehetővé, amely integrálódik a Fiat Mopar Connect szolgáltatásába és a Google Assistant-ba, hatékonyan lehetővé téve a tulajdonosok számára, hogy az autójukkal beszéljenek. Vezetéskor azt jelenti, hogy hanggal aktivált irányok, időjárási frissítések vagy általános információk továbbíthatók Az autójától távol azonban továbbra is hozzáférhet olyan fontos információkhoz, mint például, hogy mennyi gáz maradt a tartályban, vagy ahol az 500-asa van parkolva. Az új funkciók eléréséhez a felhasználóknak egyszerűen azt kell mondaniuk, hogy “Hey Google, kérdezze meg a My Fiat.” . “

Amikor vásárol egy Fiat 500 Hey Google modellt, a Fiat egy Welcome Kit részeként tartalmaz egy Google Nest Hubot, amellyel hangparancsokkal lehet autójához hozzáférni, akárcsak egy okostelefonhoz. Nem biztos, hogy bezárta autóját, mielőtt elindult volna? Csak kérje meg a Google Segédet, hogy ellenőrizze és zárja be az ajtókat, ha még nincsenek.

Nem lesz nehéz felfedezni ezen új 500-asok egyikét, mivel ők elsőként viselik a Google márkanevet. A két kerékívből a Hey Google Badge látható, a középső oszlopok pedig “a Google színeiből ihletett elemekkel vannak díszítve”. Ugyanazok a színek és minták vannak jelen a belső üléseken, és a 7 hüvelykes érintőképernyős kijelző felvillantja a Hey Google logót az üdvözlő képernyőn. Ha szeretne ilyet, az árak 12 500 eurónál kezdődnek (nagyjából 15 000 dollár), a három modellnél Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Németországban, Ausztriában, Svájcban, Belgiumban, Hollandiában, Lengyelországban és az Egyesült Királyságban teszik elérhetővé.

ÉN AZT MONDOM AZONNAL KELL https://www.fiat.com/fiat-500/500c-hey-google/exteriors

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s