A legjobb mobil alkalmazások zenészeknek 2021


Nem kérdés hogy a digitális technológia egyre inkább mindenhol teret hódít. A mobiltelefonok és az egyéb hordozható eszközök szinte minden téren hasznosíthatók, nem kivétel ez alól a zene sem. Az előadóművészek sem maradnak egyedül. Számukra olyan alkalmazások készülnek, melyek megkönnyítik a színpadi életet, a zeneszöveg írást és a próbákat. Ezek közül válogattunk össze néhányat, melyek sokat segíthetnek az úton és a stúdióban egyaránt.

Musyc

A Musyc egy szórakoztató alkalmazás, ami az érintést zenévé változtatja és ehhez nincs szükség billentyűzetre vagy kottára. Ehelyett egyszerűen formákat rajzolunk, meghallgatjuk a kompozíciót és gyönyörködünk a hanghullámok táncában a kijelzőn. 88 különböző hangszer választható, amelyeket 22 csoportra osztottak. Hasznos jellemző a két effektus csatorna, a fizikai rögzítő és ezen kívül még sok más egyéb funkció. A hangrögzítés valós időben történhet, az eredményeket pedig különböző módokon exportálhatjuk ki. 

Musyc letöltése iOS rendszerre

Spire: Music Recorder & Studio

Ez a zenefelvevő és hangstúdió az iZotope Spire Studio eszközzel együtt használva nagyszerű szoftver több hangsáv rögzítésére közvetlenül a telefonra, az iOS verzió pedig egyáltalán nem igényli semmilyen további eszköz csatlakoztatását a működéshez. Teljesen ingyenes! Próbáld ki, az intuitív, felhasználóbarát felület le fog nyűgözni.

Spire letöltése iOS rendszerre

Spire letöltése Android rendszerre

Songwriter’s Pad

Több mint hasznos segítő a dalszöveg írásban ez az alkalmazás. Nem meglepő hogy a Dante adat továbbító specialista terméke. A dalszövegek, jegyzetek és akkordok szerkeszthetők – mindez rendkívül könnyedén. Készíthetünk vele zene blokkokat is, például így az alap versszak, a kórus vagy az átkötés újra és újra betölthető. Számos egyéb megoldást integráltak a programba, például lemezjátszóról való rögzítést, így az ötletek gyorsan és kényelmesen megvalósíthatók.

Szinte Romulus Loránd – Digital marketing strategist és SEO szakértő. Szakterületei a keresőoptimalizálás, Marketing stratégiák kidolgozása, PPC kampány tervezés és a E-mail Marketing. Ügyfelei között van több Nemzetközi márka és sok-sok magyar is, nagy hazai webshopok specialistája. Rendezvényszervezői múltja miatt sok Prémium rendezvényben is részt vesz. Teljes Online és Offline marketing kampányok specialistája.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s