Frederique Constant Vitality okosóra – férfiaknak


A Frederique Constant negyedik generációs okosórája a svájci órakészítés hagyományait turbózza fel a legmodernebb technológiákkal. Az eredmény egy elegáns időmérő, rejtett okosóra – és connected funkciókkal.

OKOSÓRA FÉRFIAKNAK

A technológiától elrugaszkodott és igény szerint feltárt digitális tárcsával gyorsan a legjobb barátod és mindennapi partnered lesz!

Az első svájci

2015-ben a Frederique Constant jelent meg a svájci óragyártók közül elsőként okosórával, mely a klasszikus analóg számlapot kombinálta quartz szerkezettel és okosóra modullal. Ezt követte egy évvel később a Notify, mely hívásértesítővel és üzenetek jelzésével is fel volt vértezve. 2018-tól elérhető a Classic Hybrid Manufacture, mechanikus (!) és okosóra szerkezettel egyazon óratokban.

Rejtett kijelző

Első ránézésre szépen megmunkált klasszikus férfi órának tűnik, méltó folytatásaként a Frederique Constant manufaktúra hagyományainak. A jobb oldalon elhelyezkedő korona tetejére ültetett nyomógomb azonban egy számlap alatti kijelzőt aktivál.

Kép kijelző

A korábbi modellek megoldásait meghaladva, most már nem csupán a mutatók segítségével tud kommunikálni velünk az óra, hanem olvashatjuk sok egyéb mellett e-mail vagy Viber üzeneteinket. A kijelzőn nyomon tudjuk követni szívritmusunkat vagy éppen az akkumulátor töltöttségi szintjét.

Tölthető elem

Fejlesztés az előző generációk megoldásához képest, hogy a Vitality tölthető akkumulátorral rendelkezik. A töltöttségi szint leolvasható a kijelzőn. Egyetlen feltöltéssel akár 11 napig is használhatjuk, nyilvánvalóan az igénybevétel intenzitásának függvényében.

Pulzusmérő

Az óra hátoldalán – a töltő csatlakozóján kívül – a Philips Wearable Sensing pulzusmérője található. A zöld LED által kibocsátott villanások a bőrön áthatolva képesek a véráram mennyiségét detektálni, és ebből szívritmust számítani. Az eredmény BPM (ütés / perc) formátumban olvasható le.

Frederique Constant Smartwatch App

Az okosórához kapcsolható a Frederique Constant saját mobiltelefonos applikációja, iOS és Android operációs rendszeren egyaránt.

Modellválaszték

Rozéarannyal bevont rozsdamentes acél tok, 42 milliméter átmérő, 5 ATM vízállóság, zafírüveg, barna gumiszíj. Pezsgőbézs számlap, kézzel rakott rozéarany bevonatú római számok.

Rozsdamentes acél tok, 42 milliméter átmérő, 5 ATM vízállóság, zafírüveg, fémcsat. Tengerészkék számlap, ezüst színű indexek, kézzel polírozott mutatók.

Rozsdamentes acél tok, 42 milliméter átmérő, 5 ATM vízállóság, zafírüveg, fekete gumiszíj. Ezüst számlap, gyöngyfekete római számok, kézzel polírozott mutatók.

Rozsdamentes acél tok, 42 milliméter átmérő, 5 ATM vízállóság, zafírüveg, fekete gumiszíj. Fekete számlap, kézzel rakott ezüst színű indexek.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s