Instagram Hírek : tartalomkészítés


Az utóbbi években a márkához kapcsolódó tartalom lehetővé tette az Instagram tartalomkészítői számára, hogy megéljenek a szenvedélyükből. Ma új módszereket jelentünk be a márkához kapcsolódó tartalom támogatására, például a Facebook márkaegyüttműködés-kezelő eszközében végrehajtott tesztelést, valamint a márkához kapcsolódó tartalomra vonatkozó szabályzat változtatásait, amelyek révén ezek a szabályok jobban fognak igazodni a hirdetési szabályzathoz.

A tartalomkészítők az Instagram közösségének fontos szereplői. Világszerte inspirálják az embereket. A márkához kapcsolódó tartalom pedig az egyik módja a fenntartható vállalkozás építésének az Instagramon.

Itt van például Charnaie – az általa üzemeltetett @hereweeread fiók sokszínűséggel és a befogadással kapcsolatos gyerekkönyveket ajánl. A márkához kapcsolódó tartalom segítségével Charnaie hódolhat a szenvedélyének, és hasznosítani tudja azt a saját küldetésével összhangban lévő márkákkal és közzétevőkkel kiépített partnerkapcsolatokon keresztül. Ahogy nemrég maga Charnaie fogalmazott: „Szeretem a főállású munkámat, de mélyen és szenvedélyesen vágyom arra, hogy többet tegyek. Ha ebből meg tudnék élni, és általam tisztelt és csodált márkákkal tudnék együtt dolgozni, a legmerészebb álmom válna valóra.”

Más Charnaie-hoz hasonló tartalomkészítőknek is szeretnénk segíteni. Ezért nyitjuk meg a Facebook – korábban csak facebookos tartalomkészítők számára elérhető – márkaegyüttműködés-kezelő eszközét az instagramos tartalomkészítők kiválasztott csoportja számára. Mostantól megoszthatják az elemzési adatokat és az aktivitásokat a márkákkal, és olyan partnereket kereshetnek, akik hatásosan el tudják érni a célközönségüket.

A tartalomkészítők olyan hozzájuk hasonló szemléletű márkákat is kereshetnek a márkaegyüttműködés-kezelőben, amelyek épp tartalomkészítő partnert keresnek. Új ügyleteket köthetnek, kezelhetik a partnerkapcsolatokat, és automatikusan megoszthatják az elemzési adatokat a partnerekkel (korábban sok tartalomkészítő csak képernyőfelvételt tudott küldeni a márkáknak az elemzésekről).

Azt is lehetővé tesszük a márkák számára, hogy mind a márkaegyüttműködés-kezelőben, mind pedig az Instagram alkalmazásban lássák az elemzési adatokat, amikor meg vannak jelölve a márkához kapcsolódó tartalomban. Mivel az influenszerhálózatok továbbra is kritikus szerepet töltenek be a márkához kapcsolódó tartalmak szempontjából, ezután is támogatjuk hozzáférésüket az Instagram Graph API-hoz.

80934140_454049808847162_5572702165136310272_n

További tudnivalók a márkaegyüttműködés-kezelőről itt.

Képernyőfotó 2020-04-29 - 18.19.43

A tartalomkészítők és a márkák közötti eredményesebb partnerkapcsolatokat ösztönző módszerek fejlesztésekor az is fontos, hogy megfelelő eszközökkel és szabályokkal biztosítsuk az átláthatóságot, és védjük közösségünket. A Facebook vállalat egészében frissítjük szabályzatainkat, hogy egyértelműbb szabályokat fogalmazzunk meg bizonyos termékek és szolgáltatások (például elektromos cigaretta, dohány, alkohol és táplálékkiegészítők) fizetett reklámozására nézve.

Az elektromos cigarettát, dohánytermékeket és fegyvereket reklámozó, márkához kapcsolódó tartalom nem engedélyezett. Hirdetési szabályzatunk régóta tiltja az ilyen termékek hirdetését. A következő hetekben megkezdjük ezeknek a szabályoknak az érvényesítését.

Az alkoholt és étrend-kiegészítőket reklámozó, márkához kapcsolódó tartalomra speciális korlátozások vannak érvényben. Ezek a szabályok jövőre, eszközeink és észlelési mechanizmusaink továbbfejlesztésével lépnek érvénybe. Jelenleg például olyan eszközök fejlesztésén dolgozunk, amelyekkel a tartalomkészítők könnyebben be fogják tudni tartani ezeket az új szabályokat, ideértve a képességet annak korlátozására, hogy életkortól függően ki láthatja a tartalmaikat.

Az instagramos tartalomkészítők fontos szerepet játszanak közösségünkben. 2020-ban még több erőforrást fogunk mozgósítani annak érdekében, hogy segítsünk nekik fejleszteni vállalkozásukat az Instagramon.

Forrás: Facebook

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s