A Google nem indexeli be gyorsan az új tartalmat?


A Google nem indexeli újra az új tartalmat
A Google tisztában van ezekkel a jelentésekkel és vizsgálja a problémát.
irja Barry Schwartz, 2020. április 21.

Úgy tűnik, hogy a Googlenak ismét problémái vannak az új és friss tartalom indexelésével. Amikor új cikkeket próbálok megtalálni olyan webhelyekről, amelyeket a Google általában valós időben indexel, például a Wall Street Journal, a New York Times és a webhely, a Google nem jeleníti meg ezeket a történeteket vagy URL-eket az indexben.

Új tartalom nem jelenik meg a Google-on. Kipróbálhat néhány példakeresést, például elvégezhet webhelyparancsot a Wall Street Journal új cikkeinek keresésével a [site: wsj.com] keresésével és az elmúlt egy óra szűrésével. Csak egy véletlenszerű kategóriájú oldalt látok, néhány oldalt más nyelven jelenítenek meg, de a legfrissebb történetek nulla.

A Search Engine Land területén 20 perccel ezelőtt közzétett cikk még nem szerepel a Google indexében. Itt egy képernyőképernyő 15: 45-től (ET), a cikk megjelenésétől számított egy órán belül.
A Google továbbra sem jelenít meg új cikkeket a webhelyről a keresés során, amikor kiszűrjük, hogy egy órán belül csak a tartalom jelenjen meg. A Google Search Console azt is mondja, hogy az oldal nincs indexelve. Ritka, hogy a Keresőmotor földterületéről szóló cikkeket a közzétételtől számított néhány percen belül nem indexálják. Lehet hogy a Baryke néha ezeket benézi……
Na szóval ezt megnéztem 22:44 -kor 2  magyar oldalnál és nem igaz hogy nem jeleníti meg, itt a példa :
Képernyőfotó 2020-04-21 - 22.45.09
Képernyőfotó 2020-04-21 - 22.50.41

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s