A LUXUS CONNECTED ÓRÁK ÚJ GENERÁCIÓJA


A sváci luxus órakészítő cég az eleganciát és a szakértelmet új csúcstechnológiájú elemekkel ötvözi, amellyel a teljesítményt szem előtt tartva egyénre szabott TÁRGYI és digitális élményt nyújt.

Tag Heuer Connencted

Budapest, 2020. március 12. – A TAG Heuer 2015-ben úttörő volt a luxus connected órák világában. Azóta számos modellt mutatott be, többek között a Connected Modular Golf Edition órát 2019-ben. A harmadik generációs Connected óra esetében a TAG Heuer olyan stílusbeli és technológiai újításokat vezetett be, amelyek tovább szilárdítják a márka vezető szerepét a luxus connected órák piacán.

 

A TAG Heuer Connected óra egyedülállóan ötvözi a hagyományos órakészítésben gyökerező kronográfok által inspirált kifinomultságot és eleganciát a csúcstechnológiájú digitális élménnyel. A sokoldalú karóra kiemeli a vásárlók egyedi életstílusát, köszönhetően a Google Wear operációs rendszerének és a TAG Heuer Sports alkalmazásnak. Ezek segítségével az óra részletesen elemzi, és egyben segíti a különböző szabadidős tevékenységeket, mint a golfozás, futás, biciklizés és fitnesz, az órába épített GPS-nek, a pulzusmonitornak és az egyéb érzékelőknek köszönhetően. A karóra által nyújtott élmény a TAG Heuer újonnan fejlesztett mobil alkalmazásával még intenzívebb, amely nagymértékű személyre szabást tesz lehetővé, és széleskörű betekintést nyújt viselője teljesítményébe.

Tag Heuer Connected

A TAG Heuer vezető stratégiai és digitális igazgatója, Frédéric Arnault vezeti másfél éve ezt a feltörekvő projektet. A közelmúltban így nyilatkozott: „A TAG Heuer Connected óra tervezése és megalkotása során ugyanaz a szenvedély és részletgazdag kivitelezésre való törekvés vezérelt minket, mint a mechanikus órák esetében. A kivitelezés minősége minden munkánk során kiemelkedő, soha nem kötünk kompromisszumot az esztétikumban. A Connected óra nemcsak gyönyörű, hanem rendkívül intenzív élményt nyújt, mivel a TAG Heuer teljes, a teljesítményt és a sportolást segítő digitális ökorendszerét magában foglalja. A navigációs rendszer rendkívül kifinomult, így az óra a lehető legkönnyebben használható a mindennapokban és a különböző sporttevékenységek során egyaránt. A márka teljesen új arculatát mutatja be, és a jövőbeli fejlesztések korlátlan lehetőségét rejti magában. Csapataink tehetségének köszönhetően az új Connected egy valódi márkaazonos termék, amely új utakat nyit a TAG Heuer számára.”

A mai naptól világszerte megrendelhető az új TAG Heuer Connected karóra. 2020. március 13., péntektől a Tag Heuer butikokban 1061 Budapest Andrássy út 2.  és egyes viszonteladóknál, illetve a www.tagheuer.com weboldalon keresztül megvásárolható.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s