5 hasznos Social media videó és fotószerkesztő


Animaker

Az Animaker eszköz a videók létrehozásához, és ez rendkívül jól működik. Mindenféle animált videót készíthet: tábla, függőleges, infographic, prezentáció … Az eszköz az animált karakterek, tulajdonságok, BG-k, ikonok, diagramok és térképek legnagyobb gyűjteményével használható.

AdobeSpark

Az AdobeSpark segítségével kiválaszthat egy fényképet vagy egy weblapot, és hozzáadhat szöveget, és alkalmazza a tervezési szűrőket. Videó történeteket is létrehozhat a fényképek, videoklipek és szöveg kombinálásával.

Instasize

Az Instasize segítségével vizuálisan vonzó fényképeket és videókat hozhat létre. Fejlett szűrőket, színszerkesztő eszközöket, szépségápolási eszközöket kínál, és minden képet és videót Instagram-barátnak tesz. Ezenkívül elég tippeket és útmutatókat is tartalmaz, amelyek segítenek a tervezési készségek megszerzésében.

Lumen5

Ez egy izgalmas eszköz, amely a cikkeket a közösségi médiák videóvá alakítja. Mindössze annyit kell tennie, hogy beír egy blogbejegyzést vagy RSS-hírcsatornát, és az eszköz összefoglalót hoz létre, és hozzáadja a megfelelő fényképeket, videókat és zenét. Szintén személyre szabhatja az összes videót saját márkájú színével, vízjelével, betűjellel és cselekvési felhívással.

Skitch

A Skitch egy olyan eszköz, amely egy egyszerű, de praktikus feladatot tesz: hozzáadja a képekhez megjegyzéseket, formákat és vázlatokat. Például, ha azt szeretné, hogy a néző figyelmet szenteljen egy adott képhez, akkor általában megnyitja azt a Paint vagy a Photoshop segítségével, és rajzol valamit. Ehelyett használhatja a Skitch-et.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s